Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ευχαριστώ τον Sleepy για το scroll(!), αλλά:

This account is ineligible for Scroll of Resurrection. This is generally due to one or more of the following conditions:

This is not a World of Warcraft Classic account. Only World of Warcraft Classic accounts can be resurrected.

This account has not been inactive for more than 90 days

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αυτό γίνετε γιατι από το payment history πιο πάνω , το account σου ήταν active μία βδομάδα από 5/4/2010 . πρόσθεσε 90 μέρες +7 μέρες που ηταν active , θα μπορείς να δεχτείς εκεί κοντά στις 12/7/2010

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πω ρε σεις, έχω ξεχάσει πως παίζεται! :-D Για αρχή, ώστε να ανέβω γρήγορα, που να πάω ρε σεις; Και ένα extension που βοηθούσε στα Quests, πως λέγεται; Που δείχνει στο χάρτη που πρέπει να πας.

68233332.jpg

Επεξ/σία από giorgos147

guido δεν δίνει χρονικό όριο.

giorgos147 άμα είσαι twilight's hammer μπορώ να σε βοηθήσω μόλις φτιάξω τα addons.

Θα φύγω σε κανένα δεκάλεπτο αλλά το βράδυ θα είμαι σίγουρα μέσα :-)

Πως λέγεται το Addon που λέει που πρέπει να πας στα Quests;

Κανένα άλλο καλό addon να βάλω;

Carbonite για quests. Εγώ χρησιμοποιώ ένα compilation: ArkiveUI http://www.wowinterface.com/downloads/info7877-ArkiveUI.html#info

Θα το δοκιμάσω! :-)

Επίσης, επειδή τα talents μου έγιναν reset, μπορείτε να με βοηθήσετε με το τι να επιλέξω; Druid είμαι.

Θα το δοκιμάσω! :-)

Επίσης, επειδή τα talents μου έγιναν reset, μπορείτε να με βοηθήσετε με το τι να επιλέξω; Druid είμαι.

Ανεβαζεις level ως το 50 σαν Feral. Απο το 50 και μετα φουλ moonkin. ΑΟΕ grinding θα κανεις αν και δεν νομιζω να το χρειαστεις τοσο πολυ μιας και πιστευω οτι θα ανεβεις με το dungeon finder γρηγοροτερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Ανεβαζεις level ως το 50 σαν Feral. Απο το 50 και μετα φουλ moonkin. ΑΟΕ grinding θα κανεις αν και δεν νομιζω να το χρειαστεις τοσο πολυ μιας και πιστευω οτι θα ανεβεις με το dungeon finder γρηγοροτερα.

Ωραία! :-)

Σας ευχαριστώ!

Υπάρχει κάποιος οδηγός να ακολουθήσω ώστε να ανέβω γρηγορότερα;

Επεξ/σία από giorgos147

Λοιπόν, εγώ όταν ανέβασα τον druid χρησιμοποίησα αυτό το build για γατάκι/αρκούδα (μπορούσα να τανκάρω άνετα): http://www.wowhead.com/talent#0ZxGMsfrz0eocIzAk0Eczb

0/55/16 - If you feel like you should have a DPS/tank hybrid build, this might be what you're looking for. It maintains key tanking talents like Protector of the Pack while grabbing required DPS talents such as Predatory Instincts.

Όσο για glyphs αρχίζεις με glyph of maul και μετά βλέπεις.

Δεν χρειάζεσαι οδηγό. Ανεβαίνεις levels τόσο εύκολα που ειδικά στο vanilla και tbc δεν χρειάζεσαι κάτι εκτός από το wowwiki (ή κάποιο addon) που σου λέει για τί levels είναι η κάθε περιοχή.

Ανεβαίνεις levels τόσο εύκολα που ειδικά στο vanilla και tbc δεν χρειάζεσαι κάτι εκτός από το wowwiki (ή κάποιο addon) που σου λέει για τί levels είναι η κάθε περιοχή.

Κάποιο addon να προτείνετε; Είναι αρχή και έχω μπερδευτεί λίγο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...