sleepy_head Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 άντε πέρασε το 7λεπτο ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Ευχαριστώ τον Sleepy για το scroll(!), αλλά: This account is ineligible for Scroll of Resurrection. This is generally due to one or more of the following conditions: This is not a World of Warcraft Classic account. Only World of Warcraft Classic accounts can be resurrected. This account has not been inactive for more than 90 days Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 αυτό γίνετε γιατι από το payment history πιο πάνω , το account σου ήταν active μία βδομάδα από 5/4/2010 . πρόσθεσε 90 μέρες +7 μέρες που ηταν active , θα μπορείς να δεχτείς εκεί κοντά στις 12/7/2010 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 αχα ναι, μέτρησα τις μέρες αλλά όχι όλες...ξέχασα τις 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 btw μετά το τέλος του 10ήμερου , μέσα σε πόσο χρονικό διάστημα πρέπει να ανανεώσει ο άλλος για να πάρεις τον free μήνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 (επεξεργασμένο) Πω ρε σεις, έχω ξεχάσει πως παίζεται! Για αρχή, ώστε να ανέβω γρήγορα, που να πάω ρε σεις; Και ένα extension που βοηθούσε στα Quests, πως λέγεται; Που δείχνει στο χάρτη που πρέπει να πας. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2010 από giorgos147 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 guido δεν δίνει χρονικό όριο. giorgos147 άμα είσαι twilight's hammer μπορώ να σε βοηθήσω μόλις φτιάξω τα addons. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 guido δεν δίνει χρονικό όριο. giorgos147 άμα είσαι twilight's hammer μπορώ να σε βοηθήσω μόλις φτιάξω τα addons. Θα φύγω σε κανένα δεκάλεπτο αλλά το βράδυ θα είμαι σίγουρα μέσα Πως λέγεται το Addon που λέει που πρέπει να πας στα Quests; Κανένα άλλο καλό addon να βάλω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Carbonite για quests. Εγώ χρησιμοποιώ ένα compilation: ArkiveUI http://www.wowinterface.com/downloads/info7877-ArkiveUI.html#info Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Carbonite για quests. Εγώ χρησιμοποιώ ένα compilation: ArkiveUI http://www.wowinterface.com/downloads/info7877-ArkiveUI.html#info Θα το δοκιμάσω! Επίσης, επειδή τα talents μου έγιναν reset, μπορείτε να με βοηθήσετε με το τι να επιλέξω; Druid είμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Αναλόγως το spec που θές. Εδώ έχει ότι χρειάζεσαι: http://www.wowhead.com/forums&topic=86980&p=944972 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Θα το δοκιμάσω! Επίσης, επειδή τα talents μου έγιναν reset, μπορείτε να με βοηθήσετε με το τι να επιλέξω; Druid είμαι. Ανεβαζεις level ως το 50 σαν Feral. Απο το 50 και μετα φουλ moonkin. ΑΟΕ grinding θα κανεις αν και δεν νομιζω να το χρειαστεις τοσο πολυ μιας και πιστευω οτι θα ανεβεις με το dungeon finder γρηγοροτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 (επεξεργασμένο) Ανεβαζεις level ως το 50 σαν Feral. Απο το 50 και μετα φουλ moonkin. ΑΟΕ grinding θα κανεις αν και δεν νομιζω να το χρειαστεις τοσο πολυ μιας και πιστευω οτι θα ανεβεις με το dungeon finder γρηγοροτερα. Ωραία! Σας ευχαριστώ! Υπάρχει κάποιος οδηγός να ακολουθήσω ώστε να ανέβω γρηγορότερα; Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2010 από giorgos147 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Λοιπόν, εγώ όταν ανέβασα τον druid χρησιμοποίησα αυτό το build για γατάκι/αρκούδα (μπορούσα να τανκάρω άνετα): http://www.wowhead.com/talent#0ZxGMsfrz0eocIzAk0Eczb 0/55/16 - If you feel like you should have a DPS/tank hybrid build, this might be what you're looking for. It maintains key tanking talents like Protector of the Pack while grabbing required DPS talents such as Predatory Instincts. Όσο για glyphs αρχίζεις με glyph of maul και μετά βλέπεις. Δεν χρειάζεσαι οδηγό. Ανεβαίνεις levels τόσο εύκολα που ειδικά στο vanilla και tbc δεν χρειάζεσαι κάτι εκτός από το wowwiki (ή κάποιο addon) που σου λέει για τί levels είναι η κάθε περιοχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Ανεβαίνεις levels τόσο εύκολα που ειδικά στο vanilla και tbc δεν χρειάζεσαι κάτι εκτός από το wowwiki (ή κάποιο addon) που σου λέει για τί levels είναι η κάθε περιοχή. Κάποιο addon να προτείνετε; Είναι αρχή και έχω μπερδευτεί λίγο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις