Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Σαν μινι-facebook μου φαινέται

Αμάν πια με το social networking παντου

Καλά και βρήκες να το γράψεις αυτό μέσα σε thread που αφορά σε mmo-rpg? :lol:

Δημοσ.
Καλά και βρήκες να το γράψεις αυτό μέσα σε thread που αφορά σε mmo-rpg? :lol:

Παν μετρον αριστον :P Άλλο συνεργάζομαι με αλλους για να προχωρήσω στο game,και αλλο το πολυ μπλα μπλα και trash info για το τίποτα.

Anyways,whine mode /off im out B)

Δημοσ.
Παν μετρον αριστον :P Άλλο συνεργάζομαι με αλλους για να προχωρήσω στο game,και αλλο το πολυ μπλα μπλα και trash info για το τίποτα.

Anyways,whine mode /off im out B)

Μα δεν είναι η πρώτη εταιρεία που παρέχει παρόμοια υπηρεσία.

Το Steam το παρέχει καιρό αυτό και ήταν κάτι που έλειπε από τα παιχνίδια της Blizzard.

Δημοσ.

καλο ειναι ρε παιδια οχι κραξιμο . Καλη φαση να ξερω που παιζει ο κολητος μου D2 και να μην ειμαι συνεχεια ALT TAB για να μιλαμε στο MSN

Δημοσ.

αλανια.. ισως με κραξεται αλλα το σκεφτομαι εδω και καιρο..

σκεφτομαι πολυ να αρχισω το wow... καπως καθυστερημενα το ξερω αλλα.. εσεις τι λετε? αξιζει?

και αν αποφασισω να το αρχισω μπορω να παρω το παιχνιδι απο καποιον φιλο που το εχει και απλα να αγοραζω τον μηνα τις καρτες για να παιζω?

και κατι τελευταιο.. ελληνες θα βρω να με βοηθησουν να μαθω ολα τα κολπα του παιχνιδιου? η μπα..?

αν γινεται απαντηστε σε ολες τις ερωτησεις μου να ειμαι καλυμενος...

Δημοσ.
αλανια.. ισως με κραξεται αλλα το σκεφτομαι εδω και καιρο..

σκεφτομαι πολυ να αρχισω το wow... καπως καθυστερημενα το ξερω αλλα.. εσεις τι λετε? αξιζει?

Αν σου αρέσουν τέτοιου είδους παιχνίδια, ναι.

και αν αποφασισω να το αρχισω μπορω να παρω το παιχνιδι απο καποιον φιλο που το εχει και απλα να αγοραζω τον μηνα τις καρτες για να παιζω?

Όχι, πρέπει να αγοράσεις το παιχνίδι για το cd key (έχει και 2 expansion packs).

και κατι τελευταιο.. ελληνες θα βρω να με βοηθησουν να μαθω ολα τα κολπα του παιχνιδιου? η μπα..?

Έχει Έλληνες σε αρκετούς servers (twilight's hammer, genjuros), για βοήθεια όμως δεν ξέρω. Βρες εσύ τον server που θες να παίξεις και μετά κάνεις ποστ εδώ αν θές βοήθεια.

Δημοσ.

μπορεις να παρεις το παιχνιδι απο τον φιλο σου, αν σου δωσει το cd-key του, αλλα δεν θα μπορειτε να παιζετε ταυτοχρονα.

Δημοσ.

παίξε στον ίδιο server με τους φίλους σου. Το game όπως γνωρίζεις είναι παλιό, οι περισσότεροι παίχτες ασχολούνται με αυτό χρόνια άρα μην περιμένεις ιδιαίτερη βοήθεια in game (έχουν όπως καταλαβαίνεις τα δικά τους να κάνουν όσο είναι online). Αν έχεις καλή online παρέα (εννοώ φιλαράκια εκτός παιχνιδιού που παίζουν αρκετά) και μπόλικο χρόνο πάντως αξίζει, αλλιώς άστο καλύτερα :-)

Δημοσ.
παίξε στον ίδιο server με τους φίλους σου. Το game όπως γνωρίζεις είναι παλιό, οι περισσότεροι παίχτες ασχολούνται με αυτό χρόνια άρα μην περιμένεις ιδιαίτερη βοήθεια in game (έχουν όπως καταλαβαίνεις τα δικά τους να κάνουν όσο είναι online). Αν έχεις καλή online παρέα (εννοώ φιλαράκια εκτός παιχνιδιού που παίζουν αρκετά) και μπόλικο χρόνο πάντως αξίζει, αλλιώς άστο καλύτερα :-)

εχω εμπειρια απο online games, εχω διαβασει καποια πραγματα για το wow και εχω και μερικους φιλους που με βοηθανε... το μονο που φοβαμαι ειναι αυτο που λενε πως αμα αρχισω παει τελειωσε.. θα κολλησω

Δημοσ.

Το αν θα κολλήσεις δεν μπορεί να σου το απαντήσει κανείς. Πρέπει να έχεις μέτρο και να παίζεις εσύ το παιχνίδι, όχι να σε παίζει αυτό.

Τα πάντα είναι θέμα αυτοσυγκράτησης και ενασχόλησης με πολλά πράγματα, για να μην σε απορροφάει το ένα. Να έχεις επιλογές να ξεφεύγεις κοινώς ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...