whiteman7 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 ολοι...πιστεψε με... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 μπα αμφιβάλω για το account μου, αλλά σίγουρα θα δω κάνα φιλαράκι να παίζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Και για το δικο μου χαλαρα δεν παιζει να ενεργοποιησω αλλα φιλαρακια μπολικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokeroulis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Και για το δικο μου χαλαρα δεν παιζει να ενεργοποιησω αλλα φιλαρακια μπολικα. Επειδή εσείς ξέρεται καλύτερα, μήπως μπορείτε να μου εξηγήσεται πως η blizzard με ένα expansion θα κάνει το κάθε αρχάριο να μην έχει πάνω του epic και να μην πηγαίνει 80lvl σε 2 μήνες??? Έτσι ώστε το παιχνίδι να αποκτήσει κάποια ουσία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δεν νομίζω η blizz να ενδιαφέρεται για τον αρχάριο τόσο πολύ. Το παιχνίδι μετράει 6 χρόνια στην αγορά, οι περισσότεροι που ήταν να το δοκιμάσουν κάποια στιγμή το κάνανε ήδη. Αυτό που την ενδιαφέρει είναι να κάνει τους παλιούς παίχτες που άφησαν το game για τους x,y λόγους να επιστρέψουν. Η ουσία του παιχνιδιού δεν είναι το level up, αλλά το αυτό που έπεται του final DING. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Τα νεα talent trees ετσι οπως θα ειναι πραγματικα. Δεν μοιαζουν με talent trees του πρωτου WoW? Τεραστιες αλλαγες σε ολες τις class και περισσοτερο σε (gay)Paladins και Death knights. http://www.wowtal.com/#k=.9mn.druid Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Τα νεα talent trees ετσι οπως θα ειναι πραγματικα. Δεν μοιαζουν με talent trees του πρωτου WoW? Τεραστιες αλλαγες σε ολες τις class και περισσοτερο σε (gay)Paladins και Death knights. http://www.wowtal.com/#k=.9mn.druid το moonkin form που βρισκετε διοτι δεν το ειδα στο balance tree Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Ολα τα "απαραιτητα" talents πλεον θα τα παιρνεις αυτοματα καθως ανεβαινεις level γι αυτο και δεν υπαρχουν πλεον στα δεντρα. Το moonkin form θα το παρεις λοιπον κανονικα στο level 40 (λες να εχει talents για moonkin χωρις να εχεις moonkin form?). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Ολα τα "απαραιτητα" talents πλεον θα τα παιρνεις αυτοματα καθως ανεβαινεις level γι αυτο και δεν υπαρχουν πλεον στα δεντρα. Το moonkin form θα το παρεις λοιπον κανονικα στο level 40. ok ευχαριστω αλλα γιατι στο ρεστο εχει μεινει το tree of life? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Ολα τα "απαραιτητα" talents πλεον θα τα παιρνεις αυτοματα καθως ανεβαινεις level γι αυτο και δεν υπαρχουν πλεον στα δεντρα. Το moonkin form θα το παρεις λοιπον κανονικα στο level 40 (λες να εχει talents για moonkin χωρις να εχεις moonkin form?). Έτσι. Και οι paladins δεν έπαιρναν talent με την ονομασία GAY αλλά όλοι ξέραμε την αλήθεια για το class Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 ok ευχαριστω αλλα γιατι στο ρεστο εχει μεινει το tree of life? Ριξε ενα καλυτερο ματι στο talent. Ειναι cooldown πλεον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Καλά, διάβασα πως για να γίνεις invite στην beta πρέπει να έχεις ενεργό λογαριασμό Εντάξει το καταλαβαίνω πως για να παίξεις την beta θα πρέπει το account σου να είναι up and running αλλά όχι ρε γαμώτο και για να κληρωθείς. Άντε κληρώθηκα, βάζω κάρτα για να παίξω την beta όχι να βάλω κάρτα απλά και μόνο για να έχω πιθανότητα να κληρωθώ Oh well υπομονή μέχρι το official release, να μου πέσουν και ομαδικά οι εκπλήξεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 χμμ πολύ μλκια αυτό. Δεν βλέπω να με διαλέγουν ακόμα και με ενεργό λογαριασμό, είμαι γκαντέμω τί να κάνουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 (επεξεργασμένο) Έτσι. Και οι paladins δεν έπαιρναν talent με την ονομασία GAY αλλά όλοι ξέραμε την αλήθεια για το class Δύσκολοι οι καλοκαιρινοί μήνες χωρίς θηλυκό ε? Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2010 από Erwdios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Καλά, διάβασα πως για να γίνεις invite στην beta πρέπει να έχεις ενεργό λογαριασμό Εντάξει το καταλαβαίνω πως για να παίξεις την beta θα πρέπει το account σου να είναι up and running αλλά όχι ρε γαμώτο και για να κληρωθείς. Άντε κληρώθηκα, βάζω κάρτα για να παίξω την beta όχι να βάλω κάρτα απλά και μόνο για να έχω πιθανότητα να κληρωθώ Oh well υπομονή μέχρι το official release, να μου πέσουν και ομαδικά οι εκπλήξεις Εννοεις PTR Τουλαχιστον θα δεις αυτα που εχουν την περισσοτερη σημασια απο το νεο expansion (δηλαδη τα skills και τις νεες βελτιωσεις και αλλαγες στους χαρακτηρες). To content ετσι και αλλιως ξερεις που θα ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις