Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 ok ξαναρχίζω το WoW Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά να ρωτήσω, επειδή ο launcher μου βγάζει μήνυμα ότι "data for next patch is available, will start when u launch wow and continue after exiting" μέρες τώρα αλλά δεν κάνει τίποτα κι όταν τρέχω manually το backround downloader λέει "data for next patch is not available" οπότε άκρη δεν βγάζω, κατέβασα από τα patch mirrors του wowwiki τα αρχεία μέσω rapidshare τελικά... Σε ποίο φάκελο τα βάζω? Στον φάκελο Updates χύμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Σε τί μορφή είναι τα αρχεία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Σε τί μορφή είναι τα αρχεία? Τα αρχεια είναι τα WoW-3.3.0.10958-4.0.0.12911-EU-Stage-1 και WoW-3.3.0.10958-4.0.0.12911-EU-Stage-2. Απο ότι διάβασα πρέπει στο τέλος να μπει η κατάληξη ".part" και στα δύο και αν κατάλαβα καλά πρέπει να μπουν στον φάκελο "Updates". Αν τα έχει κατεβάσει ήδη κάποιος κανονικά θα ήθελα να μου πει σε ποιό φάκελο μπήκαν και με τι κατάληξη αν είναι εύκολο. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 εγω τα εκανα copy apo to pc του bro μεσα στο updates.To part δηλωνει οτι δεν εχει κατεβει) το ετρεξα και κομπλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν χρειάζεται να αναβαθμίσεις τίποτα , άλλωστε σου είναι άχρηστα χωρίς cataclysm.μόλις βγεί το καινούργιο expansion τότε από μόνα τους θα γίνουν ενεργά και ο blizzard updater θα τα κάνει εγκατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Τα αρχεια είναι τα WoW-3.3.0.10958-4.0.0.12911-EU-Stage-1 και WoW-3.3.0.10958-4.0.0.12911-EU-Stage-2.Απο ότι διάβασα πρέπει στο τέλος να μπει η κατάληξη ".part" και στα δύο και αν κατάλαβα καλά πρέπει να μπουν στον φάκελο "Updates". Αν τα έχει κατεβάσει ήδη κάποιος κανονικά θα ήθελα να μου πει σε ποιό φάκελο μπήκαν και με τι κατάληξη αν είναι εύκολο. Ευχαριστώ Τελικά απο εκεί που τα είχα στο φάκελο τώρα 2 μέρες χωρίς αποτέλεσμα σήμερα ξεκίνησε ο downloader και τα τσέκαρε, τα βρήκε OK και όλα καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Η Blizzard Entreatment είναι στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια νέα δυνατότητα, που θα προστεθεί στο Mobile Armory, το Guild Chat. H νέα αυτή υπηρεσία θα είναι σύντομα κοντά μας, μέσω μιας αναβαθμισμένης έκδοσης του app Mobile Armory, που είναι διαθέσιμο μέσω του του iTunes App Store και του Android Market. Αυτή η εφαρμογή θα επιτρέπει στους χρήστες να συνομιλούν με τους guildies τους, χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό τους. Η πρόσβαση σε αυτή τη νέα υπηρεσία θα περιλαμβάνεται χωρίς κάποια επιβάρυνση σε όσους είναι ήδη συνδρομητές του World of Warcraft Remote Auction House. Επιπλέον, σύντομα είναι στα σχέδια της εταιρείας η προσθήκη της δυνατότητας και μέσω της ιστοσελίδας του World of Warcraft Armory. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 συνεχεια διαβαζω οτι το cataclysm θα κυκλοφορησει μεσα στον Νοεμβρη (4 του μηνος)... ξερετε αν ειναι βασιμες οι υποθεσεις, και που τις στηριζουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 τότε θα το ανακοινώσουν σύντομα αν ισχύει κάτι τέτοιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Xorxh μου φαινεται πολυ νωρις και ακομα δεν εχω δει preorder αλλά και αυτό το patch των 4.5GB με προβληματιζει. Φανταζομαι ομως οτι θα κυκλοφορήσει σιγουρα πριν τις γιορτες αλλά πιο αργά από τις 4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 συνεχεια διαβαζω οτι το cataclysm θα κυκλοφορησει μεσα στον Νοεμβρη (4 του μηνος)... ξερετε αν ειναι βασιμες οι υποθεσεις, και που τις στηριζουν? Έτσι λέει στο mmo-champion. Συνήθως εκεί έχει σωστές πληροφορίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeViAnT_Puppet! Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Οι φήμες (δηλαδή ο Boubouille) λεν για Τρίτη 2 του Νοέμβρη. Γενικά το παιχνίδι Τρίτη θα βγει και όχι Πέμπτη κατά πάσα πιθανότητα. Εγώ πιστεύω ή 2 ή 9 του Νοεμβρίου θα το δούμε, πάντως κατά 90% μέσα στον Νοέμβρη αν όλα παν καλά(ξέρω ότι κάποια πράγματα στην beta θέλουν δουλειά ακόμα). Πάντως, πριν τις 22 Οκτωβρίου, δηλαδή πριν την έναρξη της blizzcon δεν πρόκειται να το ανακοινώσει η blizz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 To wow εχει epic quests με συνεχόμενη υπόθεση οπως στο LOTRO? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 To wow εχει epic quests με συνεχόμενη υπόθεση οπως στο LOTRO? οχι δεν ειναι οπως στο lotro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις