barbarian21 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Καλημέρα Αυτό + Prepaid Game Card είναι comple;
iGoPod Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Καλημέρα Αυτό + Prepaid Game Card είναι comple; γιατι να παρεις το wow 37 $ μαζι με το burning crusade ου δεν θα σου χρησημευση παρτο απ'το πλαισιο με 12 ευρο περιπου θυμαμι οτν το ειχα παρει αγωρασε μονο αυτο http://www.allcdkey.com/WOW-EU-Authentication-CD-Key-30-Days-Play-Time.html και την game card
sleepy_head Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 είναι TBC και WOTLK μαζί. πάρτα αν βαριέσαι να πας στο πλαίσιο
Greygore Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Ναι δεν λεω..αλλα πριν κανα χρονο που ειχα προσπαθησει να αγορασω ενα μου ελεγε: ''We currently cant ship to this adress'' και σημερα που ειδα το post και το θυμηθηκα, ξαναπροσπαθησα και παλι τα ιδια..πως το αγορασες εσυ ? Απο εδω παιρνεις Authenticator για κινητο, για τα I-Phone νομιζω ειναι τζαμπα, ενω για τα αλλα κινητα κοστιζει £0.50.
Phantolino Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Μιας και αναφερατε τις gamecards, στα Χανιά ξερει κανεις που μπορω να βρω σιγουρα prepaid καρτες ;
SomnusRX Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Απο εδω παιρνεις Authenticator για κινητο, για τα I-Phone νομιζω ειναι τζαμπα, ενω για τα αλλα κινητα κοστιζει £0.50. Εχω το E-52 και δεν υποστηριζεται..κατεβασα για το E-51 και εφαγα παπαρα..τσαμπα τα 50 λεπτα
iGoPod Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 παιζω στον darkspear εδω και 8 ωρες ειμαι 10 πως περνω αλογο?
dismemberer Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Οταν πας 20 θα παρεις το πρωτο σου αλογο.
iGoPod Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 και κατι αλλο buffs απο που περνω και δωστε μου κανα addon που να μου λεει ποια η να τα περνει αυτοματα
sleepy_head Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 δεν γίνεται τίποτα αυτόματα. Αναλόγως σε τι group είσαι παίρνεις και τα ανάλογα buffs. Πήγαινε στο wowwiki έχει πάρα πολλές πληροφορίες για ότι θέλεις.
astraleme Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα σας, Εχω ένα λογαριασμό στο εν λόγω παιχνίδι και αφού πλέον δε παίζω καθόλου λέω να τον πουλήσω. Επιτρέπεται κάτι τέτοιο?
iGoPod Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα σας, Εχω ένα λογαριασμό στο εν λόγω παιχνίδι και αφού πλέον δε παίζω καθόλου λέω να τον πουλήσω. Επιτρέπεται κάτι τέτοιο? ποσο τον πουλας και τι εχει μεσα? ποσα λεβελ παιζει κανεις στον darkspear να με expari ?
mikelamar Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Έλα δίνω κ εγώ 1 account 2 chars 80 lvl champion of frozen wastes και οι δυο, Mage+Druid Alliance έχω να παίξω κανά χρόνο...πμ για σοβαρές προσφορές. Sent from my iPhone using Insomnia.app
barbarian21 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Παίδες Γεια σας και πάλι Αύριο θα έχω το WoW Battlechest +Wrath of the Lich King(τελικά τα πήρα από πλαίσιο να έχω και τα κούτακια και τις prepaid απο το site που πόσταρε ο sleepy_head, ). Επειδή θα φύγω σε καμιά βδομάδα λέω να το αρχίσω full όταν γυρίσω.Έτσι κατέβασα το Trial να πάρω μία γεύση.Στην αρχή μου φάνηκαν κάπως τα cartounist γραφικά αλλά μετά μου άρεσαν . Ωστόσο έχω κάποιες απορίες.Αρχικά σε τι realm λέτε να αρχίσω είναι πολλά και δεν ξέρω σε ποιο να μπω. Είδα λίγο τους παίχτες,ο rogue μου άρεσε περισσότερο.Είναι εύκολος για newbie; Κανένα site για addons;Με λίγο google βρήκα αυτό. Αυτά για αρχή :π Ευχαρισώ προκαταβολικά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις