Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεί να μου πει κάποιος το hit cap για τους rogues σε end-game raiding? Συμπεριλαμβανομένου του 5/5 Precision. Τώρα έχω 459.

Επίσης, υπάρχει κάποιο όριο που πρέπει να έχω στο Expertise? Απ' αυτό έχω 25.

Θενκς!

Επεξ/σία από sarisn
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεί να μου πει κάποιος το hit cap για τους rogues σε end-game raiding? Συμπεριλαμβανομένου του 5/5 Precision. Τώρα έχω 459.

Θενκς!

Επεξ/σία από sarisn

Καλημέρα ,,,,

Πριν λιγη ωριτσα αντεγραψα 2 απο τους χαρακτηρες μου εναν Priest και εναν Hunter στον PTR Test Server.Στο Account Management μου φενεται διπλα απο τον κανονικο client και ο test client.Επισης εχω κατεβασει και τον Ptr client.Πως μπορω να ξερω ποτε ο ptr ειναι online?Αυτον τον καιρο ειναι online ?Υπαρχει κανεις που να παιζει εκει;

Ευχαριστω,,,,,

Καλημέρα ,,,,

Πριν λιγη ωριτσα αντεγραψα 2 απο τους χαρακτηρες μου εναν Priest και εναν Hunter στον PTR Test Server.Στο Account Management μου φενεται διπλα απο τον κανονικο client και ο test client.Επισης εχω κατεβασει και τον Ptr client.Πως μπορω να ξερω ποτε ο ptr ειναι online?Αυτον τον καιρο ειναι online ?Υπαρχει κανεις που να παιζει εκει;

Ευχαριστω,,,,,

Θενκς!

DPS will need a total of 6.5%, or 26 expertise, or 213 expertise rating, to avoid Dodges on yellow attacks against a raid boss

Yellow Hit:

66 with a Draenei in party and Precision.

99 with Precision.

263 without either.

Poison Hit:

210 with a Shadow Priest or Moonkin in party and a Draenei with Precision.

237 with just a Shadow Priest or Moonkin in party with Precision.

315 with Precision only.

446 without a Shadow Priest or Moonkin in party and a Draenei. No Precision.

White Hit:

689 with a Draenei in party and Precision.

722 with Precision.

886 without either.

έχω καιρό να παίξω αλλα νομίζω είναι σωστά.

http://elitistjerks.com/f78/

α και το πιο σημαντικό, κατέβασε το αντίστοιχο Spreadsheet που θες (combat-muti κλπ) και βάλε όλα τα items που φοράς και το build, το rotation συνήθως είναι standard.

Από κει και πέρα κανε ότι σου λέει το spreadsheet, gems κλπ, όλοι οι καλοί-μέτριοι rogues αυτό χρησιμοποιούν, οι pr0 βάζουν και timers για τα trinkets, το envenom buff και κανουν energy pooling για τα procs :P

Θενκς!

DPS will need a total of 6.5%, or 26 expertise, or 213 expertise rating, to avoid Dodges on yellow attacks against a raid boss

Yellow Hit:

66 with a Draenei in party and Precision.

99 with Precision.

263 without either.

Poison Hit:

210 with a Shadow Priest or Moonkin in party and a Draenei with Precision.

237 with just a Shadow Priest or Moonkin in party with Precision.

315 with Precision only.

446 without a Shadow Priest or Moonkin in party and a Draenei. No Precision.

White Hit:

689 with a Draenei in party and Precision.

722 with Precision.

886 without either.

έχω καιρό να παίξω αλλα νομίζω είναι σωστά.

http://elitistjerks.com/f78/

α και το πιο σημαντικό, κατέβασε το αντίστοιχο Spreadsheet που θες (combat-muti κλπ) και βάλε όλα τα items που φοράς και το build, το rotation συνήθως είναι standard.

Από κει και πέρα κανε ότι σου λέει το spreadsheet, gems κλπ, όλοι οι καλοί-μέτριοι rogues αυτό χρησιμοποιούν, οι pr0 βάζουν και timers για τα trinkets, το envenom buff και κανουν energy pooling για τα procs :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...

παιδια οποιοδηποτε addon και εαν βαλω στο wow μου ριχνει κατα πολυ τα FPS! και δεν μπορω να καταλαβω το γιατι! ξερει κανεις να μου πει τι γινετε?

με τι windows και τι drivers παιζεις?

εγω παιζω με 7 32bit και drivers εχω δοκιμασει τους τελευταιους και τους 197.45.

καπου πρεπει να παιζει προβλημα γιατι καμια φορα οταν το ανοιγω το παιχνιδι,και ας μην εχω κανενα addon εχει χαμηλα FPS. καπιο κολλημα τραβαει ανεξηγητο!

να σου κανω παραδειγμα...οταν το ανοιξω και ειναι στα κανονικα του,παιζει μεταξη απο 90-230 FPS (αναλογα το σημειο που ειμαι στο game οπως π.χ. οταν εισαι σε ενα dungeon εχεις πολλα FPS) οταν ομως ανοιξει σκαλωμενο,παιζει με 50-128 και κολλαει κιολας! και δεν μπορω να καταλαβω τι γινετε...εχω δοκιμασει 2 drivers,το pc μου ειναι απο format και ειναι πολυ περιποιημενο,με ολους τους τελευταιους drivers σε ολα τα hardware.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...