thefirestarta Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 http://azz.mine.nu/wow/stuff/legendary2xb.jpg :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: Pou peftei afto to 8hrio???? a, clearly a hunter item :PPP
whiteman7 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 kai eseis nomizete oti meta apo auto to legendary tha stamatisei o sarisn (lol twice)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Toufas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Ok afou esy ta xereis kai ego oxi mporeis na mou ta eksigiseis pisteuo. Prosexe den eipa einai kalutero to Earthshaker alla oti den einai POLY kalutero to TUF oste na axizei liosimo se AV. Ase pou sto server mou den exei AV opote... Diladi tha eleges oti to Draconic Maul pou exo einai kalutero apo to TUF? fisika kai oxi , efoson to draconic einai pio poli utility logo stats...an to tuf den eixe faei nerf tha itan kalitero.
Orlias Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Γεια σας παιδια!Διαβαζω τα forum καιρο αλλα πρωτη φορα γραφω με αφορμη την αποχωρηση του φιλου κ guildmate polaki.Θελω να πω πως ταυτιζονται οι αποψεις μας απολυτα κ νιωθω τα ιδια τον τελευταιο καιρο κ σκεφτηκα την αποχωρηση κ εγω απ το WOW. Μαλιστα αγορασα το guild wars για να ξεχασω το WOW ευκολοτερα αλλα ματαια.Με διαφορα το καλυτερο game ever το WOW. Οποτε εκανα οπως προτεινει κ ο paularas (αλλος guildmate μου :smile: ) εναν alt char. Αυτο ηταν!!! Λες κ τωρα αγορασα το game!!!Κολλησα απ την αρχη κ γουσταρω να παιζω κ παλι χαλαρα κ με χαβαλε, νιωθωντας κ παλι απ την αρχη ολα τα ωραια που προσφερει το game χωρις να κανω τρελο lvl up.Κ πλεον παιζω οποτε θελω τον 60αρη warrior μου κ δεν ειμαι μονιμα κλεισμενος 5-6 ωρες σαν στρατιωτης στο MC κ αλλα μπουντρουμια με το αγχος των ποντων για items κτλ. Δεν με διασκεδαζει καθολου... να μην τα λεμε παλι.Οποτε φιλε polaki κανε μια προσπαθεια με αλλο char(ελα να παιζουμε μαζι :smile: ) μηπως κ βρεις ενδιαφερον ξανα. Αλλιως καλη τυχη φιλε!!! Ελπιζω να σε δουμε ξανα στο expansion!Κ σιγουρα τηα τα λεμε εδω πλεον...
paularas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 polaki ante kane cancel ean prolabaineis kai ela na ksekinisoume mazi. Ekana re roll ton horde tauren warrior se human warrior ston genjuros na eimai mazi me tous allous alites na pername kala ( kai ean me kolane na fernw ton rogue na tous dinei ena xeri ksilo ). Ekseresi oi protection pala kai hunters ( just hate them kai telos... )
sarisn Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Ώπα μια στιγμή! Έκανα cancel το account μου όπως φαίνεται και στη photo του polaki. Δεν φαντάζομαι αυτό να σημαίνει ότι όποτε θελήσω να ξαναπαίξω σε 1-2 μήνες ας πούμε, δεν θα υπάρχει το account μου σωστά??? Γιατί αν δεν υπάρχει θα τρελαθώ!!! Please polaki εσύ θα ξέρεις σίγουρα ή κάποιος τέλος πάντων!!! Όχι τίποτ'άλλο αλλά αν έκανα τέτοια μαμακία να τη διορθώσω τώρα που είναι καιρός γιατί μετά κλάφτα Χαράλαμπε! 2 lvl 60's είναι αυτοί δεν θα το άντεχα να τους χάσω έτσι!!!
