Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Νομίζω έκανες αυτά που πρέπει και τώρα απλά περιμένεις απάντηση.

Ελπίζω να μη πάρει μέρες.

Αλήθεια, το τμήμα υποστήριξης, είναι εδώ Ευρώπη, ή Αμερική; Για να ξέρω αν έχω ελπίδες για σήμερα, διότι Αμερική είναι και ένα 7ωρο πίσω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα σου στειλουν mail που θα ζητησουν να τους στηλεις καποια ταυτοτητα ή διπλωμα οδηγησης για να αποδειξεις οτι εισαι εσυ ο original κατοχος του λογαριασμου.

Θα σου στειλουν mail που θα ζητησουν να τους στηλεις καποια ταυτοτητα ή διπλωμα οδηγησης για να αποδειξεις οτι εισαι εσυ ο original κατοχος του λογαριασμου.

Έχω ήδη στείλει σκανάρισμα της πίσω πλευράς της ταυτότητας, που αναγράφει το όνομά μου, και το Serial του κουτιού μου.

Αμαρτία να χάσω έτσι τον κωδικό ρε γαμώτο. Είχε και το Burning crusade αγορασμένο.

Έχω ήδη στείλει σκανάρισμα της πίσω πλευράς της ταυτότητας, που αναγράφει το όνομά μου, και το Serial του κουτιού μου.

Αμαρτία να χάσω έτσι τον κωδικό ρε γαμώτο. Είχε και το Burning crusade αγορασμένο.

Eπειδη την ειχα πατησει και εγω ετσι να ξερεις οτι θα πρεπει να φενεται η φωτογραφια σου στο εγγραφο. Γι αυτο και εγω την δευτερη φορα που εστειλα κατι ηταν το διπλωμα οδηγησης. Αν δεν εχεις απο αυτο να ξαναστειλεις την ταυτοτητα απο μπροστα που εχει την φωτο σου.

Eπειδη την ειχα πατησει και εγω ετσι να ξερεις οτι θα πρεπει να φενεται η φωτογραφια σου στο εγγραφο. Γι αυτο και εγω την δευτερη φορα που εστειλα κατι ηταν το διπλωμα οδηγησης. Αν δεν εχεις απο αυτο να ξαναστειλεις την ταυτοτητα απο μπροστα που εχει την φωτο σου.

Χμμ, τώρα να περιμενω να μου στείλουν e-Mail, ή να ξανασυμπληρώσω τη φόρμα;

Ευχαριστώ για την ενημέρωση.

Δίπλωμα οδήγησης φυσικά ακόμα δεν έχω.

Ξανακανε την φορμα ναι μονο αυτη τη φορα να συμπεριλαβεις μπρος πισω την ταυτοτητα σου. Εγω περιμενα αρκετο καιρο μεχρι να αρχισω να ζηταω βοηθεια στα φορουμ τους και καποιος admin μου το ειπε.

Ξανακανε την φορμα ναι μονο αυτη τη φορα να συμπεριλαβεις μπρος πισω την ταυτοτητα σου. Εγω περιμενα αρκετο καιρο μεχρι να αρχισω να ζηταω βοηθεια στα φορουμ τους και καποιος admin μου το ειπε.

Με σώζεις! Ευχαριστώ πάρα πολύ!

---------- Προσθήκη στις 19:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:46 ----------

Άλλο πρόβλημα... Στην σελίδα που πάω να κάνω Submit, έχει επιλογή για Hacked, αλλά δε θυμάμαι το όνομα του χαρακτήρα μου.

Πφφ. Καμιά ιδέα;

Λογικά δεν χρειάζεται το όνομα του χαρακτήρα αλλά το όνομα του λογαριασμού που είχες. Γιατί αν το έχει κλέψει κάποιος άνετα αλλάζει και server/όνομα.

Λογικά δεν χρειάζεται το όνομα του χαρακτήρα αλλά το όνομα του λογαριασμού που είχες. Γιατί αν το έχει κλέψει κάποιος άνετα αλλάζει και server/όνομα.

Και όμως, χρειαζόταν.

By the way,

Greetings,

Thank you for your email. We are writing to inform you that we have now merged your World of Warcraft account to your Battle.net Account xxxxxx@hotmail.com. Your login details to World of Warcraft is your Battle.net account name and password.

Should you have other questions or concerns, feel free to contact us again, via our webform: http://eu.blizzard.com/support/webform.xml

We hope you continue to enjoy your experience in World of Warcraft and all other Blizzard Entertainment products!

:-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...