Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πάλι καλά. για το BS crafted λέω , και που δεν είναι loot .να γλυτώσουμε το πρήξιμο.

Αλλά θα μου πεις εμένα με έβριζαν κάτι druids μια φορά ninja επειδή ειχα ενα two-handed από rep reward και οτι ninjaroume οτι εχει agility. οτι ναναι :-D

οτι πρέπει για pvp πάντως , μέχρι να αποκτήσεις κάτι καλύτερο από bg rewards ή αρένα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

no way!:P Όσο περισσότερα κορίτσια παίζουν τόσο καλύτερα ;). Πλέον δεν παίζω ούτε και εγώ (από 17 ιουνίου) και μπορώ να πώ έτσι όπως είναι τα πράγματα δεν μου λείπει. Ελπίζω όμως για beta, έτσι για να δώ και εγώ τις αλλαγές από κοντά.

Ωραία αλλαγή φαίνεται από τις φώτο της athinamj.

Εμείς να δεις πως θέλουμε να ασχολούνται περισσότερες κοπέλες με το gaming.....

Εγώ από Φλεβάρη αποχή, δεν είχα ειλικρινά καμία διάθεση για warcraft, αλλά βλέποντας τις εικόνες της athinamj..........feck i needz beta access NAO :-)

Λογικα αν βγει το cataclysm ισως το ξαναρχισω παλι απο την αρχη και οταν λεω παλι απο την αρχη το εννοω ,αφου εχω πουλησει το account μου εδω και μηνες.

Ισως παω σε warlock worgen μιας και paladin ,hunter τους εχω δοκιμασει για τα καλα. Ελπιζω με το νεο content να θυμηθω το παλιο καλο vanilla WoW

πρεπει να το μετανοιωσες που το πουλησες....

Oχι καθολου και δεν καιγομαι να παιξω οπως ειναι τωρα το game. Απλα με το cataclysm ελπιζω οτι θα μου θυμισει το vanilla WoW οπου απο τα μικρα levels γινοταν χαμος και ειχαμε ολοι την αισθηση της συνεργασιας και της αντιπαλοτητας με τους hordes.

Αμ δεν είμαι μικρή. Επαιξα και atari και mame. Φυσικά τα θρυλικά Arcade games στα μπιλιαρδάδικα! :-D

Αυτά είναι:-D

Εμείς να δεις πως θέλουμε να ασχολούνται περισσότερες κοπέλες με το gaming.....

Εγώ από Φλεβάρη αποχή, δεν είχα ειλικρινά καμία διάθεση για warcraft, αλλά βλέποντας τις εικόνες της athinamj..........feck i needz beta access NAO :-)

Κανένα σχόλιο για το class που παίζει? πώς κι έτσι? :P

Κανένα σχόλιο για το class που παίζει? πώς κι έτσι? :P

Ε ok κοπέλα είναι, μπορεί να παίζει ότι θέλει. Στο κάτω κάτω γυναικείο class επέλεξε οπότε τι να πω :-D? Το πρόβλημα ξέρεις ποιος είναι.....:P (θα σκασει μύτη όπου να ναι για comment και θα αρχίσουμε την γνωστή αντιπαράθεση για νιοστή φορά :o )

http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=13817048055&sid=1

Λέτε να σκάσουν καμιά μήνυση οι κουνιστές αχλαδιές στην blizz να γελάμε :-D? Ξεφτιλισμένοι ντίντιδες priest, ου ρε. Priest άνοιξε το thread, παρακάτω priest λέει πως καίει την βάτα.......wtf ρε palas έπρεπε να έκαναν τέτοια θέματα/replies :devil:

http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=13817048055&sid=1

Λέτε να σκάσουν καμιά μήνυση οι κουνιστές αχλαδιές στην blizz να γελάμε :-D? Ξεφτιλισμένοι ντίντιδες priest, ου ρε. Priest άνοιξε το thread, παρακάτω priest λέει πως καίει την βάτα.......wtf ρε palas έπρεπε να έκαναν τέτοια θέματα/replies :devil:

Εμ τι περιμένεις όταν φοράτε φουστανάκια. :P

Εμ τι περιμένεις όταν φοράτε φουστανάκια. :P

Σε παρακαλω, ρομπες φοραμε οχι φουστανακια εχει διαφορα :P

Και επειδη εμεις οι preists ειμαστε πολυ αντρες ναουμε δεν εχουμε κομπλεξ και φοραμε οτι γουσταρουμε :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άραγε, θα πάρω πίσω τον κωδικό μου;

Έχω έναν κωδικό ρε σεις, και για το υπόλοιπο του καλοκαιριού, είπα να αρχίσω πάλι. Είχε και έτοιμο χαρακτήρα μέσα, οπότε μη το ξαναπαίρνω.

Δε θυμάμαι καν αν τον έχω συνδέσει με το Battle.net και γενικότερα, δε μπορώ να βρω καν το Username και το e-mail που τον είχα κάνει Register.

Έστειλα σκανάρισμα ταυτότητας και το serial του παιχνιδιού, τους είπα αν θέλουν να τους στείλω και τον αριθμό της κάρτας που πήρα μια φορά Online gamecard, και άλλα μικροστοιχεία.

Λέτε να μου στείλουν τα στοιχεία;

---------- Προσθήκη στις 14:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:03 ----------

Νομίζω ότι μου έκλεψαν το Account :-(

Πάω να κάνω Login κανονικά με τα στοιχεία μου, και μου λέει ότι πρέπει να κάνω Merge το Account.

Με μεταβιβάζει μέσω ενός συνδέσμου που μου δίνει εκείνη τη στιγμή στο Battle.net, μπαίνω κανονικά με τα στοιχεία και το Acoount που έφτιαξα σήμερα το πρωί, και λέει ότι έχει γίνει ήδη Merge.

post-99457-129063104144_thumb.jpg

Εγώ τέτοιο πράγμα, δεν έχω κάνει, διότι είμαι 98% σίγουρος ότι έχω να μπω στο Account Management κανά χρόνο.

Ας ελπίσω ότι θα μου απαντήσουν στο πιο παραπάνω μήνυμά μου.

Επεξ/σία από giorgos147

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...