Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Mmmm ώστε κοπελα......και με diablo Avatar.....η sleepy απέκτησε σοβαρό ανταγωνισμό στο thread lolz :>

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

no way!:P Όσο περισσότερα κορίτσια παίζουν τόσο καλύτερα ;). Πλέον δεν παίζω ούτε και εγώ (από 17 ιουνίου) και μπορώ να πώ έτσι όπως είναι τα πράγματα δεν μου λείπει. Ελπίζω όμως για beta, έτσι για να δώ και εγώ τις αλλαγές από κοντά.

Ωραία αλλαγή φαίνεται από τις φώτο της athinamj.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Mmmm ώστε κοπελα......και με diablo Avatar.....η sleepy απέκτησε σοβαρό ανταγωνισμό στο thread lolz :>

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

no way!:P Όσο περισσότερα κορίτσια παίζουν τόσο καλύτερα ;). Πλέον δεν παίζω ούτε και εγώ (από 17 ιουνίου) και μπορώ να πώ έτσι όπως είναι τα πράγματα δεν μου λείπει. Ελπίζω όμως για beta, έτσι για να δώ και εγώ τις αλλαγές από κοντά.

Ωραία αλλαγή φαίνεται από τις φώτο της athinamj.

Γενιά Diablo? Είσαι πολύ μικρή ή μου φαίνεται?:P Εγώ είμαι από γενιά atari (80s)B)

Αμ δεν είμαι μικρή. Επαιξα και atari και mame. Φυσικά τα θρυλικά Arcade games στα μπιλιαρδάδικα! :-D

Γενιά Diablo? Είσαι πολύ μικρή ή μου φαίνεται?:P Εγώ είμαι από γενιά atari (80s)B)

Αμ δεν είμαι μικρή. Επαιξα και atari και mame. Φυσικά τα θρυλικά Arcade games στα μπιλιαρδάδικα! :-D

πάλι καλά. για το BS crafted λέω , και που δεν είναι loot .να γλυτώσουμε το πρήξιμο.

Αλλά θα μου πεις εμένα με έβριζαν κάτι druids μια φορά ninja επειδή ειχα ενα two-handed από rep reward και οτι ninjaroume οτι εχει agility. οτι ναναι :-D

οτι πρέπει για pvp πάντως , μέχρι να αποκτήσεις κάτι καλύτερο από bg rewards ή αρένα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...