Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και για το δικο μου χαλαρα δεν παιζει να ενεργοποιησω αλλα φιλαρακια μπολικα.

Επειδή εσείς ξέρεται καλύτερα, μήπως μπορείτε να μου εξηγήσεται πως η blizzard με ένα expansion θα κάνει το κάθε αρχάριο να μην έχει πάνω του epic και να μην πηγαίνει 80lvl σε 2 μήνες??? Έτσι ώστε το παιχνίδι να αποκτήσει κάποια ουσία?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν νομίζω η blizz να ενδιαφέρεται για τον αρχάριο τόσο πολύ. Το παιχνίδι μετράει 6 χρόνια στην αγορά, οι περισσότεροι που ήταν να το δοκιμάσουν κάποια στιγμή το κάνανε ήδη. Αυτό που την ενδιαφέρει είναι να κάνει τους παλιούς παίχτες που άφησαν το game για τους x,y λόγους να επιστρέψουν. Η ουσία του παιχνιδιού δεν είναι το level up, αλλά το αυτό που έπεται του final DING.

Τα νεα talent trees ετσι οπως θα ειναι πραγματικα. Δεν μοιαζουν με talent trees του πρωτου WoW? Τεραστιες αλλαγες σε ολες τις class και περισσοτερο σε (gay)Paladins και Death knights.

http://www.wowtal.com/#k=.9mn.druid

Τα νεα talent trees ετσι οπως θα ειναι πραγματικα. Δεν μοιαζουν με talent trees του πρωτου WoW? Τεραστιες αλλαγες σε ολες τις class και περισσοτερο σε (gay)Paladins και Death knights.

http://www.wowtal.com/#k=.9mn.druid

το moonkin form που βρισκετε διοτι δεν το ειδα :( στο balance tree

Ολα τα "απαραιτητα" talents πλεον θα τα παιρνεις αυτοματα καθως ανεβαινεις level γι αυτο και δεν υπαρχουν πλεον στα δεντρα. Το moonkin form θα το παρεις λοιπον κανονικα στο level 40 (λες να εχει talents για moonkin χωρις να εχεις moonkin form?).

Ολα τα "απαραιτητα" talents πλεον θα τα παιρνεις αυτοματα καθως ανεβαινεις level γι αυτο και δεν υπαρχουν πλεον στα δεντρα. Το moonkin form θα το παρεις λοιπον κανονικα στο level 40.

ok ευχαριστω αλλα γιατι στο ρεστο εχει μεινει το tree of life?

Ολα τα "απαραιτητα" talents πλεον θα τα παιρνεις αυτοματα καθως ανεβαινεις level γι αυτο και δεν υπαρχουν πλεον στα δεντρα. Το moonkin form θα το παρεις λοιπον κανονικα στο level 40 (λες να εχει talents για moonkin χωρις να εχεις moonkin form?).

Έτσι. Και οι paladins δεν έπαιρναν talent με την ονομασία GAY αλλά όλοι ξέραμε την αλήθεια για το class :P

Καλά, διάβασα πως για να γίνεις invite στην beta πρέπει να έχεις ενεργό λογαριασμό :confused: Εντάξει το καταλαβαίνω πως για να παίξεις την beta θα πρέπει το account σου να είναι up and running αλλά όχι ρε γαμώτο και για να κληρωθείς. Άντε κληρώθηκα, βάζω κάρτα για να παίξω την beta όχι να βάλω κάρτα απλά και μόνο για να έχω πιθανότητα να κληρωθώ :fear:

Oh well υπομονή μέχρι το official release, να μου πέσουν και ομαδικά οι εκπλήξεις :o

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Έτσι. Και οι paladins δεν έπαιρναν talent με την ονομασία GAY αλλά όλοι ξέραμε την αλήθεια για το class :P

Δύσκολοι οι καλοκαιρινοί μήνες χωρίς θηλυκό ε? :lol:

Επεξ/σία από Erwdios

Καλά, διάβασα πως για να γίνεις invite στην beta πρέπει να έχεις ενεργό λογαριασμό :confused: Εντάξει το καταλαβαίνω πως για να παίξεις την beta θα πρέπει το account σου να είναι up and running αλλά όχι ρε γαμώτο και για να κληρωθείς. Άντε κληρώθηκα, βάζω κάρτα για να παίξω την beta όχι να βάλω κάρτα απλά και μόνο για να έχω πιθανότητα να κληρωθώ :fear:

Oh well υπομονή μέχρι το official release, να μου πέσουν και ομαδικά οι εκπλήξεις :o

Εννοεις PTR :devil: Τουλαχιστον θα δεις αυτα που εχουν την περισσοτερη σημασια απο το νεο expansion (δηλαδη τα skills και τις νεες βελτιωσεις και αλλαγες στους χαρακτηρες). To content ετσι και αλλιως ξερεις που θα ειναι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...