DeViAnT_Puppet! Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Πόσο κορυφαίο είναι αυτό; Έχει να πέσει cross-game/cross-realm κουτσομπολιό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mallibu Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Σαν μινι-facebook μου φαινέται Αμάν πια με το social networking παντου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Σαν μινι-facebook μου φαινέταιΑμάν πια με το social networking παντου Καλά και βρήκες να το γράψεις αυτό μέσα σε thread που αφορά σε mmo-rpg? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mallibu Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Καλά και βρήκες να το γράψεις αυτό μέσα σε thread που αφορά σε mmo-rpg? Παν μετρον αριστον Άλλο συνεργάζομαι με αλλους για να προχωρήσω στο game,και αλλο το πολυ μπλα μπλα και trash info για το τίποτα. Anyways,whine mode /off im out Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Παν μετρον αριστον Άλλο συνεργάζομαι με αλλους για να προχωρήσω στο game,και αλλο το πολυ μπλα μπλα και trash info για το τίποτα.Anyways,whine mode /off im out Μα δεν είναι η πρώτη εταιρεία που παρέχει παρόμοια υπηρεσία. Το Steam το παρέχει καιρό αυτό και ήταν κάτι που έλειπε από τα παιχνίδια της Blizzard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 καλο ειναι ρε παιδια οχι κραξιμο . Καλη φαση να ξερω που παιζει ο κολητος μου D2 και να μην ειμαι συνεχεια ALT TAB για να μιλαμε στο MSN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M_i_k_e Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 αλανια.. ισως με κραξεται αλλα το σκεφτομαι εδω και καιρο.. σκεφτομαι πολυ να αρχισω το wow... καπως καθυστερημενα το ξερω αλλα.. εσεις τι λετε? αξιζει? και αν αποφασισω να το αρχισω μπορω να παρω το παιχνιδι απο καποιον φιλο που το εχει και απλα να αγοραζω τον μηνα τις καρτες για να παιζω? και κατι τελευταιο.. ελληνες θα βρω να με βοηθησουν να μαθω ολα τα κολπα του παιχνιδιου? η μπα..? αν γινεται απαντηστε σε ολες τις ερωτησεις μου να ειμαι καλυμενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 αλανια.. ισως με κραξεται αλλα το σκεφτομαι εδω και καιρο..σκεφτομαι πολυ να αρχισω το wow... καπως καθυστερημενα το ξερω αλλα.. εσεις τι λετε? αξιζει? Αν σου αρέσουν τέτοιου είδους παιχνίδια, ναι. και αν αποφασισω να το αρχισω μπορω να παρω το παιχνιδι απο καποιον φιλο που το εχει και απλα να αγοραζω τον μηνα τις καρτες για να παιζω? Όχι, πρέπει να αγοράσεις το παιχνίδι για το cd key (έχει και 2 expansion packs). και κατι τελευταιο.. ελληνες θα βρω να με βοηθησουν να μαθω ολα τα κολπα του παιχνιδιου? η μπα..? Έχει Έλληνες σε αρκετούς servers (twilight's hammer, genjuros), για βοήθεια όμως δεν ξέρω. Βρες εσύ τον server που θες να παίξεις και μετά κάνεις ποστ εδώ αν θές βοήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 μπορεις να παρεις το παιχνιδι απο τον φιλο σου, αν σου δωσει το cd-key του, αλλα δεν θα μπορειτε να παιζετε ταυτοχρονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 aha ναι σωστά. Για μένα δεν αξίζει έτσι αλλά αν θες να το δοκιμάσεις ίσως είναι η καλύτερη λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telarin Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 παίξε στον ίδιο server με τους φίλους σου. Το game όπως γνωρίζεις είναι παλιό, οι περισσότεροι παίχτες ασχολούνται με αυτό χρόνια άρα μην περιμένεις ιδιαίτερη βοήθεια in game (έχουν όπως καταλαβαίνεις τα δικά τους να κάνουν όσο είναι online). Αν έχεις καλή online παρέα (εννοώ φιλαράκια εκτός παιχνιδιού που παίζουν αρκετά) και μπόλικο χρόνο πάντως αξίζει, αλλιώς άστο καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M_i_k_e Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 παίξε στον ίδιο server με τους φίλους σου. Το game όπως γνωρίζεις είναι παλιό, οι περισσότεροι παίχτες ασχολούνται με αυτό χρόνια άρα μην περιμένεις ιδιαίτερη βοήθεια in game (έχουν όπως καταλαβαίνεις τα δικά τους να κάνουν όσο είναι online). Αν έχεις καλή online παρέα (εννοώ φιλαράκια εκτός παιχνιδιού που παίζουν αρκετά) και μπόλικο χρόνο πάντως αξίζει, αλλιώς άστο καλύτερα εχω εμπειρια απο online games, εχω διαβασει καποια πραγματα για το wow και εχω και μερικους φιλους που με βοηθανε... το μονο που φοβαμαι ειναι αυτο που λενε πως αμα αρχισω παει τελειωσε.. θα κολλησω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Το αν θα κολλήσεις δεν μπορεί να σου το απαντήσει κανείς. Πρέπει να έχεις μέτρο και να παίζεις εσύ το παιχνίδι, όχι να σε παίζει αυτό. Τα πάντα είναι θέμα αυτοσυγκράτησης και ενασχόλησης με πολλά πράγματα, για να μην σε απορροφάει το ένα. Να έχεις επιλογές να ξεφεύγεις κοινώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Σημερα βγαινει κ η Sindragosa (25) και σε κανα 2 βδομαδες ο Lich και μετα τελος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M_i_k_e Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Σημερα βγαινει κ η Sindragosa (25) και σε κανα 2 βδομαδες ο Lich και μετα τελος τι εννοεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις