ikaruga24 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Διαφωνώ κάθετα. Άλλο αστάθεια και άλλο εξέλιξη. Πολλά πράγματα που άλλαξαν δε μας αρέσουν, αλλά ξέρετε για πόσα παραπάνω θα γκρινιάζαμε αν δεν είχαν αλλάξει; Αυτή είναι η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων. Όσο για το παράδειγμα της NCsoft, είναι κάτι που με ξενερώνει απίστευτα. Παίρνω ένα παιχνίδι της συγκεκριμένης εταιρίας και σε 5 μήνες βγάζει κάτι άλλο στην αγορά. Δεν μπορώ να παίζω 10 MMO. Είτε casual είτε hardcore ένα θα παίζω. Ε όταν βλέπω την εταιρία να ασχολείται με ένα καινούριο MMO ξενερώνω που δεν είναι αφοσιωμένη στο δικό μου, σε αυτό που πληρώνω! Αυτή είναι η ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ που μου προσφέρει η Blizzard, με τα καλά και τα άσχημά της. Πουλάει ένα προϊόν που το στηρίζει και ασχολείται με αυτό 100% Ένα προϊόν που θα το ξεπέρασει όπως όλα δείχνουν μόνο ένα άλλο απο την ίδια εταιρία Δεν νομιζω οτι υπαρχει καμια σταθεροτητα στο παιχνιδι της Blizzard (για το WoW μιλαμε παντα). Ξεκινησε αλλιως και μετα το παιχνιδι αλλαξε 1000 φορες και θα αλλαξει αλλες τοσες. Τι ακριβως σε χαλαει που η NCsoft βγαζει νεο παιχνιδι καθε 5 μηνες? Εσυ δεν παιζεις ηδη αυτο που θελεις? Πρεπει σωνει και καλα να αλλαξεις παιχνιδι επειδη βγηκε κατι καινουργιο? Και αν το παιχνιδι το καινουργιο εχει αλλους παικτες στο στοχαστρο του (παραδειγμα PvP το ενα παιχνιδι, PvE το αλλο)? Αν παω για παραδειγμα να ξαναπαιξω τωρα Guild Wars ξερω οτι το παιχνιδι θα ειναι αυτο ακριβως που επαιζα και πριν τοσα χρονια. Η ιδεολογια και το φοκους δεν θα εχει αλλαξει. Αντιθετα αν ξεκινουσα WoW τωρα και δεδομενο οτι ειχα σταματησει σε vanila εποχες τοτε ζητω που καηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugizo Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Αν παω για παραδειγμα να ξαναπαιξω τωρα Guild Wars ξερω οτι το παιχνιδι θα ειναι αυτο ακριβως που επαιζα και πριν τοσα χρονια. Η ιδεολογια και το φοκους δεν θα εχει αλλαξει. Αντιθετα αν ξεκινουσα WoW τωρα και δεδομενο οτι ειχα σταματησει σε vanila εποχες τοτε ζητω που καηκα. raid έκανες τότε raid θα κανεις και τώρα, όλα τα υπόλοιπα λεπτομέρειες η συγκεκριμένοι συζήτηση είναι πολύ μεγάλη πιστεύω, επόμενος δεν θέλω να αναλύσω περαιτέρω απλά να αναφέρω ότι κι εγώ παίζω από beta μέχρι και σήμερα με μοναδικό διάλειμμα ενα εξάμηνο πριν 2 χρονια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filetos Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 (επεξεργασμένο) Διαφωνώ κάθετα. Άλλο αστάθεια και άλλο εξέλιξη. Πολλά πράγματα που άλλαξαν δε μας αρέσουν, αλλά ξέρετε για πόσα παραπάνω θα γκρινιάζαμε αν δεν είχαν αλλάξει; Αυτή είναι η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων. Όσο για το παράδειγμα της NCsoft, είναι κάτι που με ξενερώνει απίστευτα. Παίρνω ένα παιχνίδι της συγκεκριμένης εταιρίας και σε 5 μήνες βγάζει κάτι άλλο στην αγορά. Δεν μπορώ να παίζω 10 MMO. Είτε casual είτε hardcore ένα θα παίζω. Ε όταν βλέπω την εταιρία να ασχολείται με ένα καινούριο MMO ξενερώνω που δεν είναι αφοσιωμένη στο δικό μου, σε αυτό που πληρώνω! Αυτή είναι η ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ που μου προσφέρει η Blizzard, με τα καλά και τα άσχημά της. Πουλάει ένα προϊόν που το στηρίζει και ασχολείται με αυτό 100% Ένα προϊόν που θα το ξεπέρασει όπως όλα δείχνουν μόνο ένα άλλο απο την ίδια εταιρία Σταθεροτητα? Πια σταθεροτητα η ιδια εταιρια τα κανει ανω-κατω καθε τρεις και λιγο.Αλλιως ξεκινησε αλλιως καταληγει το wow και δες μονο ποσα ατομα εχουν φυγει τον τελευταιο χρονο λογω των αλλαγων αυτων. Λογω μονοπωλιου και παντοκρατοριας δυστυχως κανει οτι γουσταρει χωρις να υπολογιζει τιποτα να λιωνεις π.χ arenes και μετα απο ενα τριμονο να σου λεει ωπα μεγαλε καινουργια season και ο μ@λακας απο voa να μου τσιμπαει το item χωρις καν να κουραστει για arena points . raid έκανες τότε raid θα κανεις και τώρα, όλα τα υπόλοιπα λεπτομέρειες Οσο για τα raid ναι εκανα και τοτε αλλα ηταν και αυτα διαφορετικα με στρατιγικη και σχεδιο οχι οπως τωρα που ουτε ενα sheep δεν κανεις που λεει ο λογος ολα μα ολα tank και βαρατε (βιολιτζιδες)..ακομα και αυτα μετα απο καποιο σημειο γινοντουσαν τοσα γραφικα και γελεοια που δεν σου εκανε αισθηση καν να ξαναπας (Λεγε με TOC που χειροτερο δεν υπαρχει κατα την γνωμη μου) Η κατασταση εφτασε στο σημειο να σ ενδιαφερει περισοοτερο το recount και οι αριθμοι του παρα το ιδιο το παιχνιδι και την ολη ιστορια του.Επειτα η ιστορια των addon ειναι τραγικη. Addon-healbot και η κουτση μαρια δεν εκανε και αυτη καθολου wipe.Facemelter και o noobas ξερει τον dk καλυτερα απο ολους και αλλα πολλα Ξεφυγα αρκετα αλλα δεν υπαρχει ειδικα στο wow σταθεροτητα και ποσο μαλλον στους χαρακτηρες.. Άλλο αστάθεια και άλλο εξέλιξη. Πολλά πράγματα που άλλαξαν δε μας αρέσουν... που αυτον τον paladin τον εχουν περασει γενναιες 14.Αυτο δεν ειναι εξελιξη αλλα πραγματικα κανω του κεφαλιου μου..ΑΣΤΑΘΕΙΑ μια boostarete mia nerfarete...ε συχτηρ πια.Αυτα ειναι μικρα παραδειγματα που εμενα προσωπικα μου την εσπασε και το παρατησα εντελως π.χ γυριστε ολα τα heroic και ντυθειτε με embles full epic...απλα τραγικο αν συνεχισω βεβαια δεν τελιωνω γιατι ξεφυγα παλι .Ολα αυτα δεν υπηρχαν στην αρχη που ολα απλα ηταν τελεια....... Αυτα ειναι προσωπικη μου αποψη και καθε γνωμη σεβαστη.Δυστυχως αρχισα να κριτικαρω το wow αρνητικα.Κριμα αφου επαιζα 4 χρονια αλλα με αυτα που βλεπω δεν την παλευω. Οσο για την NCsoft καλα κανει για μενα και βγαζει πολλα παιχνιδια αναλογα με το τι θελει ο καθενας παιζει και οχι εχω ενα παιχνιδι 10 χρονια και του αλλαζω τα φωτα , κανω οτι μου κατεβει στο κεφαλι για ν τα αρπαξω απο παντου Επεξ/σία 2 Απριλίου 2010 από filetos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Constant1ne Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Προφανώς έχουμε διαφορετική ερμηνεία της έννοιας σταθερότητα Για σένα σταθερότητα είναι μάλλον η διατήρηση μιας κατάστασης που σε βολεύει. Κάτι που θα έλεγα π.χ. στασιμότητα.. Επίσης καταλήξτε κάπου, η Blizzard τα κάνει όλα για το κέρδος ή διώχνει πολλά άτομα; Αν κάποιοι φεύγουν, για να κερδίζει θα πρέπει να έρθουν κάποιοι άλλοι Για αυτό που είπα για την NCsoft επαναλαμβάνω, μιλάμε για MMO. Δεν είναι action και racing game για να αλλάζω κάθε μήνα. Ε δεν ξέρω για τους υπόλοιπους, αλλά εγώ αν παίζω π.χ. Linage 2 και βλέπω το προσωπικό της εταιρίας να είναι συγκεντρωμένο στο επόμενο MMO ξενερώνω! Μιλάμε για προϊόντα ανταγωνιστικά μεταξύ τους! Το παιχνίδι που επέλεξα να παίζω δεν μπορεί ποτέ να είναι πιο προσεγμένο από το καινούριο. Καταλάβατε για ποια σταθερότητα μιλάω; Ό,τι και να λέτε το κοινό των MMO ίδιο είναι. Στους ίδιους λίγο πολύ αγοραστές απευθύνονται όλα. Ο κύκλος ζωής ενός προϊόντος λέει πως λίγο πριν την παρακμή του ετοιμάζω ένα προϊόν που θα το αντικαταστήσει. ΔΕΝ πετάω ποτέ στην αγορά ένα προϊόν ανταγωνιστικό του πρώτου πριν το πρώτο κάνει τον κύκλο του. Θα το κάνω για να ανταγωνιστώ ποιον, τον εαυτό μου; Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whiteman7 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Το WoW σήμερα δεν έχει καμία σχέση με αυτό που μαθαμε να παίζουμε, αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί από εμάς σταματησανε να παίζουνε...εχει αλλάξει εντελώς, δεν υπάρχει χώρος για hardcore παίχτες...έχει ξεφτιλιστεί η έννοια του epic Και τι που το Naxx το έιχε δει μόνο το 5% των gamers? Ειδες κανέναν να παραπονείτε? Προσωπικά πιστεύω ότι το game αρχιζε να πέρνει την κατιούσα όταν έγιναν και οι πρώτες αλλαγές στο σύστημα των BG's (honor system για οποιον θυμάται). Από εκει και πέρα ξεκίνησε το μπατε σκυλοι αλλεστε - εδώ τα τρελά EPICS ffa... Θα συμφωνήσω μόνο στο ότι η εταιρία Blizzard έκανε το παιχνιδακι περισσότερο casual για ευνοητους οικονομικούς λόγους.... Κάπου εκεί ορισμένοι από εμας είπαν γεια... Φιλικά πάντα, Σταμάτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Το WoW σήμερα δεν έχει καμία σχέση με αυτό που μαθαμε να παίζουμε, αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί από εμάς σταματησανε να παίζουνε...εχει αλλάξει εντελώς, δεν υπάρχει χώρος για hardcore παίχτες...έχει ξεφτιλιστεί η έννοια του epic Και τι που το Naxx το έιχε δει μόνο το 5% των gamers? Ειδες κανέναν να παραπονείτε? Eιδα το αλλο 95% Ειναι σαν να βγει το SC2 και να πει ξερω γω η blizz στα campaign περα απο τα tutorials θα εχουν προσβαση αυτοι που παιζουν 8 ωρες τη μερα.. Οι αλλοι θα φτιαχνουν supply depot και marines.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Τα έχουνε πει 100 φορές.