Chrisxxx Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 I got hacked somehow and lost all my items, can you get them back?We are very sorry to hear that you are missing or have lost your items. Unfortunately, Blizzard does not create, restore, or transfer any items, on any account, for any reason. We are sorry for any inconveniences that this has caused you, but the only way to replace items is to find (or trade for) new ones. Απιστευτο...δηλαδή δεν παίρνω πίσω τίποτα ένω με "άδειασαν"? Οσους εχουν δει να χακαρονται παιρνουν πισω ολα μα ολα τα ιτεμς που είχαν. Ακομα και τα γκρι που μπορει να πηραν απο mobaki και να ηταν στις bags τους. Στειλε κ τικετ σε gm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barbarian21 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Λίγο άκυρο με το παραπάνω που έπαθε ο φίλος whiteman7 :/ αλλά όποιος μπορεί ας μου απαντήσει. Θέλω να το αρχίσω και εγώ,υπάρχει κάποιο site να αγοράσω το wow και expansions του μέσω paypal; Επίσης από MMORPG έχω παίξει αρκέτα L2 και Cabal,θα εξοικειωθώ γρήγορα;Είναι Νoob friendly; Αυτά! Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 από εδώ μπορείς αλλά θα πρέπει να τα κατεβάσεις, δεν σου στέλνουν κουτί, μόνο authentication key στο email σου. http://www.allcdkey.com/World-of-Warcraft-EU.html Αλλά γιατί δεν πας σε ένα πλαίσιο? είναι αρκετά friendly, ότι άλλο θέλεις ρωτάς και εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whiteman7 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 απιστευτο support, σε μια ώρα από το e-mail που τους έστειλα , μου επέστρεψαν όλα τα items και gold μεσω in game e-mail....επαθα σοκ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zatoichi Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 τσιμπα ενα afthenticator (10Ε)κανει generator codes καθε φορα κ δεν μπορει να σε hackarei κανεις ,επισης τα hack γινοντε με 100 τροπους . παιζω απο το 2004 οταν προτοβγηκε εχψ φαει πολλα hack αλα παντα επερνα τα παντα πησω,τωρα απο τοτε που εχο afthenticator εδω κ 1-1.5 χρονο ποτε κανενα hack.ηρθε ομως η ωρα να σταματησω καθως το game σε εμενα δεν εχει κατι καλυτερο να προσφερει τα raid του 60 τα ειδα κ ηταν το καλυτερο pve στο 70 λιγο καλο pve ειχε,το 70 ειχε το καλυτερο pvp το 80 μου φανηκε απλα γελοιο...απο pve μερια κ απο unbalance gaming στο pvp k δεν τα λεω τυχαια ειμαι rogue player 5 χρονια στο 60 ο καλυτερος pve rogue στον lightings blade,στο 70 αρενα raiting 2400 στο 80 αρενα rainting 2300 αλα μου φενετε γελεοιο κ unbalance πλεον στο 70 ειχαν ολοι περισοτερο servabibility ειχαμε τοτε max οι rogue 380-420 ressiliance(ειχα 320-350 λογω οτι επαιζα με warglaves) τωρα με 1000 ressiliance κ πεφτεις οπως να ναι ...ασε το αλο heroclass,παλια ελεγα blizzard εγγυηση ,τωρα λεω πως το 80 ηταν αρπαχτη καθως εβγαζε το starcraft 2 κ φτιαχνει κ το diablo 3 που θα βγει 2011 τελη,καλα κανει κ φτιαχνει games αλα λογο αυτου το 80 ηταν το χειροτερο expansion ever μεχρει κ οι nihilum οι οποιοι παιζανε free απο την blizard κ κανανε test της beta σταματησανε τυχαιο ? τεσπα πηστευω πως κ το cataclysm μια αραπαχτη σαν το 80 θα ναι κ δεν θελω να παιξω αλο.οποιος συνεχησει του ευχομαι να ειναι το καλυτερο του expansion καθως κ στους new players του wow ειναι σιγουρω πως θα γουσταρουνε αφου ειναι κ θα ειναι το καλυτερο mmo που περασε ποτε.salute legendray rogue Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 απλά να προσέχει, τι κατεβάζει και τι clickάρει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zatoichi Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 διαφωνω το afhtnticator ειναι must ειναι σαν να μην εχεις antivairus στο pc ...ξαναλεω υπαρχουν 100 αδες τροποι hack ακομα κ αμα ανοιξεις email που δεν ξερεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Radiatedsoul Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 6 ευρω κανει το authenticator και ισυχαζεις μια για παντα, παιρνεις και το pet. Εβαλα καρτα μετα απο καμποσους μηνες, 4-5 μηνες, και το παιχνιδι ειναι οπως το αφησα, ουτε season δεν εχει αλλαξει, τι συμβαινει? Μονο το real id ειδα καινουργιο , πολυ καλη προσθηκη και χρησιμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iGoPod Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 παιδια το wow to οφισιαλ δεν υγγρινετε με κανεναν αλλο το authentication key για ποσες μερες σου δινει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 ξαναλεω υπαρχουν 100 αδες τροποι hack ακομα κ αμα ανοιξεις email που δεν ξερεις PEBKAC λέγεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iGoPod Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 γινετε στο wow πχ να με expari καποιος πιγενοντας με σε μεγαλλυτερα τερατα και να τα βαραει μονο αυτος? πντως εχει ενδιαφερον το game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Ναι γινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SomnusRX Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 6 ευρω κανει το authenticator και ισυχαζεις μια για παντα, παιρνεις και το pet. Ναι δεν λεω..αλλα πριν κανα χρονο που ειχα προσπαθησει να αγορασω ενα μου ελεγε: ''We currently cant ship to this adress'' και σημερα που ειδα το post και το θυμηθηκα, ξαναπροσπαθησα και παλι τα ιδια..πως το αγορασες εσυ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Γιατί authnticator ρε παιδια; Εγω φτανω τα σχεδον 4 χρονια στο game και δεν ειχα ποτε κανένα πρόβλημα ούτε απο fishing emails ούτε αντιμετώπισα αλλο πρόβλημα.. Απλώς αγνοείς εντελώς τα πάντα απο Mails και παίζεις από καθαρό pc στο σπιτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iGoPod Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 πο αυτα τα updates που μου την σπανε πας να πατησεις πλαυ να το απντατε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις