Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οου, fuck;

Πρώτα πατάω στο Burning Crucade για να αγοράσω χρόνο

post-99457-129063104225_thumb.jpg

και παίρνω αυτό

post-99457-129063104214_thumb.jpg

Τι στο; :confused:

Edit: Και μόλις είδα και αυτό:

post-99457-12906310423_thumb.jpg

This account has been permanently closed and will no longer be able to access World of Warcraft.
;;;;;; :shock: Επεξ/σία από giorgos147
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ολα τα μη ενεργα account εχουν πιθανοτητα να φανε delete ξερεις ειδικα αν εχεις καιρο κιολας να μπεις (απο 1 χρονο και πανω).

Και δε τα ξανά ενεργοποιούν αν το ζητήσεις;

Τι τεχνική είναι αυτή; :confused:

Οσοι δεν είδατε την αλλαγή που ανακοινώθηκε στο mmo champion για τα talent trees, τρέξτε! Vanilla WoW is back!

Good Lord, ελπίζω πως όχι!!! Αν ξαναδώ 31points για holy nova μα τον Ντούλη θα rollαρω paladin :P

Good Lord, ελπίζω πως όχι!!! Αν ξαναδώ 31points για holy nova μα τον Ντούλη θα rollαρω paladin :P

Το ηξερα οτι ήσουν κρυφο loladin boy.... Και το όνειρο σου είναι να φοράς full tier 5 σε ροζ

Το ηξερα οτι ήσουν κρυφο loladin boy.... Και το όνειρο σου είναι να φοράς full tier 5 σε ροζ

Παντως το καλυτερο tier και πιο εντυπωσιακο του paladin ηταν το tier 2 judgement. Μετα αποφασισε η blizzard να μας κανει gay power rangers

Ντάξει, με ξεπάγωσαν.

Μου είπαν και τι έφταιγε:

Greetings,

We have determined that your account has been compromised using a Key Logger or Trojan virus which can be used to obtain the account name and password of Battle.net or World of Warcraft accounts used on that computer, or through means such as account details scamming via malicious websites or e-mail.

Κοιτούσα τώρα το Scroll of resurrection, και σκεφτόμουν ότι, εφόσον κατά 80% θα αγοράσω gamecard, θέλει κανείς να μου στείλει scroll να κερδίσει κανένα μήνα χρόνο;

Edit: Ρε σεις, τι είναι το One-Day Exempt;

post-99457-129063104256_thumb.jpg

Edit: Ρε σεις, τι είναι το One-Day Exempt;

Ημέρα χωρίς χρέωση. Συνήθως δίνεται όταν η blizz κάνει κάποια μλκία με τους servers με αποτέλεσμα να μην έχεις πρόσβαση στο παιχνίδι.

Ημέρα χωρίς χρέωση. Συνήθως δίνεται όταν η blizz κάνει κάποια μλκία με τους servers με αποτέλεσμα να μην έχεις πρόσβαση στο παιχνίδι.

Α! Ευχαριστώ! Διότι, νόμιζα ότι τότε ήταν που μου την έκανε ο Keylogger.

Όσο αναφορά το scroll of resurrection, πετάγομαι να φάω, και όποιος ενδιαφέρεται, ας ρίξει ένα μήνυμα εδώ ή Π.Μ.

ενδιαφέρομαι για ότι είναι τσαμπέ, στείλε email :P

Σε πρόλαβε άλλος μέσω Π.Μ. για κανένα πεντάλεπτο :/

Αν δε μου στείλει στο επόμενο 7λεπτο(επειδή θέλω να φύγω), παίρνεις εσύ σειρά :P

Edit: Μετά από 9 λεπτά, στέλνω email σε σένα, διότι όπως είπα, πρέπει να φύγω! Ας με συγχωρέσει ο άλλος φίλος, απλά πριν φύγω, θέλω να δω τι γίνεται με τα αντικείμενα In-game... Αν τα έχω ή όχι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...