Αν θες να παίζεις 1 ώρα την ημέρα ένα παιχνίδι παίξε pro. Τα mmo βασιζόνταν πάντα στην ανισότητα που υπήρχε μεταξύ καμμένων και μή καμμένων ώστε να υπάρχει ανταγωνιστικότητα και κίνητρο να καείς ώστε να φτάσεις κ εσύ τον καμμένο και να δείξεις κ εσύ το πολυπόθητο e-penis που λέμε. Πλέον το παιχνίδι είναι ένα grind από badges ώστε να καταφέρεις με την πρώτη μέρα που θα πας 80 να έχεις έναν τερματησμένο χαρακτήρα και να τον βαρεθείς με την 2η μέρα και να πας να φτιάξεις καινούργιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Εγώ λέω αν θέλεις να παίζεις από το πρωί μέχρι το βράδυ ένα παιχνίδι όπου θα είστε μόνο καμένοι μέσα να φτιάξετε μία guild με hardcorίλες καμένους και να πάτε να φαρμάρετε 25άρι ICC HC. Το Hardcore gaming υπάρχει, εσείς προφανώς το αγνοείτε επειδή... έλα ντε... Δηλαδή όλοι εσείς που ουρλιάζετε ότι το παιχνίδι έχει γίνει υπερcasual έχετε κατεβάσει Arthas σε HC mode και δεν το ξέρουμε? Και θα φοράς και το 290 ilvl super duper όπλο που κόβει κομμάτια και θα ανέβεις στο συντριβάνι στη Dalaran να το δείχνεις, για να προσκυνάνε οι πιστοί από κάτω για τα e-penis. Επιτέλους το παιχνίδι έχει και items της προκοπής που μπορείς να αποκτήσεις με badges grinding για να δεις και το end game raiding που λέμε, το οποίο είναι σημαντικότερο από τα e-penis. Όσο για τα e-penis, αφού σας είναι τόσο σημαντικά, είπαμε, gearscore και achievements. Δε χρειάζεσαι κάτι παραπάνω. Κάνει ο άλλος ένα mouse over πάνω σου και ψαρώνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Σωστός ο Erwdios. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evkar Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 μια χαρά πάει το παιχνίδι , πολύ καλύτερα από το vanilla . Ειδικά η διαβάθμιση των raid σε normal και hc , ήταν μια πολύ πετυχημένη κίνηση . 'Οσο για το αν υπάρχει hardcore κομμάτι κάντε κανα TOC25αρι σε hc και τα ξαναλέμε. Δεν αναφέρομαι σε ICC HC γιατί τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα . Τώρα το pvp κομμάτι του παιχνιδιού όντως δεν λέει και πάρα πολλά , αλλά απότι θυμάμαι το pvp δεν ήταν ποτέ το δυνατό χαρτί του wow. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δλδ να φάω Arthas σε 10αρι απλό,να φάω σε 10αρι hardmode,να φάω σε 25αρι απλό και στο τέλος αφού έχω λιώσει πάνω σε αυτό το instance για να θεωρηθώ καλός παίχτης θα πρέπει για άλλη μια φορά να πάω εκεί και να τον φάω σε hardmode(οπου το hardmode σιγά την διαφορά ίδια tacts απλά έχουν περισσότε hp/dmg τα bosses). Άλλη φάση ήταν να λες έχω attunement για να μπω Mount hijal/black temple και άλλο να λες έφαγα τον arthas για 4η φορά... p.s στα @@ μου το e-penis αλλά καλός ή κακός εκεί βασίζεται το κάθε ένα mmo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Eιδα το αλλο 95% Ειναι σαν να βγει το SC2 και να πει ξερω γω η blizz στα campaign περα απο τα tutorials θα εχουν προσβαση αυτοι που παιζουν 8 ωρες τη μερα.. Οι αλλοι θα φτιαχνουν supply depot και marines.. Απο τη στιγμη που το παιχνιδι με αυτην την ιδεολογια ξεκινησε τοτε με αυτην την ιδεολογια επρεπε να πορευτει. Αν εσυ ή εγω