SomnusRX Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 και γενικα σε αφηνει με μια νοσταλγια της παλιας καλης εποχης . Τα καλυτερα ερχονται Μακαρι ρε GaGaS...μου λειπει ρε η βανιλια!! Παντως προσωπικη μου αποψη ειναι οτι το WotLK οσο πετυχημενο και να ητανε εμπορικα , απετυχε στις καρδιες των gamers, σε αντιθεση με το TBC που κοιτωντας τωρα πισω, δεν ητανε και τοσο χαλια και φανηκε γιατι παρα την χλιαρη υποδοχη και την αρχικη ξινιλα των παιχτων αγαπηθηκε απο τον κοσμο. Τελοσπαντων, ελπιζω η Blizz να εχει μαθει πλεον απο το παρελθον της και να μας προσφερει ενα super expansion. Αυτο που με ανησυχει ειναι οτι πλεον ειναι Activision-Blizzard..και οποιος καταλαβαινει , καταλαβαινει. BACK to the roots! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Κοίταξε. Όλες οι περιοχές σε αφήνουν μια νοσταλγία. Νέα quest παντού. Έπειτα από 10 80 ρόδες ξεκίνησα human Mage και γουσταρα. Τους 5 80 ρόδες που πήρα μαζί μου ούτε τους έχω ακουμπήσει εκτός από καμμιά 50 τις q στο hyjal που είναι τρελή περιοχή. Τώρα ανεβαζω worgen druid πολύ προσεγμένη δουλειά αν και το q που μετά τον σεισμό βουτας να δώσεις τους πνιγμενους λόγω bug μπορεί να σε πάρει και δυο ώρες. Δεν άγγιξαν καθόλου ακόμα goblin. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tillix Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 εδω μια pic για το topic Η beta ζει Οεο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 ενταξει μας ξενερωσε λιγο απο χθες το απογευμα με τον κατω server που ειχε τους 80 ριδες αλλα δεν πειραζει επανηλθαν ολα φυσιολογικα . Συνεχιζω βεβαια να ΜΗΝ μπορω να κανω Login με τον gnome mage μου μου πεταει error Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 αντε ρε το φτιαξανε?? Κανονικα σε ολα τα gnomakia θα επρεπε να πεταει error οταν προσπαθουν να loggαρουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ATiTool Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 παιδια θελω να παιξω wow αλλα δεν ξερω τι να παρω γιατι βλεπω οτι εχει πολλες εκδοσεις! εγω εχω συνηθεισει απο την NCFail που δεν πληρωνεις τα expansion και τα updates αλλα μονο μια συνδρομη! μπορειτε να με βοηθησετε? και επισης θελω να μου προτεινετε και server να μπω που να εχει ελληνες και κοσμο για να μην υπαρχει προβλημα στα looking for group! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Το πρώτο λέγεται World of warcraft. Μετά είναι τα expansions με τη σειρά: 1)The burning crusade, 2)wrath of the lich king και σύντομα 3) the cataclysm. Στο world of warcraft ο χαρακτήρας σου μπορεί να φτάσει μέχρι lvl60 και δεν μπορείς να φτιάξεις draenei/blood elf/death knight, ούτε να έχεις σαν profession jewelcrafting/inscription. Έχοντας και το the burning crusade μπορείς να φτιάξεις draenei/blood elf (αλλά όχι death knight) και να έχεις jewelcrafting (αλλά όχι inscription). Αγοράζοντας και το wrath of the lich king μπορείς να τα έχεις όλα. Αν πάρεις μόνο το wrath of the lich king ή το the burning crusade δεν μπορείς να παίξεις. Πχ για να παίξεις το wrath of the lich king πρέπει να αγοράσεις το world of warcraft, the burning crusade και το wrath of the lich king. Μπορείς να τα βρεις φθηνά πλέον, αν έχεις πιστωτική τότε δες και ξένα eshop καθώς εκεί είναι πιο φθηνά. Μετά έχει μια συνδρομή, είτε με gamecards είτε με πιστωτική, εδώ και αρκετό καιρό εγώ προτιμώ gamecards καθώς μου έρχεται πιο φθηνά απ'ότι μια πιστωτική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ATiTool Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 σε ευχαριστω φιλε μου! μπορεις σε παρακαλω να μου πεις και σε ποιον server να μπω? επισης εαν μπορεις να μου πεις και απο που με συμφερει να τα αγορασω ολα τα expansion μαζι+acc+game time με paypal ή απο καπιο μαγαζι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Για servers ας πει κάποιος άλλος, εγώ αποφεύγω τους έλληνες...όπου και αν πας τους βρίσκεις όμως http://www.plaisio.gr/Gaming/Games/PC-Computer-Games/Blizzard-World-Of-Warcraft-Battlechest-CD00-00607.htm http://www.plaisio.gr/Gaming/Games/PC-Computer-Games/Blizzard-World-Of-Warcraft-Wrath-Of-The-Lich-King-CD00-00667.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atonioz Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) Aloha, Ρε παιδιά παίζω wow απο το 06' νομίζω. Έχω βάλει 24αρα γραμμή από τον πΟΤΕ η οποία κλειδώνει στα 21-22 mbps. Κατεβάζω απο rapidshare πιάνοντας 2-2,4 mpbs μια χαρά τέλεια δηλαδή. Παρόλαυτα το ping στο WoW γαμιέται , έχω 250ms στην καλύτερη περίπτωση 1 φορά το μήνα δηλαδή. Κυμαίνεται από 270-360 ms έχοντας κάνει portforward ότι port γίνεται στο USR9108. Τι άλλο να κάνω, κάποιος μου είπε για το firewall του usr το οποίο δεν απενεργοποιήται μέσα απο το web-Iface! Καμιά ιδέα ? Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2010 από atonioz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tillix Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) εδω .. μια pic στο mount hyjal (επιτελους βαλαν αυτον τον χαρτη πανω απο ashenvale), ενα μερος μαλλον για high end raid λεγεται sulfuron spire! Αντε τα παλια καλα χρονια βλεπε Molten core.. τρεμε Sulfuron xexe Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2010 από tillix Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Aloha, Ρε παιδιά παίζω wow απο το 06' νομίζω. Έχω βάλει 24αρα γραμμή από τον πΟΤΕ η οποία κλειδώνει στα 21-22 mbps. Κατεβάζω απο rapidshare πιάνοντας 2-2,4 mpbs μια χαρά τέλεια δηλαδή. Παρόλαυτα το ping στο WoW γαμιέται , έχω 250ms στην καλύτερη περίπτωση 1 φορά το μήνα δηλαδή. Κυμαίνεται από 270-360 ms έχοντας κάνει portforward ότι port γίνεται στο USR9108. Τι άλλο να κάνω, κάποιος μου είπε για το firewall του usr το οποίο δεν απενεργοποιήται μέσα απο το web-Iface! Καμιά ιδέα ? Άμα έχεις εσύ τέτοια ping με ΟΤΕ εμείς τότε τι πρέπει να έχουμε? Δοκίμασε τις οδηγίες από το συνημένο αρχείο. Αν έχεις Windows 7 φτιάξε ένα αρχείο με ονομασία msmq.reg και γράψε μέσα: >Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSMQ] [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSMQ\Parameters] "TCPNoDelay"=dword:00000001 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSMQ\Parameters\OCMsetup] [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSMQ\Parameters\Security] "SecureDSCommunication"=dword:00000000 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSMQ\Parameters\setup] [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSMQ\Setup] Μετά δες τι λείπει και συνεχίζεις τις οδηγίες από το "wow lag fix.txt" Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις να πάρεις τηλ. στον ΟΤΕ για να σου απενεργοποιήσουν το firewall υποθέτω. WoW lag fix.txt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TrackM@steR Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Καλησπερα σε ολους. Θα ηθελα να σας ρωτησω με βαση την εμπειρια σας πιον θεωρειτε καλο Horde Server για να μεταφερω τους χαρακτηρες μου.Με την εννοια καλο εννοω να εχει καλο και με αρκετα καλη και μεγαλη ποικιλια auction house,σχετικα καλη ποιοτητα guilds και παιχτων και να ειναι PVE Server. Ευχαριστω πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Κοίτα, λογικά τοπ θα είναι ο Lightnings Blade στον οποίο βρίσκονται οι paragon και οι ensidia για λόγους Lag free κλπ. Από τιμές δεν ξέρω. ΣΤον Zenedar όπου βρίσκομαι εγώ έχει αρκετά καλά guild με τους Showdown να έχουν ρίξει τον Άρθα στο 25άρι hc και μερικά 'άλλα να είναι στο 11/12 και να το παλεύουν. Τσέκαρε τα real forum στο wow-europe μωρέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Χμμ πως ειχα την εντυπωση οτι οι ensidia ειναι tarren mill? φυγανε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις