thanos713 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Αυτός είσαι ρε man!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mallibu Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Πωλείται Account με 2 χαρακτήρες στον Defias Brotherhood (RP-pvp realm) 80άρη DK -> http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Defias+Brotherhood&cn=Nyja 80άρη Rogue -> http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Defias+Brotherhood&cn=Mallibu σε τιμές όσο να ναι,για να φεύγουν,μια και δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ με το παιχνίδι Επίσης πωλείται account με 80αρη shaman + 73 druid,same server,same faction.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Παει και η Sindy /y Arthaaaasss Σημερα μπηκε το buff του 20%??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Παει και η Sindy ΔΟΛΟΦΟΝΕ Γιατί ρε? Τι σου έφταιξε η Sindy :< :< :< ? Τσάτσε της Barbie Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Σημερα μπηκε το buff του 20%??? ναι σήμερα, άλλα 10% έχει μέχρι να πάει max Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 lol Ναι μπήκε το buff. Ίσως έτσι να ρίξει τον LK το guild μου, όχι πως θα είμαι εκεί για να το δώ. Πλέον κοιτάζω την πάρτη μου και έχω ξενερώσει με τα raids. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telarin Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 lol Ναι μπήκε το buff. Ίσως έτσι να ρίξει τον LK το guild μου, όχι πως θα είμαι εκεί για να το δώ. Πλέον κοιτάζω την πάρτη μου και έχω ξενερώσει με τα raids. why? (10 chars) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 why? (10 chars) Κάποιος δεν διαβάζει συχνά το παρών topic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 lol Ναι μπήκε το buff. Ίσως έτσι να ρίξει τον LK το guild μου, όχι πως θα είμαι εκεί για να το δώ. Πλέον κοιτάζω την πάρτη μου και έχω ξενερώσει με τα raids. Και τι κάνεις όλη τη βδομάδα? Pugs? Μάλλον ήρθε καιρός να αλλάξεις guild. Όταν φτάσει 30% το buff θα ρίχνουμε Arthas με pug Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telarin Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Κάποιος δεν διαβάζει συχνά το παρών topic με έπιασες . Απλά περιμένω όπως όλοι το cata για να επανέλθω και στο thread Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 why? (10 chars) http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3271271&postcount=13149 Και τι κάνεις όλη τη βδομάδα? Pugs? Μάλλον ήρθε καιρός να αλλάξεις guild. Όταν φτάσει 30% το buff θα ρίχνουμε Arthas με pug Έχω πάει σε 4 raids τον Μάιο (από τα 14 so far). Δεν πάω με pugs (εκτός από VoA/weekly raid καμιά φορά). Αν παίζω WoW συνήθως βρίσκομαι στη shamanούλα μου. Δεν έχω σκοπό να φύγω από το guild, απλά βαρέθηκα τα raids. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 ΔΟΛΟΦΟΝΕ Γιατί ρε? Τι σου έφταιξε η Sindy :< :< :< ? Τσάτσε της Barbie Aν ειανι να επιλεξεις ξανθια τουλαχιστον διαλεξε τη σωστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Στην χώρα των μαυροτσούκαλων Ελε'ι'νίδων, δεν υπάρχει "λάθος" ξανθιά. Όλες σωστές είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whiteman7 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 έχω σταματήσει εδω και 1 χρόνο περίπου θα επιστρέψω σίγουρα με το CATACLYSM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Τη Shaman μέχρι 50 την έφτασα αέρα, σε 2 βδομάδες με 1-2 ώρες το πολύ παιχνίδι την ημέρα σαν resto και χωρίς καθόλου questing!!! Μόνο με instances. Μεγάλη υπόθεση το νέο σύστημα LFG και για τα μικρά lvls. Δεν παιζει αυτο που λες. Ανεβάζω τανκ με ολα τα heirloom και με το που εφτασα στο level για τα random instances δεν εχω κανει κανενα quest παρα μονο οσα μου κανουν share και ειναι μεσα στα instances. Ειναι αρκετα περισσότερο για το 50, αλλα ναι ανεβαινει πολυ γρηγορα πλεον! ---------- Προσθήκη 28-05-2010 στις 01:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 27-05-2010 στις 23:14 ---------- ελπίζω να πρόλαβα ασχετο, αλλα εσυ οχι μονο πρόλαβες να γράψεις στην σελίδα 1337, αλλά ησουν και το πόστ 13370!!!! LOL!!!!! http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3344529&postcount=13370 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις