kosko42 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 οι τάσεις φυγής είναι δεδομένες!όχι δεν κάναμε transfer! απλά αποφασίσαμε 3 real life friends να ανεβάσουμε απο την αρχή 3 chars και για την φάση αλλά κυριώς για pvp στα 85 τώρα δεν μπορώ να ξέρω εαν πράξαμε σωστά ή όχι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telarin Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Η αλλαγή απο τον genjuros έγινε, πλέον twilight Hammer, Horde side, Troll Hunter:Liquet! απλά μια ερώτηση,ρε παιδιά σε αυτό το trade ειλικρινά πώς την παλεύεται??? απλά δεν έχεις δει ΤΙΠΟΤΑ ακόμη, κάτσε να γυρίσουν τα 12χρονα από τις διακοπές, δεν θα προλαβαίνεις να διαβάσεις τίποτα στο chat, ειδικά στο trade Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 δεν είναι κλεμμένη. αφού μας έσκασε χθες του είπαμε να το κάνει με χαρτάκια.... ε το έκανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Απλά δεν υπάρχει ο τύπος λέμε! LOLOLOLOL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Τι έγινε ρε όλοι Starcraft παίζετε; Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Τι έγινε ρε όλοι Starcraft παίζετε; Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Ουί μεσιέ!! Αν και αύριο θα βάλω μια καρτούλα wow για τον mini-thor από την ce του starcraft, μην γίνει καμιά λαλακία και δεν μπορώ να το πάρω μετά, dunno πως δουλεύει το όλο θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cyngus X-1 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Παιδια καλησπερα, Θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να μεταφερω εναν χαρακτηρα σε ενα καινουργιο battlenet account?Γινετε αυτο και αν ναι επειδη ο χαρακτηρας ειναι απο collectors τα bonus items θα ισχυουν οταν θα γινει η μεταφορα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarisn Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Παιδια καλησπερα, Θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να μεταφερω εναν χαρακτηρα σε ενα καινουργιο battlenet account?Γινετε αυτο και αν ναι επειδη ο χαρακτηρας ειναι απο collectors τα bonus items θα ισχυουν οταν θα γινει η μεταφορα? Όχι δεν γίνεται, το είχα δοκιμάσει κι΄εγώ παλιότερα αλλά τζίφος, δεν θυμάμαι πόσα email είχα ανταλλάξει με την Blizz γι' αυτό το θέμα αλλά τίποτα, είναι against the rules Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 με γεια μου με γεια μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xasou Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 με γεια μου με γεια μου Μεγειεςς!!! Τελειο το Spectral!!! :-D Αντε και καλες βολτες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Έχω πολύ καιρό να λογκάρω αλλά το μπέτα invite ήρθε σήμερα για cataclysm .... Το σάββατο φεύγω και δεν θα προλάβα να γουστάρω πολύ οπότε όποιος ενδιαφέρεται για να παίξει από σάββατο και μετά (φυσικά ένα υπεύθυνο άτομο που να μπορώ να εμπιστευτώ) χάρισμα του ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skia11 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Pavlara, Bloodfang και τα μυαλά στα κάγκελα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skia11 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Pavlara, Bloodfang και τα μυαλά στα κάγκελα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Έβγαλα και μία με full bf και το τιγράκι αλλά δεν λεει και τόσο. Το full bf + glaives μόνο όταν αράζεις if λέει για να γυρνάνε όλα τα κεφάλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 beta εδω και 2 μερες εχω λιωσει τρελα . Πολλα bug ακομα στο παιχνιδι ( ΛΟΓΙΚΟ ) απιστευτη σαν περιοχη το Hyjal παρα πολυ προσεγμενη δουλεια στις περιοχες ολες γενικα και γενικα σε αφηνει με μια νοσταλγια της παλιας καλης εποχης . Τα καλυτερα ερχονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις