Chrisxxx Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Ρε συ ωραια συμβουλη .Πες κανα σερβερ που θα ηταν καλα να πηγαινα.Το να μου λες μην ερθεις δεν με βοηθα καθολου. 50-60% της Alliance ειναι Ελληνες αλλά το επίπεδο του σερβερ ειναι χαμηλό (εκεί παει το μην ερθεις). Τωρα τελευταια εχει στρώσει αλλά αν αντέχεις να ακους 15χρονα να μιλανε Ελληνικα στο trade γιατι μπορουν και lvl 1 chars να βρίζουν ολυμπιακους - παο κλπ μετα απο αγωνες ελα.. Αν βρεις γκιλντ καλό και κανεις leave trade εισαι οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 και μαναδες και πατεράδες... α! και εμενα οταν κάνω το λάθος να πω καμία κουβέντα στο /2 >.< Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 ...ξεπερνάω την πρώην (see what I did there?) Στον Twilight's Hammer έχουμε αρκετούς έλληνες και alliance και horde. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 (see what I did there?) Do not want!!! Για μένα πάντα θα είσαι η thirteen του topic Lightning's Blade και Neptulon έχει επίσης αρκετούς Έλληνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 /lick Olivia Wilde Καμμία σχέση όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Καμμία σχέση όμως Δεν είσαι mage εσύ, rogue είσαι και μόλις μου κάρφωσες το dagger στο στήθος Κάποιος ένα resurrection pl0x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 rofl ελληνικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_75 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Προτεινω executus, αρκετοι Ελληνες horde πλευρα. Μην κανεις το λαθος και πας Nagrand horde, θα το μετανιωσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Προτεινω executus, αρκετοι Ελληνες horde πλευρα. Μην κανεις το λαθος και πας Nagrand horde, θα το μετανιωσεις. Με τρομάζεις... Τι έχουν οι Nagrand Horde δηλαδη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 είναι anal rapists! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 είναι anal rapists! Ότι πρέπει για το αδελφάτο των paladins Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 είναι anal rapists! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_75 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Με τρομάζεις... Τι έχουν οι Nagrand Horde δηλαδη? Ειναι πολυ λιγοι μπροστα στους Ally και ειναι απλα τραγικοι.....Ουτε Defence WG δεν μπορουσαν να κρατησουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Ρε παιδιά επειδή είμαι κ φαντάρος και δεν έχω καθημερινά ιντερνετ,πείτε μου κ εμένα τα κουτσομπολιά του thread...τόσα χρόνια γράφω να μην τα ξέρω?(έπρεπε να wikikarw την Olivia Wilde για να κτλβω τι εννούσαν κάποιοι ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Μάλιστα....δεν ξέρεις την Olivia Wilde και θες να σου δίνουμε και σημασία ? Ευτυχώς που παίζεις troll, γιατί αν ήσουν nelf ξέρεις τι συμπέρασμα θα έβγαζα ε? Xaxa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις