polaki Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Τωρα για τον polaki ' date='το παιχνιδι (καλος ή κακος) ξεκιναει οταν πας 60 lvl.Οταν τελειωσεις με ολα τα μικρα instances(scholo,strat,dm,ubrs) εχεις τα mc(+ragnaros),bwl,onyxia,zg που εκει θελεις δυνατο guild και τρελη οργανωση. Στο καινουργιο patch θα μπουν 2 καινουργια instances που θα κρατησουν το ενδιαφερον μεχρι το expansion.[/quote'] This is gonna be long, so skip it if you aren't interested Δεν λέω για την έλειψη content αυτή καθ'αυτή, αλλά για το ότι σε βάζει σε μία επαναλαμβανόμενη ρουτίνα αφενώς χωρίς τέλος και αφετέρου πάυει να είναι διασκεδαστικό. Στη θέση της διασκέδασης έρχεται το άγχος για τα items, για το να μην απογοητέυσεις το guild, και μια στιγμιαία χαρά αν πάρεις κάνα epic... Που για να πάρεις, πρέπει να έχεις λιώσει στα raids να μαζέψεις πόντους, τους οποίους χάνεις όταν πάρεις το item, οπότε βρισκόμαστε και πάλι απ'την αρχή. Για μένα, δεν είναι διασκέδαση να πηγαίνω στο ίδιο instance 25 φορές για να πάρω ένα item (Baron runs... αμέτρητα...UBRS, καμιά 20αριά φορές και δεν έχω πάρει ΚΑΝΕΝΑ item, etc etc). Δεν μπορώ να βλέπω τα ίδια και τα ίδια. Σημερα είναι UBRS, κάθε Κυριακή MC, αυριο μευθάυριο Onyxia, παραμεθάυριο BWL, η ουσια όμως είναι η ίδια... ΔΕΝ υπάρχει κάτι να με κρατήσει στο παιχνίδι πλέον. Δεν είναι τα items το κίνητρό μου. Δηλαδή δεν νοιώθω ότι διασκεδάζω αποκτώντας ένα item, ενω διασκέδαζα παλιότερα που είχα σαφώς χειρότερα items αλλά έβλεπα συνεχώς καινούριες περιοχές.. υπήρχε ποικιλία. Αυτό το κατάλαβα το σαββατοκύριακο που πέρασε. Επί 10 μερες πάλευα να πάρω έστω ΕΝΑ item απο αυτά που έψαχνα (συγκεκριμένα έψαχνα 5 και πήγαινα ΜΟΝΟ γι'αυτα). To Σάββατο πήρα 3, και την Κυριακή άλλο ένα. Κατάφερα κάτι? Όχι, πολύ απλά το παιχνίδι σου δημιουργεί μια "ψέυτικη" ανάγκη για items, τα οποία χρησιμοποιείς τελικά που? Στα ίδια και στα ίδια instances. Παιρνεις αυτό, πάμε για το επόμενο, πω πω, τί κορυφαίο tunic, πάμε ντουγρού να το φαρμάρουμε, το παίρνεις, αμαν τι dagger έχει αυτός, άντε πάλι απτην αρχή... Για μένα το παιχνίδι τελείωσε στο 60, με την έννοια του ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ=διασκέδαση. Άλλο τώρα τα υπόλοιπα. Το να ανοίκεις σε μια ομάδα, να έχεις φιλικές επαφές με συγκεκριμένα άτομα και να μιλάτε κλπ κλπ.Το θέμα ειναι όταν ήμουν πχ 35, δεν μ'αρεσε η Desolace, πεταγόμουν μια Stranglethorn...Βαριόμουν εκεί? Πήγαινα μια Scarlet ενα instance. Tωρα τί γίνεται? Κάθομαι με τις ώρες Ironforge, και βαριέμαι ανελέητα, γιατί και group όταν βρίσκω να πάω κάπου, ΞΕΡΩ απο πριν πως θα είναι. Όσο για την οργάνωση που λες ότι χρειάζεται, ΑΥΤΟ ακριβώς είναι που χάνει το νόημα του το ΠΑΙΧΝΙΔΙ... Δεν θέλω να μου λέει κάποιος με ποιον τρόπο θα παίξω. Να κάθομαι να κοιτάζω επί 15 λεπτά, και η δράση μου να έιναι 3mins (πχ MC). Δεν θέλω να μου λέει κανείς ξεκινάμε 4.30,και να πρέπει ο κόσμος να χαλάσει να κόψω τα πάντα, ωστε να είμαι 4.30 online. Μου τη σπάει να πρέπει σωνει και καλά να μείνω online για 5 ώρες που θα διαρκέσει το raid, για να μου δώσουν τους πόντους. Ουτε μ'αρέσει να είμαι κάπου αλλού στο game και να μου λένε ΒΓΕΣ ΤΩΡΑ ΑΠΤΟ GROUP ΣΟΥ. Δεν ειμαι στο στρατό, ΠΑΙΧΝΙΔΙ θελω να παίξω! Φυσικά και αυτός είναι ο μόνος τρόπος να πάει μπροστά ένα guild, και κάποιος που θέλει να ζήσει το end-game "CONTENT????" *ΠΡΕΠΕΙ* να παίζει υπο αυτές τις συνθήκες. Απλά λέω ότι αυτό δεν είναι για μένα, απ'τη στιγμη που έχει πάψει να με διασκεδάζει. Και ουσιαστικά βλέπω ότι η Blizzard και η κάθε Blizzard, σε αντιμετωπίζει ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ σαν 13? το μήνα. Και γι'αυτό και προσπαθεί να πλάσει αυτόν τον κόσμο, και να τον εμπλουτίσει άλλοτε με αηδίες (πχ το Fair & το dressing room) και άλλοτε με ενδιαφέροντα σκηνικά όπως τα battlegrounds..... Νομίζει κανεις ότι την νοιάζει αν εσύ τη στιγμή που έκανες loot Ragnaros (λεμε τωρα) κράσαρε ο server? Ή τον ρίξανε επείτηδες για το υποτιθέμενο maintenance. Ή που κάθε τετάρτη έκανες το σταυρό σου μπας και καταφέρεις να παίξεις χωρίς προβλήματα? Οπότε για ποιόν λόγο να δώσει έστω ΕΝΑ νέο mid-level instance? Αφού σε έχει ούτως ή άλλως στην τσίτα μέχρι να πας 60. Έτσι κι αλλιώς, μέχρι να 60αρίσεις θα κάψεις και καφέδες, και σινεμά, και τον ολυμπιακό (που παλιά τον έβλεπες μέχρι και στα φιλικά), για να μην μιλήσω για πιο ακραίες περιπτώσεις που μειώνεις ώρες απτον ύπνο σου, βγαίνεις βράδυ λιγότερο, κλείνεσαι για μέρες μέσα κλπ κλπ... ΙΣΩΣ όταν βγει το expansion να ασχοληθώ, αλλά τότε με το που φτάσω 70 τέλος. Η στιγμή του screenshot όταν γίνεσαι 70 θα είναι και η τελευταία εικόνα που θα δω, όλα τα άλλα (για μένα) είναι άσκοπα, απ'τη στιγμή που το παιχνίδι είναι ΕΠΕΙΤΗΔΕΣ στημένο έτσι ώστε να επιβραβέβει ΟΧΙ ΤΟ SKILL, αλλά το /played time του καθενός...Γιατι για τη Blizzard το /played = /PAYED, ενώ το skill σου είναι εντελώς άσκοπο.
andrip Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 polaki μαζί σου με χίλια. Αυτά με τις οργανώσεις με τα guild και τα λοιπά με εκνευρίζουν. Μπορώ να πω οτι με το που πήγα 60 (παππάς τρόλι) χάθηκε ότι ενδιαφέρον υπήρχε. Έφυγα κι απο το guild γιατί δεν υπήρχε νόημα. Παρ'όλα ταύτα βρήκα κάποιο νόημα στα bg ab που τον πίνουμε οι horde κανονικότατα av που το πέρνουμε άνετα και WSG όποτε ανοίξει. Αυτό είναι το καλό με τα bg οτι δε χρειάζεσαι group για να πάρεις κάποια items. Πραγματικά το παιχνίδι το χαίρομαι όταν παίζω με 4-5 φίλους (real life) εκεί και χαβαλές γίνεται (ventrilo πάντα) και τη σπάμε σε alliance και μας τη σπάνε κι αυτοί και γουστάρουμε γενικά. εχτές πολυ γέλιο πχ ήμασταν 4 άτομα 60 στο east plag που είναι μια σειρά απο q για alliance και horde και το τελευταίο q είναι να φάς έναν elite 62 και 2 elite 59. Οι alliance αυτον που δίνει το q στους horde και ανάποδα. Οπότε για να βγεί κατι τέτοιο χρειάζονται καμια 20αριά 60άρηδες. Πήγαμε λοιπόν εμείς οι 4 να πάρουμε το q απ'αυτόν και ήταν μαζεμένοι καμια 20αριά alliance έτοιμοι να τον φάμε, καθόμασταν δίπλα του αλλα μας ξεκωλιάσανε κάτι hunter με το απίστευτο range χωρίς να πάρουν aggro. Πεθαίνουμε, γυρνάμε αλλα δεν αναστηνόμαστε. Τους βλέπουμε εμείς και την πέφτουν στον 62+ έτσι όπως παλεύουν όλοι τους σηκωνόμαστε και οι 4 και κάνουμε physic scream, dot, οι μάγοι damage όπου να ναι κλπ... ξαναχάσαμε βέβαια αλλα δε σκωτόσανε τον elite. πρέπει να τους τη σπάσαμε χοντρά εδω :) δεν είμαστε κακοί αλλα αυτά είναι τα ωραία btw αντίστοιχα μας κάνουν κι οι alliance δεν είναι θεμα
sarisn Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 εχτές πολυ γέλιο πχ ήμασταν 4 άτομα 60 στο east plag που είναι μια σειρά απο q για alliance και horde και το τελευταίο q είναι να φάς έναν elite 62 και 2 elite 59. The Order Must Be Restored ;-) :grin: Nathanos Blightcaller slain :razz:
andrip Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 ναι μπράβο αυτόν πρέπει να φάτε χαχα γέλιο είχε. στον stormscale εγινε
sarisn Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 20 άτομα δεν φτάνουν για το παλικάρι αυτό, εκτός αν φοράνε όλοι epix ;-), τουλάχιστον 30 χρειάζονται.
