Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιξε AB και πετυχε 2 pala να φυλανε flag.Μεχρι να τους φας και να κανεις capture θα εχει βγει το expansion.

Βεβαια απο damage ειναι χαλια αλλα ειπαμε να παιζει και καμια αλλη Class.

Δημοσ.

Παιδιά είναι κάποιος από εσάς στον server Moonglade; Αλήθεια, τι πρέπει να κάνει κάποιος για να φτιάξει δικό του guild?

Δημοσ.
Παιξε AB και πετυχε 2 pala να φυλανε flag.Μεχρι να τους φας και να κανεις capture θα εχει βγει το expansion.

Βεβαια απο damage ειναι χαλια αλλα ειπαμε να παιζει και καμια αλλη Class.

poly ton enan counterspell ton allon..byebye :)

stile 2 atoma vs 1 hunter se flag ...ta leme :)

Δημοσ.

Καθοταν ο ανθρωπος και εφαγε 2+ ωρες απτη ζωη του για να σκεφτει και να γραψει αυτα, και ερχεται ο τυπας και του γραφει

. Re: The Fall of a Paladin. | 11/23/2005 5:35:17 PM PST

Quote this post Reply to this post

Reroll if you dont like it...I like it just fine.

LOL!!!!!!!!!

Δημοσ.
poly ton enan counterspell ton allon..byebye :)

stile 2 atoma vs 1 hunter se flag ...ta leme :)

Dead o enas prin dei tin flag dead kai o allos alla afou tin dei.Toufas pou mboro na se petixo? Ab i AV? Jodmeh-Stormscale-warrior :>

Δημοσ.
Giati giati giati? Giati oi palas theloun perisotero Dps?An ftaseoun tous warriors poios o logos iparkseis to war afou oute heal exoun oute 1 soro buffs kai shields.

Αν δεν έχεις παίξει paladin μη μιλάς. Είμαστε η μόνη class που στο 60 level το dps μας είναι της τάξης των 80-100 dps. Πάω για farming και χτυπάω στα mobs 230-270 καθε 3" και ΑΝ είμαι τυχερός και δώ κανένα crit βλέπω και 500. Wow ε? Σκέψου τι ζημιά κάνουμε στο pvp... Μας την πέφτει ο άλλος με 200-250 dps με spells ktl και μεις τσιμπάμε με την οδοντογλυφίδα μας όπως είπε κάποιος στο forum..

Γιατί δηλαδή να μη μπορώ να πάω Tyr's hand και να μη μπορώ να φαω ενα mob σε λογικό χρόνο κ πρέπει να κάθομαι και να το βαράω 2 λεπτά όταν ο mage έχει φαει 2-3 και συνεχίζει; Εγώ θα βγάλω σε μια ώρα 6g και αυτός 20-30g. :P

Οπότε μη σχολιάζεις imba hunter.

Δημοσ.

Basika kai o resto shaman den einai kalutera se thema dps. Bebaia exounme ta shocks pou save the day, alla kai pali.

Exei dikio se merika apo auta pou leei to paidi.

Entaxei de tha itan fair na eisastan opos stin beta. Alla pisteyo vs Forsaken tha eprepe na eixate ena advantage. Entagei oxi na einai immune se ola ta alla autoi. Diladi den mporouse i Bliz na to exei etsi: Undead, Forsaken, Humanoids. Opou oi Forsaken tha eixan kapoies adunamies vs paladins alla tha mporousan na ginoun poly ktl? Oxi toso oste otan eblepan paladin na efeugan alla toso oste o Paladin na leei: Aha Forsake! Let's fight him with the power of the holy light, proudly! Kai na ginotan maxi meta. Na eixan kai oi Forsaken kati gia tous paladin kai na ginotan sfagi kai oi upoloipoi na blepame trogontas pop corn :)

Δημοσ.
Dead o enas prin dei tin flag dead kai o allos alla afou tin dei.Toufas pou mboro na se petixo? Ab i AV? Jodmeh-Stormscale-warrior :>

ab pigename sinexeia, alla ntaksi einai psilo cba i fasi giati den eimai katholou tou grinding...

se pio guild eisai?

Δημοσ.
ab pigename sinexeia' date=' alla ntaksi einai psilo cba i fasi giati den eimai katholou tou grinding...

se pio guild eisai?[/quote']

Shadow company. Metrame 4-5 meres pou ftiaxtikame kai pame MC.Trelei ksenera me ab exo faei.Vlepo tous Horde(emas diladi) na skame 6vs2 stin flag kai na koitame san klamenes adelfes!Pffff Paizeis apo kana net cafe?Ksero olous tou allies pou paizoun Lan peristeri kai iraklio.

Allaksan kai oi Arian onoma giati kapoios tous ekane report oti einai ratsistiko! :P

Δημοσ.

Σταματάω.

Μετά από 6 μήνες απτους οποίους ο ένας (29μέρες) ήταν /played time, κάθισα και σκέφτηκα ότι δεν θέλω να δεσμέυω τόσο χρόνο για κάτι το οποίο ουσιαστικά δεν έχει τέλος.

Hταν κορυφαίο παιχνίδι πάντως, με κράτησε τόσο καιρό, εμένα που βαριέμαι αμέσως.

Καλή συνέχεια σε όλους και ειδικά στα παιδιά του guild μου και σε 2-3 άτομα που έχουμε επαφές απτην αρχή του παιχνιδιού!

Δημοσ.

Polaki θα δώσεις αγώνα για να σταματήσεις.......δεν είναι εύκολο πολύ απλά διότι όλα τα άλλα παιχνίδια εν συγκρίσει με το wow είναι ένα τίποτα πόσο μάλλον όταν λες ότι βαριέσαι εύκολα......... Και γω απέχω εδώ και ένα μήνα αλλά ok είναι ορισμένες φορές που θέλω να χωθώ μέσα σαν τρελός. Αν και δεν παίζω, starting page στον firefox παραμένει η σελίδα της blizz, το desktop έχει εικόνα από το wow κλπ. Όντας gamer για 16 χρόνια το παιχνίδι αυτό που κατέστρεψε το hobby μου. Πολύ απλά διότι τίποτα δεν μπορεί να το συναγωνιστεί. Μετά την εμπειρία του wow κανένας άλλος τίτλος δεν είναι δυνατόν να σε συγκινήσει και οι όποιες συγκρίσεις πάντα θα σου βγάζουν το wow νικητή. Το wow βέβαια αναβάθμισε την εμπειρία μου στο net καθώς αρχικά έβαλα dsl μόνο και μόνο γι'αυτό. Πολύ γνωστοί μου εγκατέλειψαν το game το τελευταίο δίμηνο αλλά κανείς δεν είπε ότι αυτό είναι οριστικό, είναι ένα διάλειμα, αργά ή γρήγορα όλοι θα επανέλθουμε μην ξεχνάς ότι το burning crusade είναι στον ορίζοντα. Και επειδή όπως σου είπα πολλοί φεύγουν από το παιχνίδι μην εκπλαγείς αν το expansion σκάσει μύτη νωρίτερα από το διάστημα που το περιμενουμε.

Δημοσ.

Για τους pala: Αν ειχατε και damage κοντα στo 1000ρικο θα φαρμαρατε ragnaros μονοι σας.Με απειρα heals ,clear τα debuff ,3 ασπιδες και equipment plate+shield θελετε και αλλα?

Ο hunter δεν ειναι imba (hehe) :)

Τωρα για τον polaki ,το παιχνιδι (καλος ή κακος) ξεκιναει οταν πας 60 lvl.Οταν τελειωσεις με ολα τα μικρα instances(scholo,strat,dm,ubrs) εχεις τα mc(+ragnaros),bwl,onyxia,zg που εκει θελεις δυνατο guild και τρελη οργανωση. Εγω παρατησα το ab που ειχα αφιερωσει απειρες ωρες χωρις αποτελεσμα και μετα απο αρκετο καιρο χθες με εκαναν trail member στους Horizons(οσοι παιζουν Genjuros μαλλον θα τους ξερουν).

Στο καινουργιο patch θα μπουν 2 καινουργια instances που θα κρατησουν το ενδιαφερον μεχρι το expansion.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...