ή οποιοσδηποτε δεν μπορουσε να ακολουθησει λογο του οτι δεν προλαβαινει τοτε καλα θα κανει να ασχοληθει με αλλο MMO, ποιο casual και ναι υπαρχουν αρκετα απο αυτα στην αγορα. Ποιο αλλο MMO εκανε αυτο που εκανε η Blizzard? Κανενα και εχει τον κοσμο που θελει να ασχοληθει με αυτο και συνεπως ο κοσμος που βρισκεις σε καθενα απο αυτα τα παιχνιδι ειναι ο αναλογος. Σε καθε MMO (μα σε ολα ομως) το συνολο των παικτων και αναλογα με την γενικη συμπεριφορα και νοοτροπια που επικρατει στο παιχνιδι μαρτυραει την "ποιοτητα" του. Στο WoW το 90% των παικτων ειναι απλα γάμα τα. Μεχρι και στην PTR σπανια βρισκω κανενα αξιολογο ατομο. Οσο για το ICC και Arthas hardcore mode να πω οτι ενα τσουρμο απο παλιους AQ40 raiders τα ξεφτιλιζουν με συνοπτικες διαδικασιες και χωρις add-on και macro. Οταν βλεπω 25 ατομα να πηγαινουν AQ40 σημερα και να τρωνε wipe το ενα πισω απο το αλλο και να μην μπορουν να βγαλουν C'Thun το ξερω οτι κατι δεν παει καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 μα ikaruga αυτα τα 25 ατομα που πηγαινουν Aq40 και τρωνε Wipe εμαθαν για το AQ οταν εψαχναν να βρουνε τροπο να κανουν το achie με τα 50 Mounts και τους ειπαν free mount στο AQ40 . Πριν απο εκεινο το σημειο δεν ειχαν ιδεα τι ειναι και που βρισκεται . Εμεις που σπαταλησαμε ωρες ατελιωτες σε raiding για να ριξουμε Nefarian - Ragnaros ακομα και τον Hakkar ειμαστε αλλη κατηγορια .Αν αυτοι ειναι HardCore εμεις ειμαστε απλα αδυνατον να παιζουμε . Αστο μην την ψαχνεις . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Απο τη στιγμη που το παιχνιδι με αυτην την ιδεολογια ξεκινησε τοτε με αυτην την ιδεολογια επρεπε να πορευτει. Αν εσυ ή εγω ή οποιοσδηποτε δεν μπορουσε να ακολουθησει λογο του οτι δεν προλαβαινει τοτε καλα θα κανει να ασχοληθει με αλλο MMO, ποιο casual και ναι υπαρχουν αρκετα απο αυτα στην αγορα. Το WoW ήταν από τα πρώτα MMO που κυκλοφόρησαν και ήταν φυσικό επόμενο να κινηθεί ανάλογα με το ρεύμα. Το ρεύμα λοιπόν έδειξε casual. Όσοι είστε hardcore και γουστάρετε κάψιμο, απλώς δεν έχετε θέση στο συγκεκριμένο MMO πλέον αν και επαναλαμβάνω ότι ο Arthas εκεί είναι και σας περιμένει. Αυτή τη στιγμή πόσοι από εμάς που γράφουμε εδώ μέσα έχουμε ρίξει Arthas σε 10άρι Normal? Λίγοι υποθέτω. Ε λοιπόν, σε αυτό που ρωτάει ο Xvipes, υπάρχει απάντηση. Ρίξε 25άρι Arthas και μετά πήγαινε απευθείας 25άρι HC και με 264 gear να νιώσεις πραγματικά Hardcore. 2 φορές θα ρίξεις Arthas (όχι 4) αν και κάτι μου λέει ότι το HC dεν το κατεβάζουν παρά ελάχιστοι παγκοσμίως αυτή τη στιγμή. Οσο για το ICC και Arthas hardcore mode να πω οτι ενα τσουρμο απο παλιους AQ40 raiders τα ξεφτιλιζουν με συνοπτικες διαδικασιες και χωρις add-on και macro. Fail, pale. BTW το AQ είναι άθλιο raid, δεν έχει καμία σχέση με το κορυφαίο raid που ακούει στο όνομα Karazhan. Και επίσης ΒTW κάτι που πάντα είχα απορία: 40άρι raid? WTF? Εδώ 25άρι και πιάνει το lag 1000 ms, το 40άρι πώς θα μπορούσε να σταθεί στις ελληνικές συνδέσεις? Άσε δε που πλέον δεν μαζεύεις και ποτέ τόσο κόσμο γιατί έσπασε ο κόσμος σε 5-6 διαφορετικά MMO. