guido Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 αν τους πεις να σου την ξύσουν και να σου πουν το νούμερο δεν γλυτώνεις μεταφορικά; πέρα από την πλάκα , γιατί να μην μπορείς να αγοράσεις απευθείας τον κωδικό της 2μηνης gamecard και να σου τον στέλνουν στο μαιλ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Τώρα που μπήκα να επιβεβαιώσω για το dvd.co.uk είδα ότι υιοθέτησαν διαφορετικές χρεώσεις για κάθε χώρα. Για την Ελλάδα τα μεταφορικά είναι €1,57 + €19,26 η κάρτα, σύνολο €20,83. πωπω ψήνομαι τρελά να ξαναρχήσω Aλλα επειδή παίρνω internet απο γείτονα,τι παίζει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geothan Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) αν τους πεις να σου την ξύσουν και να σου πουν το νούμερο δεν γλυτώνεις μεταφορικά; πέρα από την πλάκα , γιατί να μην μπορείς να αγοράσεις απευθείας τον κωδικό της 2μηνης gamecard και να σου τον στέλνουν στο μαιλ; Αυτό που λες το κάνουν μερικά καταστήματα -να σου στέλνουν τον κωδικό στο email- αλλά όσα έχω βρει πουλάνε τους κωδικούς στην ίδια ή και υψηλότερη τιμή, οπότε δώρο άδωρο (εκτός και αν χρειάζεσαι πια άμεσα game time ). Ένα αρκετά γνωστό που στέλνει game cards με τον παραπάνω τρόπο είναι το Shattered Crystal το οποίο είχε και έναν ωραίο διαγωνισμό πριν από λίγες μέρες με έπαθλο μια replica του Frostmourne. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=I4KlDG4XYzk]video[/ame] Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2010 από Geothan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Τελικά όντως κάποιος είχε μπει με το account μου.Εντωμεταξύ ο τσιφούτης αντί να κάνει καμιά ανανέωση στη συνδρομή χρησιμοποίησε ένα 10 day free trial:-( Αυτό που δε μπορώ να καταλάβω είναι πως μπήκε στο account.Τα phising e-mail τα τσέκαρα από τον Mac και δεν είχα ανοίξει και τα link που είχαν ενώ το παιχνίδι είχα να το παίξω 6+ μήνες. Wtf? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 41.99 $ για 60 μέρες? lol wut Παλαιότερα αγόραζα από εδώ (εκτός από game cards και το WoW vanilla+TBC): http://www.allcdkey.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Aλλα επειδή παίρνω internet απο γείτονα,τι παίζει ? εε παιδιά,αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε αυτό το θέμα,μην κατεβάζω τσαμπα :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 σαν τι θες να παίζει? Δεν καταλαβαίνω σε τι έχεις πρόβλημα. Αν κατεβάζει/ανεβάζει κάτι συνέχεια τότε άστο γιατί θα έχεις τρελό lag. Αν μπαίνεις καιρό από αυτόν και δεν σε έχει καταλάβει τότε δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 την άλλη βδομάδα μπαίνει το 3.3.5 patch στους Ευρωπαϊκούς servers, αύριο στους Αμερικάνικους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 σαν τι θες να παίζει? Δεν καταλαβαίνω σε τι έχεις πρόβλημα. Αν κατεβάζει/ανεβάζει κάτι συνέχεια τότε άστο γιατί θα έχεις τρελό lag. Αν μπαίνεις καιρό από αυτόν και δεν σε έχει καταλάβει τότε δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα.. Άκριβώς,το lag με ενδιαφέρει. Να με καταλάβει τώρα,λίγο δύσκολο αφού εδώ και 3-4 μήνες κατεβάζω συνέχεια. Απλά πως θα μπορούσα να ξέρω τι θα παιχτεί με το lag ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Τελευταιο patch πριν το 4.0.0 ειναι αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 ε όλο και κάποιο μικρό παίζει να βγει πριν το 4.0.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δεν συμπεριλαμβανω τα μικρα (bug fixe's, small changes) μεσα. Μονο content-major patche's. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Thnx παιδιά για τις προτάσεις για κάρτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) Τελικά κατέβασα το trial. Για προτείνετε κανέναν σερβερ Και τι θα ήταν προτιμότερο να φτιάξω (δεν έχω κολλήματα) Edit:Γιατι μου πετάει error όταν πάω να ενεργοποιήσω το trial απο το battlenet?:S -ενώ κάνω τον λογαριασμο και μπαίνω και απο battlenet που ζητάει μου βγάζει αυτό όταν πάω να λογκάρω στο wow-europe "This Battle.net account currently does not have any World of Warcraft accounts associated with it." Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2010 από UpToDate_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Περίμενε λίγες ώρες και ξαναπροσπάθησε. Πήγα στο us tech support forum καθώς έψαχνα για το πρόβλημα του UpToDate_ και βρήκα γιατί ήταν συνέχεια out of stock οι authenticators. Όποιος κλέβει account χωρίς authenticator του βάζει ένα για να μην μπορεί να μπει μετά ο κάτοχος του. Φαντάζομαι αυτοί θα αγόραζαν authenticators με το τσουβάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις