Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπερα και μενα στους φιλους του Wow .. αν και σταματησα καιρο τωρα δε μου παει η καρδια να το ξεχασω :)

To λιωσιμο ηταν μεγαλο ! ¨)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα και μενα στους φιλους του Wow .. αν και σταματησα καιρο τωρα δε μου παει η καρδια να το ξεχασω :)

To λιωσιμο ηταν μεγαλο ! ¨)

ξεκίνα ανέβαζε τότε προλαβαίνεις

Με δουλεύεις έτσι; Ποιός έχει το κουράγιο τώρα να ανεβάζει πάλι από το 0 στο 80...

Άστο καλύτερα. Και ξέρεις ποιο είναι το αστείο ε; Ο αγαπημένος μου χαρακτήρας είναι ο Priest. Και είχα δύο τότε ένα shadow ενα holy. Τώρα ποιος ανεβάζει πάλι... :P

ξεκίνα ανέβαζε τότε προλαβαίνεις

Με δουλεύεις έτσι; Ποιός έχει το κουράγιο τώρα να ανεβάζει πάλι από το 0 στο 80...

Άστο καλύτερα. Και ξέρεις ποιο είναι το αστείο ε; Ο αγαπημένος μου χαρακτήρας είναι ο Priest. Και είχα δύο τότε ένα shadow ενα holy. Τώρα ποιος ανεβάζει πάλι... :P

Το ειχα ξαναπει αλλα δεν ενδιαφερθηκε κανεις.

Το ξαναλεω μπας και..

Ενδιαφερεται κανεις για acc με priest 80,lock 80,DK 72 και συντομα shaman 80? Ο Priest ειναι ο main μου με gear απο ΙCC κυριως. Holy/disc ειναι. Pm me για info.

Το ειχα ξαναπει αλλα δεν ενδιαφερθηκε κανεις.

Το ξαναλεω μπας και..

Ενδιαφερεται κανεις για acc με priest 80,lock 80,DK 72 και συντομα shaman 80? Ο Priest ειναι ο main μου με gear απο ΙCC κυριως. Holy/disc ειναι. Pm me για info.

για κάτι που γράφτηκε παραπάνω για τους χαρακτήρες . Η επίσημη πολιτική της εταιρείας είναι για έξι μήνες , αλλά τους κρατάνε και δύο χρόνια πίσω , στείλε ένα mail να δεις τι θα σου πούνε . Βέβαια ξεβράκωτος θα είναι αλλά τουλάχιστον γλυτώνεις το lvling .

Εχω σταματησει καιρο,πιστευω οτι το παιχνιδι κατεληξε σαν μια πετυχημενη σειρα στην τηλεοραση ( π.χ. lost).Στην αρχη ηταν φοβερο αλλα τραβηξε παραπανω απο οτι επρεπε και ξεχυλωσε οσο δεν παει αλλο.

Σιγουρα θα αγορασω το expansion και θα το δοκιμασω επειδη τοσο καψιμο δεν ξεγνιεται ευκολα αλλα αν παλι δω τα ιδια απλα θα προσπερασω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...