Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

οι τάσεις φυγής είναι δεδομένες!όχι δεν κάναμε transfer! απλά αποφασίσαμε 3 real life friends να ανεβάσουμε απο την αρχή 3 chars και για την φάση αλλά κυριώς για pvp στα 85 τώρα δεν μπορώ να ξέρω εαν πράξαμε σωστά ή όχι!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Η αλλαγή απο τον genjuros έγινε, πλέον twilight Hammer, Horde side, Troll Hunter:Liquet! απλά μια ερώτηση,ρε παιδιά σε αυτό το trade ειλικρινά πώς την παλεύεται???

απλά δεν έχεις δει ΤΙΠΟΤΑ ακόμη, κάτσε να γυρίσουν τα 12χρονα από τις διακοπές, δεν θα προλαβαίνεις να διαβάσεις τίποτα στο chat, ειδικά στο trade :lol:

Τι έγινε ρε όλοι Starcraft παίζετε;

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Ουί μεσιέ!!

Αν και αύριο θα βάλω μια καρτούλα wow για τον mini-thor από την ce του starcraft, μην γίνει καμιά λαλακία και δεν μπορώ να το πάρω μετά, dunno πως δουλεύει το όλο θέμα.

Παιδια καλησπερα,

Θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να μεταφερω εναν χαρακτηρα σε ενα καινουργιο battlenet account?Γινετε αυτο και αν ναι επειδη ο χαρακτηρας ειναι απο collectors τα bonus items θα ισχυουν οταν θα γινει η μεταφορα?

Παιδια καλησπερα,

Θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να μεταφερω εναν χαρακτηρα σε ενα καινουργιο battlenet account?Γινετε αυτο και αν ναι επειδη ο χαρακτηρας ειναι απο collectors τα bonus items θα ισχυουν οταν θα γινει η μεταφορα?

Όχι δεν γίνεται, το είχα δοκιμάσει κι΄εγώ παλιότερα αλλά τζίφος, δεν θυμάμαι πόσα email είχα ανταλλάξει με την Blizz γι' αυτό το θέμα αλλά τίποτα, είναι against the rules :-(

Επισκέπτης

Έχω πολύ καιρό να λογκάρω αλλά το μπέτα invite ήρθε σήμερα για cataclysm ....

Το σάββατο φεύγω και δεν θα προλάβα να γουστάρω πολύ οπότε όποιος ενδιαφέρεται για να παίξει από σάββατο και μετά (φυσικά ένα υπεύθυνο άτομο που να μπορώ να εμπιστευτώ) χάρισμα του ...:-)

beta εδω και 2 μερες εχω λιωσει τρελα . Πολλα bug ακομα στο παιχνιδι ( ΛΟΓΙΚΟ ) απιστευτη σαν περιοχη το Hyjal παρα πολυ προσεγμενη δουλεια στις περιοχες ολες γενικα και γενικα σε αφηνει με μια νοσταλγια της παλιας καλης εποχης . Τα καλυτερα ερχονται

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...