Yperaspisths Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 guido δεν δίνει χρονικό όριο. giorgos147 άμα είσαι twilight's hammer μπορώ να σε βοηθήσω μόλις φτιάξω τα addons. Τον Whiteangel τον ξερεις? Αν ναι, δωστου χαιρετισματα απο Yperaspisths και πεστου οτι με το Cataclysm θα επιστρεψω για τα καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Κάτι άκυρο ρε παιδιά... Στο WoW, έχει πράγματα όπως για παράδειγμα στο Lineage που η clan(Guild) κατακτά κάποιο φρούριο ορ σαμθινκ; ---------- Προσθήκη στις 21:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:54 ---------- Επίσης, σε ποιον server είστε; Είμαι σε KulTiras αλλά δεν έχει κίνηση :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Παιδιά μην ασχολείστε με το Scroll of Ressurection, εδώ και 3,5 χρόνια το έχουν κάνει ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ΜΟΝΟ απο κάποιον που δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ expansion. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δεν παίζει αυτό που λες. Εγώ το χρησιμοποίησα στις 4/4/09 σε account που είχε TBC, νομίζω μόνο με LK δεν δουλεύει. Yperaspisths όχι δεν τον ξέρω και δεν έχω μπει καθόλου στο WoW, αν πάω online και τον δώ θα του το πώ. giorgos147 αν κατανοώ αυτό που λες τότε όχι δεν έχει τέτοια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackpete Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 @polaki http://eu.blizzard.com/support/article.xml?articleId=23990&locale=en_gb Can I cast Scroll of Resurrection on any of my friend's accounts? The Scroll of Resurrection can only be cast on a Classic World of Warcraft account. It is not possible to cast Scroll of Resurrection on trial, Burning Crusade or Wrath of the Lich King accounts. Επίσης, σε ποιον server είστε; εγώ έχω να παίξω από το προήγουμενο καλοκαίρι κ είμαι bronze dragonflight αλλά ήταν από περσυ λίγο μούφα. πολύ μεγάλη διαφορά υπέρ ally. έχετε να προτείνετε κανέναν server που -να είναι τα ποσοστά ally-horde γύρω στο 50-50 -να έχει κόσμο κ όλη την νύκτα για instances -να μην τον έχουν @@ στα σπαμ όπως πχ genjuros από έλληνες? -κ ίσως λιγότερο σημαντικό να μπορείς να έχει players σε όλα τα lvls ώστε να ανεβαίνεις πιο εύκολα με πάρτυ inc κτλ? ή ζητάω πολλά? τνχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugizo Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δεν παίζει αυτό που λες. Εγώ το χρησιμοποίησα στις 4/4/09 σε account που είχε TBC, νομίζω μόνο με LK δεν δουλεύει. κι εγώ θυμάμαι πολύ καλά να κάνουμε ressurect acc με WotLK πάνω, παίζει να το άλλαξαν γιατί αυτό που λέω έγινε πέρσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Πηγα να κασταρω ενα σκρολ σε ακαουντ με Wotlk και δεν μπορεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sokku Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Πηγα να κασταρω ενα σκρολ σε ακαουντ με Wotlk και δεν μπορεσα Πόσο καιρό είχε που είχε τελειώσει η συνδρομή του? Μην το έκανες στο καπάκι ελπίζω γιατί αν θυμάμαι ήθελε καιρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Ενα χρονο περιπου inactive ηταν αλλά ειχα βαλει 1 βδομαδα τραιαλ.. 90 ημερες inactive θελει κανονικα, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 κάντε δοκιμή σε μένα να λυθεί η απορία σας inactive από 7/1/2010 που μου χε στείλει 7 μερες δωρο η blizzard , επειδή είμουν inactive apo 9/2009. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Blizzard employee deletes his Facebook after his RealID, given voluntarily, reveals too much personal information. Το ακύρωσαν και αυτό (Real ID στο forum) αλλά μέχρι πότε? Μάλλον δεν ήθελαν να ακυρωθούν οι προπαραγγελίες για SC2/Cataclysm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 http://www.mmo-champion.com/content/1863-Cataclysm-Interface-Part-1-Blue-Posts ωραίες οι αλλαγές στο Interface Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Moυ αρεσουν οι αλλαγες στα talent trees και στον τροπο που θα γινεται το built και level up σε αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 θάψτε κανένας κάτι ρε παιδιά. δεν είμαστε για να το ξαναρχίζουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeViAnT_Puppet! Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 θάψτε κανένας κάτι ρε παιδιά. δεν είμαστε για να το ξαναρχίζουμε Αφού κατά βάθος όλοι ξέρουμε ότι θα επιστρέψουμε με το Cataclysm. Για δυο-τρεις μήνες μετά πάλι θα το παρατήσουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις