Merdock Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Που στο καλό είναι ο φάκελος με τα screenshots;Δεν είναι μέσα στο φάκελο του World of Warcraft. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kafeneio Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Που στο καλό είναι ο φάκελος με τα screenshots;Δεν είναι μέσα στο φάκελο του World of Warcraft. Το PrintScreen είναι το κούμπι για να τραβάς screenshots.Απενεργοποίησε το F Lock κουμπάκι ( άν έχεις κάτι τέτοιο ).By default World of warcraft/Screenshots πάνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Το PrintScreen είναι το κούμπι για να τραβάς screenshots.Απενεργοποίησε το F Lock κουμπάκι ( άν έχεις κάτι τέτοιο ).By default World of warcraft/Screenshots πάνε Θα κάνω format και θέλω να βρω το φάκελο για να τον κρατήσω.Πριν κάποιους μήνες θυμάμαι που τις κοίταζα αλλά τώρα δεν υπάρχει ο φάκελος ΥΓ. Μου ρθε φλασιά τώρα.Νομίζω το είχα σβήσει το παιχνίδι και είχα κρατήσει τις εικόνες και όταν το ξαναέβαλα δεν τράβηξα άλλες SS.Θα πάω να τσεκάρω στον εξωτερικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valemon Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μήπως μπορεί κανείς να μου πεί ποιά αρχεία από παλιά patches και updates να σβήσω? O φάκελος έχει φτάσει τα 18GB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Ένα talent tree απο το cataclysm "om nom nom nom ffs :P" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δεν παιζω, ειπαν οτι θα δωσουν στους Feral ενα "kick" μεσα απο τα talents τους αλλα δεν βλεπω κατι σε αυτο το preview. Οι Balance και οι Resto ομως ειναι ΤΟΠ μιλαμε. Επισης βλεπω για επιστροφη του Feral Charge στους Resto Druids και βλεπω οτι θα εχουμε μπολικα hybrid (Resto-kin) builts αυτη τη φορα. Edit: Ενα built για Resto-kin. Μιλαμε για ΠΟΛΛΑ εργαλεια για να σπασει νευρα το παλικαρι και οχι μονο. http://www.wowtal.com/#k=QsPWXJDwRFjIL9.9dw.druid Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Ένα talent tree απο το cataclysm "om nom nom nom ffs :P" EPIC!!!! Ελπιζω να το κρατησουν, αν και χλωμο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 ph ή αλλιως placeholder Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris210 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 περιμένω τόσο καιρό να μπει το Cataclysm για να ξαναρχίσω αλλα από ότι βλέπω δεν το βγάζουνε , να περιμένω λίγο ακόμα η να μπουκάρω με έναν hunter 50κάτι lvl ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 δεν έχει αρχίσει καν η beta του Cataclysm... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris210 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 νομίζω ήταν να βγει και έχει πάρει 1-2 παρατάσεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telarin Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 θύμαται κάποιος πόσο κράτησε η βετα του λιτσ κινκγ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANaKIm2 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Οπως βλεπετε και απο τον τιτλο , δινω recruit στο WoW . Οποιος δεχτει θα εχει μπουστ απο φεραλ ντρουιντ (server sylvanas ).Οποιος θελει απαντηση εδω ή pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SomnusRX Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 θύμαται κάποιος πόσο κράτησε η βετα του λιτσ κινκγ? Για να μην το πολυ σκαλιζουμε , 2 ειναι οι πιθανες περιοδοι που θα βγει το Cataclysm. Τελη Οκτωβρη-Αρχες Νοεμβρη (πιθανοτερο) ή Χριστουγεννα. Σκεψου οτι ακομα περιμενουμε να βγει το τελευταιο και δυσκολοτερο raid dungeon για το WotLK (Ruby Sanctum) οποτε υπολογιζε την beta για τον Κατακλυσμο να ξεκινα Τελη Αυγουστου με αρχες Σεπτεμβρη και να κρατα κανα μηνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 τέλη Νοέμβρη από μένα δεν νομίζω ότι το Ruby Sanctum θα είναι δυσκολότερο από ICC25 HM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις