Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To είχα διαβάσει τον Μάρτη το για το ότι οι ensidia πάνε στον Lightings blade. Τώρα, μπορεί να γύρισαν πάλι πίσω :P

Στο eu.armory είχε το όνομα kungenwow πάντως :P

Επεξ/σία από tehAllantin
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όποιος ξέρει pl0x ας μου λύσει μια απορία. Το pet από την ce του sc2 θα το πάρουν οι χαρακτήρες μου που υπάρχουν τώρα στο account μου δεδομένου ότι είναι ανενεργό? Όταν επανέλθω - cata- θα πάρουν το pet για @@? Αν κάποιος το έχει γνωρίζει αν είναι bind@account και άρα tradeable μεταξύ των chars του ίδιου account (ήτοι αν δεν υπάρχει στο mailbox, κάνω έναν level 1 alt και το στέλνω). Πήρα κάρτα ανανέωσης γι' αυτόν τον λόγο αλλά κρίμα είναι να πετάξω 24 ευρώ έτσι αν δεν χρειάζεται. Ούτε ψήνομαι να παίξω wow, ούτε χρόνο έχω και να ήθελα (ακόμα και sc αν δεν έρθει η παρασκευή δεν με βλέπω να προλαβαίνω να logάρω :< )

Μόλις ρώτησα έναν φίλο που πήρε collector's και μου είπε ότι είναι bind on account. To έχει και στη bank οπότε αν θέλει μπορεί να το στείλει σε κάποιον char του. Μόλις φτιάχνεις καινούριο char σου έρχεται στο mailbox.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Άμα έχεις εσύ τέτοια ping με ΟΤΕ εμείς τότε τι πρέπει να έχουμε?:shock:

Δοκίμασε τις οδηγίες από το συνημένο αρχείο.

Αν έχεις Windows 7 φτιάξε ένα αρχείο με ονομασία msmq.reg και γράψε μέσα:

>Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSMQ]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSMQ\Parameters]
"TCPNoDelay"=dword:00000001

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSMQ\Parameters\OCMsetup]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSMQ\Parameters\Security]
"SecureDSCommunication"=dword:00000000

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSMQ\Parameters\setup]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSMQ\Setup]

Μετά δες τι λείπει και συνεχίζεις τις οδηγίες από το "wow lag fix.txt"

Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις να πάρεις τηλ. στον ΟΤΕ για να σου απενεργοποιήσουν το firewall υποθέτω.

Εύρηκα, τελίκα βρήκα πως να απενεργοποιήσω το hw Firewall του usr και τώρα φυσάει. Αντε να παίξουμε κανα PvP της προκοπής. Το ping κυμαίνεται απο 80-130ms τώρα :D

Ευχαριστώ για την βοήθεια πάντως.

Και κάτι ακόμα (έχω 80αριδες έναν Druid resto/boomk/bear k enan lock) και ανεβάζω hunter(67lvl) , priest(42lvl) και rogue (72lvl). O rogue σε spec sub μπορεί να βγάλει dps σε PvE ή τσάμπα παιδεύομαι ? τον ανεβάζω με bg's γενικά αλλα που κ που παίζω κανα instance

Επεξ/σία από atonioz

τζαμπα παιδευεσαι ΠΙΑ (παλία με το hat - honnor among thieves) κάτι έκανε (8-10κ dps @ naxx :P ) αλλα πια δεν λειτουργεί όπως εκείνη την όμορφη εποχή.

Πια είτε combat με full ar pe ή muti με full haste για pve

Μόλις ρώτησα έναν φίλο που πήρε collector's και μου είπε ότι είναι bind on account. To έχει και στη bank οπότε αν θέλει μπορεί να το στείλει σε κάποιον char του. Μόλις φτιάχνεις καινούριο char σου έρχεται στο mailbox.

Thanx sleepy.Οποτε ηδη εχω στην κατοχη μου, την πρωτη gamecard που θα χρησιμοποιησω στο cata :)

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Fake. Πάντα να τσεκάρετε που ακριβώς δείχνουν τα links που πασάρουν (mouse over στο link). Ένας φιλός προχθές παρέλαβε ένα παρόμοιο e-mail και τον έστελνε σε άκυρα μέρη.

Druid Balance

New Skill ---- Wild Mushroom-----

85 Grow a magical Mushroom with 5 Health at the target location. After 4 sec, the Mushroom will become invisible. When detonated by the Druid or by damage by enemies, the Mushroom will explode dealing 269.88 to 304.33 damage to all nearby enemies within 10 yards. Only 5 Mushrooms can be placed at one time. No cooldown. 40 yd range. Instant cast. Use Wild Mushroom - Detonate to detonate all Mushrooms.

11% of base mana, 40 yd range, 0.5 sec cast

New Skill ---- Wild Mushroom - Detonate (NYI)----

85 Detonates all of your Wild Mushrooms, dealing 269.88 to 304.33 damage to all nearby targets within 15 yards. Boom.

11% of base mana, 40 yd range, Instant cast

Της πόπης θα γίνει, μου θυμίζει τον καιρό που έπαιζα JamesBond στο Nitendo64 με τα remote bombs (proximity mines? ) χαχχαχαχα αμόλα βομβες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...