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Το WoW ήταν από τα πρώτα MMO που κυκλοφόρησαν και ήταν φυσικό επόμενο να κινηθεί ανάλογα με το ρεύμα. Το ρεύμα λοιπόν έδειξε casual. Όσοι είστε hardcore και γουστάρετε κάψιμο, απλώς δεν έχετε θέση στο συγκεκριμένο MMO πλέον αν και επαναλαμβάνω ότι ο Arthas εκεί είναι και σας περιμένει. Αυτή τη στιγμή πόσοι από εμάς που γράφουμε εδώ μέσα έχουμε ρίξει Arthas σε 10άρι Normal? Λίγοι υποθέτω.Ε λοιπόν, σε αυτό που ρωτάει ο Xvipes, υπάρχει απάντηση. Ρίξε 25άρι Arthas και μετά πήγαινε απευθείας 25άρι HC και με 264 gear να νιώσεις πραγματικά Hardcore. 2 φορές θα ρίξεις Arthas (όχι 4) αν και κάτι μου λέει ότι το HC dεν το κατεβάζουν παρά ελάχιστοι παγκοσμίως αυτή τη στιγμή. Δεν ξερω απο ποτε παιζεις WoW αλλα το vanila σιγουρα δεν ηταν casual απο καμια αποψη τοσο σε raiding οσο και σε PvP και κρατησε 2 ολοκληρα χρονια πριν βγει το TBC το οποιο στην αρχη του ηταν εξισου δυσκολο (θυμαμαι το αρχικο Karazan το οποιο δεν εβγαινε με τιποτα). Καπου στη μεση του TBC αρχισε η κατρακυλα οποτε για ποιο ρευμα casual μιλας? Το παιχνιδι για περισσοτερο απο τη μιση ζωη του ηταν hardcore. To merge με την Activision ομως εφερε τα αποτελεσματα που βλεπεις. Αντι να φτιαξουν αλλο MMO (οπως κανει η NCsoft που εχει 15 διαφορετικα MMO τη φορα για καθε ειδους παικτη) ειπαν να παρουν απο τα ετοιμα. Τα αποτελεσματα φαινονται απο το γενικο community του WoW. Πηρα 7 μερες πριν κανενα 2 μηνο που μου εστειλε η Blizz και αντεξα να παιξω απο αυτες μολις τις 2. Αυτο πλεον δεν ειναι παιχνιδι. Advertisment k farming sim ειναι. Fail, pale. BTW το AQ είναι άθλιο raid, δεν έχει καμία σχέση με το κορυφαίο raid που ακούει στο όνομα Karazhan. Και επίσης ΒTW κάτι που πάντα είχα απορία: 40άρι raid? WTF? Εδώ 25άρι και πιάνει το lag 1000 ms, το 40άρι πώς θα μπορούσε να σταθεί στις ελληνικές συνδέσεις? Άσε δε που πλέον δεν μαζεύεις και ποτέ τόσο κόσμο γιατί έσπασε ο κόσμος σε 5-6 διαφορετικά MMO. Ε οχι και αθλιο raid το AQ40. Ηθελε τρελο tactics και σωστο set-up απο gear για να πετυχεις εκει μεσα. Να θυμισω τις εποχες που χρειαζοσουν ΚΑΙ resistance gear (nature, fire κτλ)? Επισης μια χαρα ετρεχε το παιχνιδι με 40 ατομα (ναι και στην Ελλαδα) τοτε παλια γιατι η μηχανη γραφικων δεν ηταν παραφουσκωμενη με πραγματα που δεν αντεχει. Τωρα για τα ατομα που πλεον ειναι δυσκολο να μαζεψεις 25 ποσο μαλλον για 40, εδω θα σε γυρισω σε αυτο που ειπα ποιο πανω "το 90% του κοσμου στο WoW ειναι γάμα τα". Παλιοτερα δεν υπηρχε προβλημα κοσμου. Υπηρχε προβλημα σωστου gear και skill που πραγματικα μετρουσε. Και ναι, δεν εχω δει ακομα ατομα να ριχνουν C'Thun παρα τα μυρια HP και DPS και HPS που διαθετουν. EPIC FAIL μιλαμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις