Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://www.mmo-champion.com/content/1906-Cataclysm-Beta-Build-12694

άκρως ενδιαφέρον το reforging...

Νομίζω πως είναι σωστός ο περιορισμός του 40% αλλά θα έπρεπε να μπόρεις να τα πειράζεις όλα εκτός του Stamina

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

κατεβαζω το burning crusade μολις παρω την game card τι θα κανς για να την ενεργοποιησω?

To burning crusade είναι expansion ... δεν παίζει απο μόνο του

+οτι για να παίξεις official θες αυθεντικό key

ρε παιδια θελω μια βοηθεια,εχω φτιαξει εναν rogue και ειμαι 12-13 lvl καπου εκει:P

ειμαι newbie στο wow και θελω να του κανω ενα setup αλλα ή δεν το βρισκω ή δεν γινετε!

θελω οταν παταω ενα skill και βρισκομαι σε (out of range) απο το target μου,δηλαδη ειμαι λιγο ή και πολυ μακρια,να το πλισιαζει το target μονο του χωρις να χρειαζετε να το παω εγω, και να κανει to skill. οπως γινετε και στο l2 και στο Aion για οσους εχουνε παιξει.

ρε παιδια θελω μια βοηθεια,εχω φτιαξει εναν rogue και ειμαι 12-13 lvl καπου εκει:P

ειμαι newbie στο wow και θελω να του κανω ενα setup αλλα ή δεν το βρισκω ή δεν γινετε!

θελω οταν παταω ενα skill και βρισκομαι σε (out of range) απο το target μου,δηλαδη ειμαι λιγο ή και πολυ μακρια,να το πλισιαζει το target μονο του χωρις να χρειαζετε να το παω εγω, και να κανει to skill. οπως γινετε και στο l2 και στο Aion για οσους εχουνε παιξει.

Αυτό δεν νομίζω να γίνεται στο WoW. Μπορείς να ενεργοποιήσεις το click to go (κάπως έτσι) με το οποίο κάνεις κλικ που θες να πας (όπως LinA) αλλά όχι για ability. Το WoW βασίζεται και σε ποια θέση θα είσαι απέναντι στον εχθρό όποτε αν ήταν αυτοποιημένα αυτα χάνεται η ουσία. Υπάρχουν τα Macro για rotation που χρησιμοποιούνται συνήθως στα low lvls βέβαια δεν στο προτείνω για δεν θα μάθεις το παίχτη σου καλά και θα έχεις προβήματα εν καιρό.

ρε οχι μου το κατεβασε για το lich king ασε που πιο παλι ειχα αγορασει το wow κε δν το ειχα κανει ινσταλ τεσπα τωρα εβαλα το ακουντ μου μου λεει να βαλει ενα πατσακι το βαζει ειναι 1 γιγα σε καμια ωρα θα τελιοσει εχω καποιες μερες φρεε να παιξω η αμα οι πως θα ενεργοποιησω γamecard?

Αν είναι καινούριος λογαριασμός (δηλαδή δεν έχεις χρησιμοποιήσει το key παλαιότερα) από το vanilla wow τότε έχει 30 μέρες.

@ATiTool κατέβασε το carbonite για να κάνεις γρήγορα τα quests. Υπάρχουν πάρα πολλά addons, για ότι θες, αρκεί να επιτρέπεται από την Blizzard.

παιδια μου εκλεψαν το account και άλλαξαν το password...τσεκαρα απο armory και οι 8 80αρηδες μου είναι "γυμνοι" στην κυριολεξία...

Παρακαλώ ενημερώστε με τι πρέπει να κάνω

Θα πας στο site της blizz εκει που λέει i got hacked και θα ακολουθησεις τη διαδικασία για να πάρεις πίσο το account σου, αν εχεις δηλώσει πραγματικό όνομα μια σκαναρισμένη ταυτότητα θα σε σώσει.

ΠΡΟΣΟΧΗ για μετά!! Αφου πάρεις πίσω το account σου στειλε αλλο ένα mail που θα ζητας να σου επιστρέψουν τα items σου, g κλπ..

Αφού τα πάρεις διαβασε το mail με το pet που σου εχουν στείλει λόγω του authenticator που έβαλαν αυτοί που σου hackαραν to account :-)

Μολις μπηκα μπορει να μπει καποιος να με exparei Newerth λεγομαι

---------- Προσθήκη στις 12:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:05 ----------

aκαι πικαπ πως κανω?

I got hacked somehow and lost all my items, can you get them back?

We are very sorry to hear that you are missing or have lost your items. Unfortunately, Blizzard does not create, restore, or transfer any items, on any account, for any reason. We are sorry for any inconveniences that this has caused you, but the only way to replace items is to find (or trade for) new ones.

Απιστευτο...δηλαδή δεν παίρνω πίσω τίποτα ένω με "άδειασαν"?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
I got hacked somehow and lost all my items, can you get them back?

We are very sorry to hear that you are missing or have lost your items. Unfortunately, Blizzard does not create, restore, or transfer any items, on any account, for any reason. We are sorry for any inconveniences that this has caused you, but the only way to replace items is to find (or trade for) new ones.

Απιστευτο...δηλαδή δεν παίρνω πίσω τίποτα ένω με "άδειασαν"?

ρε μαλλον το κανει ι Blizzard γιατι μπορει να παει ενας που δεν ειχε τιποτα και να ζητησει items οτι τον scamaran

σε κανα 4 ωρο θα παω να παρω το wow να κανω και activate θα με exparete καθολου?

Επεξ/σία από iGoPod

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...