ikaruga24 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μάλλον το αντίθετο θα έλεγα πως ισχύει στο wow από την οδήγηση. Τουλάχιστον όσες έχω γνωρίσει εγώ - πλην μιας ΤΡΑΓΙΚΗΣ εξαίρεσης από την Ισλανδία lol - ήταν πάρα πολύ καλές παίκτριες. Εγω παλι η γυναικες με τις οποιες επαιζα ηταν ολες μα ολες στην καλυτερη "αποδεκτες". Μαζι και η guild leader η οποια ηταν warrior ναι μεν καλο τανκ αλλα ακριβως το αντιθετο απο αυτο που φημιζονται οι γυναικες (η ικανοτητα multitasking). Βεβαια και ο γκομενος της που ηταν priest και αυτος ψιλοτραγικος ηταν σε οτιδηποτε εκτος απο PvE αλλα τουλαχιστον σε αυτο το παλικαρι "ελαμπε". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Ωραίος τύπος... Να παίζεις WoW με τη γκομενά σου! Είπαμε να καίγεσαι, αλλά όχι κι έτσι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μιλαω για τις ηδη gamers που παιζουν το παιχνιδι και οχι για την γκομενα μου. Η δικια μου εκτος απο Wii ολα τα αλλα δεν τα γουσταρει με τιποτα (αντε και Resident Evil που της αρεσει να με βλεπει να το παιζω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Ναι ρε, το ξέρω ότι δε μιλάς για εσένα. Εσένα θα σου έριχνε η Πόντια 2-3 hummerιές στο κεφάλι σαν Pala και θα στάνιαρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 To στομα της και τη γκρινια της τα φοβαμαι ποιο πολυ απο τις Hummeriες του πα(παρα)λαντιν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 :lol: Δείξε μου έναν άντρα που δεν τα φοβάται αυτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Καποιος που πινει μπαφους και παιζει μπρο ισως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Ε και στα 10ρια παλι δεν εχει mages λές ε? Δεν φεύγω εύκολα, είμαι και πιστή η άτιμη Για αυτό ποτέ δεν πας με alt σε raids με mains. Οι mains με τους mains, και οι alts με τους alts. Btw, αστειεύεσαι για 10άρι έτσι; Γιατί όταν πήγα στο 1ο μου 10άρι ICC μετά απο αρκετά 25άρια, μου φάνηκε γελοίο το instance. Πας και παραπάς. Μπορούσα να κάνω rolls σε όλα τα tanking items αν ήθελα, άλλο που δεν το έκανα για να τα πάρει το main tank πρώτα. Πήγες στο 10άρι μετά από 25άρι..λογικό να σου φαίνεται εύκολο. Εμείς πάμε μόνο σε 10άρια, που σημαίνει το 80% αυτών που έρχονται στα raids δεν έχουν καθόλου gear από 25άρι. Πήγαμε ICC μετά από ToGC10 και ακόμα κάποια fights είναι δύσκολα (δες putricide, sindragosa). /αντρίλα mode on Λοιπόν sleepy κάνω migrate τώρα, γίνομαι hordας και τους πλακώνω όλους στο ξύλο για πάρτι σου spammαροντας A N A L, T A K E C A L E Y I N R A I D /αντρίλα mode off <3 Από άλλες γυναίκες που έχω γνωρίσει και παίζουν WoW μόνο μια ήταν πολύ καλή και σε hardcore guild. Ήταν η πρώην μου και της είπα να πάρει το WoW για να παίζουμε μαζί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Από άλλες γυναίκες που έχω γνωρίσει και παίζουν WoW μόνο μια ήταν πολύ καλή και σε hardcore guild. Ήταν η πρώην μου και της είπα να πάρει το WoW για να παίζουμε μαζί και εδώ σταμάταει το topic για να επεξεργαστούμε το "η πρώην μου"... η πρώην guild σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Ενα recruit ειπα να κανω αλλα δεν... Και γω εχω θετική εμπειρια απο γυναικες.. Και αυτες του guild ηταν καλες αλλά και 3 φιλες που παιζουν νιωθουν! μπορεί να βαριουνται να διαβασουν ή να μαθουν κατι αλλά ΤοC 10 1η φορα σε raid περα απο VoA λαθος δεν εκαναν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Από άλλες γυναίκες που έχω γνωρίσει και παίζουν WoW μόνο μια ήταν πολύ καλή και σε hardcore guild. Ήταν η πρώην μου και της είπα να πάρει το WoW για να παίζουμε μαζί Ξύπνησε ο σεξιστής μέσα μου! Ακα with Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hashashin Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Παιδες εχετε να προτεινετε κανα server με πολλους ελληνες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 genjuros - alliance αλλά μην ερθεις.. σοβαρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hashashin Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Ρε συ ωραια συμβουλη .Πες κανα σερβερ που θα ηταν καλα να πηγαινα.Το να μου λες μην ερθεις δεν με βοηθα καθολου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 και εδώ σταμάταει το topic για να επεξεργαστούμε το "η πρώην μου"... What he said ασασασασασασα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις