Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators

http://www.mmo-champion.com/content/1790-World-of-Warcraft-Cataclysm-Press-Tour

ανακοίνωσαν κάποια πράγματα και κάποιες αλλαγές για το Cataclysm

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι, αλλά για να μπήκες να το γράψεις σε τρώει ακόμα ο λώκος σου να παίξεις...:P

so true..

εγώ άρχισα την μεθαδόνη (warhammer) αλλά ευτυχώς δεν ξετρελάθηκα με την πάρτη του οπότε δεν πολυασχολούμαι :P

α εγω το τελειωσα για τα καλα το παιχνιδι,εχω να παιξω απο τον Δεκεμβριο.βεβαια με τρωει να ξανασχοληθω οταν βγει το Κλυσμα,αλλα θα το πολεμησω.η ολικη αποτοξινωση πρεπει να πετυχει.

Εγω τελευταιο login το εκανα το Φεβρουαριο του 2009 λιγο πριν πιασω δουλεια αλλα τωρα εχω ψηθει για τα καλα να επανερθω...Εχω χασει αρετα επισοδεια ενα χρονο τωρα...

Εγω τελευταιο login το εκανα το Φεβρουαριο του 2009 λιγο πριν πιασω δουλεια αλλα τωρα εχω ψηθει για τα καλα να επανερθω...Εχω χασει αρετα επισοδεια ενα χρονο τωρα...

Mην το κανεις φιλε. Ειναι χασιμο χρονου. Και εγω το ειχα σταματησει ενα χρονο και οταν το ξαναρχισα ,εθιστηκα παλι. Τωρα παλι εχω σταματησει για 5 μηνες και νιωθω ελευθερος :lol:

Mην το κανεις φιλε. Ειναι χασιμο χρονου. Και εγω το ειχα σταματησει ενα χρονο και οταν το ξαναρχισα ,εθιστηκα παλι. Τωρα παλι εχω σταματησει για 5 μηνες και νιωθω ελευθερος :lol:

Οτι ειναι εθισμος ειναι...Απο το 2006 εως το 2009 επαιζα ατελειωτες ωρες...Μου εχει ληψει πολυ και ολο αυτο το διαστημα δεν εχω βρει ενα αντιστιχο παιχνιδι να με κρατησει ωρες στο pc(βλ. Age of Conan, Aion κτλ)..Ουτως η αλλως τι καλυτερο μετα η πριν τη δουλεια να ερχεσαι σπιτι και να παιζεις απο τη στιγμη που εισαι κουρασμενος και δεν εχεις και ορεξη για πολλα...Επισης σιγουρα θα παρω το Cataclysm και θελω να θυμηθω λιγο τα παλια κι απ'οτι εχω διαβασει εχουν αλλαξει πολλα πραγματα...

Εγω αυτο που φοβαμαι δεν ειναι ο εθισμος..Ειναι μην το ξαναρχισω και το βαρεθω συντομα γιατι ετσι συνεβη λιγο πριν το σταματησω...

Aρχισε το ξανα, βρες ενα guild casual, να raidareις μια φορα την εβδομαδα οπως εγω, και εισαι μια χαρα. Πλεον η blizzard εχει κανει ευκολο το end content οποτε μπορεις να το δεις με μικρο attendance.

με το lockout στα 10/25 που θα μπει με το cata, θα γινει ακόμη πιο casual το pve οπότε οκ. Στο pvp και βασικά στα rated bgs ελπίζω να βρουν την χρυσή τομή με το lvl cap και το p rating να μην χρειαστεί λιώσιμο :-)

χακάραν φίλο μου αυτές τις μέρες του κάναν ανανέωση του τσίμπησαν τις bank όλοι οι chars γυμνοί εκτος τον alt hunter του που farmαρε :lol:

το παίρνει πίσω παίρνει και τα items του όλα πίσω και του μένουν και άπειρα stacks με ores και φυτά που farmαρε ο άλλος ο γκασμάς :lol::lol::lol:

θέλω να με χακαρουν κι εμενα αλλα να μου κάνουν 6μηνη ανανέωση να μπαίνω που και που όταν βαριέμαι :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...