Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δύσκολοι οι καλοκαιρινοί μήνες χωρίς θυληκό ε? :lol:

Κάθε μήνας χωρίς θυληκό είναι δύσκολος....που να το ξέρεις βέβαια εσύ ως paladin :P

P.s μου λειψες τρελό αγόρι' date=' καιρό είχες να φανείς, στην Μύκονο να υποθέσω ε :lol: ?

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κάθε μήνας χωρίς θυληκό είναι δύσκολος....που να το ξέρεις βέβαια εσύ ως paladin :P

Μετά από 276 μήνες δε σου έκατσε καμία? :P Αυτά παθαίνεις αν ρολάρεις γκομενάκια στα παιχνίδια. :X

P.s μου λειψες τρελό αγόρι, καιρό είχες να φανείς, στην Μύκονο να υποθέσω ε :lol: ?

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

Ναι, με πληρώνουν για να πετάω τους περουκάτους από τα μαγαζιά. Κάπου σε πήρε το μάτι μου... :whistle::lol:

Όταν τρώγαμε πολλά wipes vanilla, οι officers του Guild αναλάμβαναν δράση

Ιδού πως μας έδιναν οδηγίες :lol: : http://video.google.com/videoplay?docid=-3833379408829464557#

a0x0ax0a0x0a, το βρήκα κατά τύχη και έχω λιώσει.

and then I see fucking pompyro

epic raid leading is epic.

a0x0a0x0a0xa0xa0 QFT

Greek Raid leaders for teh win :-D

Όποτε τρώγαμε wipe από παπαριά και ήταν έλληνας στο leading κατέβαζε μπινελίκια σε όλες τις ευρωπαϊκές γλώσσες. Όταν ήταν οι Σκανδιναβοί στο leading τίποτα, κιχ "its a wipe run back". Μόνο έναν Βορειοιρλανδο κάναμε "Έλληνα" στο leading, κρίμα γαμώτο που δεν τον έχω ηχογραφημένο να ακούσετε Ελληνικά μπινελίκια με βορειοιρλανδική προφορά να κλάσετε στο γέλιο. Επιφυλάσσομαι για το cata :lol:

χα χα πήγες twilight , περίμενε ακόμα δεν παίζουν πολλοί είναι καλοκαίρι ^^

τώρα με το dungeon finder σκεφτόμουν να φύγω αλλά με το cataclysm και το guild leveling δεν ξέρω

έχετε κανένα κάλο guild για ένα male tauren hunter που μάλλον 8α γίνει female undead hunter? :D

Καταλαβαίνω για ποιους λόγους μπορεί κάποιος να θέλει να φύγει από τον Genjuros. Την φυγή ωστόσο από Genjuros για Thammer ομολογώ πως δεν μπορώ να την κατανοήσω :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...