andrip Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 ναι βρε παιδί δεν τους μέτρησα είδα λαο εκει και είπα 20. Πιθανώς να ήταν και 30 αλλα λέω ασε μην πω πολλα και αρχίζουν τα κραξίματα εδω μέσα
paularas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 polaki plssss come back . egw poion tha dernw sta duels kathe mera? . Entwmetaksi pigame xthes mc kai sou eipa na isoun mesa gia na pame pareoula alla esi prrrrrr. Ante ksekola kai ela . Exoume kai mc simera mipws kai tsimpisoume kana ns na dernoume tous pala poio aneta ^^ ( plaka kanw.... [ e digi ] ) . Filakia zfour
Art20 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Polaki parata to rogue sou , kane ena shaman kai ela horde na xekinhsoume pareoula. Afou thes kai kainouria merh ante na se paw Wailing Caverns kai Shadowfang Keep .
Aias Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 polaki εχεις απωλυτο δικιο σε αυτα που λες.Εγω προς το παρον καθομαι και κανω τα μεγαλα instance επειδη ειμαι καινουργιος σε αυτα.Βεβαια αργοτερα δεν ξερω τι θα γινει εν οψη κιολας του d&d online που το περιμενω με αγωνια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 pragmati kai egw afou oloklhrwsa ta rare (blue) items pou h8ela na parw kai to WH Raiment mou (druid ) 3afnika psilo3enerwsa...ws gnwston ta megala instances opws kai na to kanoume einai pikra gia healers...kai etsi to exw ri3ei sto ab... pantws gia to D&D Online exw akousei ta xeirotera...
paularas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 giati etsi me to d&d?? polaki egw pantws exw ksekinisei kai enan warrior ( Asxeta pou ton paizw ligo ) haumarush tauren. ean thes dokimase ena allo class. pragmatika tha pathei tin plaka sou standar me allo ena class kai tha koliseis ksana asxima ( eides kanw ta panta min se xasoume )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 8a 8ela shaman alla den mporw ston idio server kai an mporousa den mporw na perasw ta lefta tou Druid ston Shaman mou thn spaei gmt na kanw ta idia quests deuterh fora...mou thn spaei para poly... giati etsi me to d&d online? ee giati d&d online sux...thn idia apopsh exoun kai oi yperkammenoi (me pen and paper & me mmorpg) kollhtoi mou kata arxas den exei pvp...kai oi rules tou d&d den voh8ane gia thn ypar3h pvp nomizw...kai to xeirotero...o kosmos ston opoio 8a einai to d&d online den 8a einai apo tous gnwstous "official" (px ravenloft forgotten realms ktlp ktlp) alla kapoios pou eftia3e enas fan kai klhrw8hke meta apo diagwnismo noimzw...aisxos (kata thn apopsh mou) sorry gia to off-topic
mindtrapper Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Shaman 50 meres played, full Earthfury, arketa apo Ten Storm, Draconic Maul, Draconic Avebger, Earthshaker, Deathbringer, Seal of Archmagus, Cauterizing Bamd, Hide of the Wild, Fireproof Cloak kai arketa alla epic, exo faei Onyxia, Ragnaros, Chromaggus se "militaristiki" guild kai den bariemai. Xereis giati? Giati ego den paizo gia na do tis perioxes. Paizo gia na do to epomeno boss na peftei afou 40 ka**omenoi typoi exoun ksodepsei ores na skeftoun kai na sunergastoun gia na ton rixoun. De mou leei kaneis pos na pexo, xero apo monos mou. Kai ti stigmi pou tha rixo ton Nefarian i xara pou tha paro tha einai arketi gia na sunexiso na paizo. Sigoura exo sterithei tis eksodous gia kafedaki kai gia potaki kai ta loipa alla afou diaskedazo etsi so be it.
Toufas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Για τους pala: Αν ειχατε και damage κοντα στo 1000ρικο θα φαρμαρατε ragnaros μονοι σας.Με απειρα heals ' date='clear τα debuff ,3 ασπιδες και equipment plate+shield θελετε και αλλα?[/quote'] den exeis peksei pala pote sou profanos, kai den exeis idea gia to pio broken class tou paixnidiou... pantos mou aresei pou oloi lete A EGO ME TO GUILD TROME BOSS AVERTA kai sto pvp 0 carebears!
mindtrapper Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 it's either pvp or pve dude. Gia ta megala ranks anyway.
Προτεινόμενες αναρτήσεις