sarisn Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 kai eseis nomizete oti meta apo auto to legendary tha stamatisei o sarisn (lol twice)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ROFL !!! Είναι fake η photo ρε συ white :razz: :razz: . Εννοείται ότι θα κινούσα ουρανό και γη για να το πάρω αν υπήρχε!! :-P :-P
polaki Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Ώπα μια στιγμή! Έκανα cancel το account μου όπως φαίνεται και στη photo του polaki. Δεν φαντάζομαι αυτό να σημαίνει ότι όποτε θελήσω να ξαναπαίξω σε 1-2 μήνες ας πούμε' date=' δεν θα υπάρχει το account μου σωστά??? Γιατί αν δεν υπάρχει θα τρελαθώ!!! Please polaki εσύ θα ξέρεις σίγουρα ή κάποιος τέλος πάντων!!! Όχι τίποτ'άλλο αλλά αν έκανα τέτοια μαμακία να τη διορθώσω τώρα που είναι καιρός γιατί μετά κλάφτα Χαράλαμπε! 2 lvl 60's είναι αυτοί δεν θα το άντεχα να τους χάσω έτσι!!![/quote'] LOL ρε... Αυτη η αποφασιστικότητα σου με τρέλανε! όχι μην αγχώνεσαι, έχεις 6 μήνες καιρό να "μετανοήσεις". Το έχω ξανακάνει το καλοκαίρι που έλειπα 2 βδομάδες, συνέπεσε με το τελος του πληρωμένου χρόνου, και για να μην χρεωθω (πλήρωνα με κάρτα) τον ακύρωσα. Παιδιά το θέμα μου δεν ειναι να κάνω αλλο character... απλά θέλω να κάνω κάτι άλλο ΓΕΝΙΚΑ, ίσως να βγω εξω περισσότερο, να δω καμιά ταινία (τις έχω κόψει εδω και 6 μήνες), να βάλω λίγη τάξη στο pc (όλα χύμα στο κύμα από τον Μαιο, το desktop εχει γεμησει εικονίδια και αρχεία). Βασικά δεν θέλω να παίξω άλλο wow... Ιt was fun while it lasted. Ισως τα πουμε online σε κάποιο άλλο game
paularas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 egw pantws ean exeis paratirisei exw meiwsei to wow gia na exw tin zwi mou.Apla otan girnaw anti na mpw na kanw chat kai kana d/l mpainw kai blepw esas kai pame se kana dungeon. oso gia to mc, apla ean thes den pigaineis kai teleiwse . apla einai malakia na to paratas imo apo tin stigmi pou exeis tosous gnwtous kai ta lete
polaki Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Μα και εγω τη ζωή μου την είχα κανονικά, δεν έλεγα ποτέ όχι σε μια βόλτα έξω κλπ, αλλά ούτε και σκοτωνόμουν σώνει και καλά να βγω αν κάποιος δεν με έπερνε.. Απλά πχ τόσους μήνες είμαι σπίτι και σπάνια μιλάω με τον αδερφό μου όπως παλιά, που ερχόταν και μιλάγαμε και τα λέγαμε. Ή με τους γονείς μου κλπ. Αν είναι για το chat ρε man σου δίνω το msn μου και μιλάμε, εξάλλου τόσες ώρες στη δουλειά ανοικτό το έχω και ρίχνω και καμια κουβεντούλα!
paularas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Gia osous itan simera sto if isws na eidan ena periergo mount... Opws katalabate o baron erikse to epic mount tou. Ola auta siemera to prwi ston server genjuros opou einai to prwto pou peftei ston server mas. Pragmatika einai tromera psarotiko mount gia osous to eida apo konta... gia to off the record klasika to guild mas to eixe drop to alogo . pou eisai polaki re c na paizeis mazi massssss....... ( 7o boss mc kai sinexizoume gia na to bgaloume olo mallon autin i tin alli week )
sarisn Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Νομίζω έχει κάνα δύο κέρατα παραπάνω :razz::razz::razz:
Προτεινόμενες αναρτήσεις