chill Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δύσκολοι οι καλοκαιρινοί μήνες χωρίς θυληκό ε? Κάθε μήνας χωρίς θυληκό είναι δύσκολος....που να το ξέρεις βέβαια εσύ ως paladin P.s μου λειψες τρελό αγόρι' date=' καιρό είχες να φανείς, στην Μύκονο να υποθέσω ε ? Sent from my iPod touch using Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Κάθε μήνας χωρίς θυληκό είναι δύσκολος....που να το ξέρεις βέβαια εσύ ως paladin Μετά από 276 μήνες δε σου έκατσε καμία? Αυτά παθαίνεις αν ρολάρεις γκομενάκια στα παιχνίδια. P.s μου λειψες τρελό αγόρι, καιρό είχες να φανείς, στην Μύκονο να υποθέσω ε ?Sent from my iPod touch using Insomnia.app Ναι, με πληρώνουν για να πετάω τους περουκάτους από τα μαγαζιά. Κάπου σε πήρε το μάτι μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Πω πωωωωωω μου λειψατε να τα λετε τα 2 σας ετσι... Ρε μηπως παιζει κατι και δεν το λετε; ^^ Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dosas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 priest κομπλεξικός απέναντι σε paladin ενώ είναι hard counter κλάση, l2p ίσως ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 priest κομπλεξικός απέναντι σε paladin ενώ είναι hard counter κλάση, l2p ίσως ; Κάντο πενηνταράκια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 http://www.mmo-champion.com/content/1872-Cataclysm-Guild-Perks-Stonecore-Boss-Videos Guild Perks List... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Όταν τρώγαμε πολλά wipes vanilla, οι officers του Guild αναλάμβαναν δράση Ιδού πως μας έδιναν οδηγίες : http://video.google.com/videoplay?docid=-3833379408829464557# a0x0ax0a0x0a, το βρήκα κατά τύχη και έχω λιώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeViAnT_Puppet! Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Pfff amateurs... Αυτό είναι raid leading... WHOZ RETARD!!11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Η φωνη του μου θυμιζει Athene. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 and then I see fucking pompyro epic raid leading is epic. ελληνικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Κάτι μου λέει ότι αυτός που μιλούσε ήταν Έλληνας.Αυτή η "βλάχικη" προφορά είναι πολύ χαρακτηριστική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 and then I see fucking pompyro epic raid leading is epic. a0x0a0x0a0xa0xa0 QFT Greek Raid leaders for teh win Όποτε τρώγαμε wipe από παπαριά και ήταν έλληνας στο leading κατέβαζε μπινελίκια σε όλες τις ευρωπαϊκές γλώσσες. Όταν ήταν οι Σκανδιναβοί στο leading τίποτα, κιχ "its a wipe run back". Μόνο έναν Βορειοιρλανδο κάναμε "Έλληνα" στο leading, κρίμα γαμώτο που δεν τον έχω ηχογραφημένο να ακούσετε Ελληνικά μπινελίκια με βορειοιρλανδική προφορά να κλάσετε στο γέλιο. Επιφυλάσσομαι για το cata Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosko42 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Η αλλαγή απο τον genjuros έγινε, πλέον twilight Hammer, Horde side, Troll Hunter:Liquet! απλά μια ερώτηση,ρε παιδιά σε αυτό το trade ειλικρινά πώς την παλεύεται??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 χα χα πήγες twilight , περίμενε ακόμα δεν παίζουν πολλοί είναι καλοκαίρι ^^ τώρα με το dungeon finder σκεφτόμουν να φύγω αλλά με το cataclysm και το guild leveling δεν ξέρω έχετε κανένα κάλο guild για ένα male tauren hunter που μάλλον 8α γίνει female undead hunter? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Καταλαβαίνω για ποιους λόγους μπορεί κάποιος να θέλει να φύγει από τον Genjuros. Την φυγή ωστόσο από Genjuros για Thammer ομολογώ πως δεν μπορώ να την κατανοήσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις