mindtrapper Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Ti na po kai ego pou kano raid kathe mera 20.00 - 01.00 ??
sarisn Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Εγώ δεν ξέρω τι θα μπορούσε να με κάνει να πάρω μια τέτοια απόφαση..... όσες φορές το έχω σκεφτεί έχω καταλήξει στο ίδιο συμπέρασμα..... ότι 1) δεν θα έχω τι να κάνω όσο είμαι σπίτι (τα DVD δεν μου κάνουν αίσθηση πλέον, τα έχω βαρεθεί κι' αυτά) και 2) θα πάθω..... κατάθλιψη :razz::razz::razz:
Shinta Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Τί λες ρε απατεώνα του παιδιού!! Φίλε αν το κάνεις' date=' να σου δώσω μια λιστα με πραγματάκια που χρειάζομαι? :D:D:D:D[/quote'] to exo kanei alla den ginete na xreothei sto telos tou free month. apla psakse sto google /images gia visa kai des enan arithmo na min ksekinaei apo 0400 kai valton.
chill Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 1)Οι μηνύσεις δεν σταματούν ποτέ… Η αυτοκτονία ενός 13χρονου αγοριού στην Κίνα αποτέλεσε την αφορμή για μια ακόμα μήνυση εναντίον δημοφιλούς παιχνιδιού, αυτή τη φορά του World of Warcraft της Vivendi/ Blizzard. Την υπόθεση έχει αναλάβει Κινέζος δικηγόρος ο οποίος είναι γνωστός για τη δράση του κατά των videogames… Μετά τον περιορισμό χρόνου που έθεσε η κυβέρνηση της Κίνας στους online gamers, ήρθε το επόμενο πλήγμα για την ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά του gaming. Η αφορμή ήταν η μοιραία πτώση στο κενό ενός 13χρονου αγοριού από την Τιαντζίν. Οι γονείς του κατέθεσαν μήνυση εναντίον της Vivendi επειδή, όπως υποστηρίζουν, ο γιος τους αναπαριστούσε κάποιο event του δημοφιλούς MMORPG World of Warcraft. Ο Ζανγκ Τσουλιάνγκ που έχει αναλάβει την υπόθεση, είναι γνωστός πολέμιος του εθισμού που προκαλεί το Internet και το online gaming στους νεαρούς Κινέζους και σκοπεύει μάλιστα να καταθέσει ομαδική αγωγή εκπροσωπώντας αρκετούς ανήσυχους γονείς. Ο θάνατος ενός ανθρώπου, πόσο μάλλον ενός παιδιού, είναι ένα τραγικό γεγονός και πρέπει να αντιμετωπίζεται αναλόγως. Ωστόσο πραγματικά δεν μπορούμε να διανοηθούμε ποιος φυσιολογικός 13χρονος δεν είναι σε θέση να διαφοροποιήσει την φαντασία από την πραγματικότητα. Πόσο μάλλον τι στιγμή που ακόμα και μέσα στο παιχνίδι οι πτώσεις από μεγάλο ύψος είναι συχνά μοιραίες για τον χαρακτήρα, ενώ οι δυνατότητες πτήσης είναι περιορισμένες. Πρόκειται για άλλη μια υπόθεση όπου τα πραγματικά αίτια μιας τραγωδίας συγκαλύπτονται, ενώ οι ευθύνες επιρρίπτονται πάλι στον εύκολο στόχο, τα παιχνίδια. Με το αζημίωτο πάντα. Ας δούμε λοιπόν για πόσο καιρό ακόμα θα συνεχιστεί αυτό το θέατρο του παραλόγου… Aπό το cgm.gr Τhank god που είμαστε λευκοί γιατί από το πολύ wow που παίζουμε εμείς οι insomniak users το site θα είχε χάσει τα μισά του μέλη !!!!!!!!! 2)Ένα γαμάτο wow-ανέκδοτο : Πόσοι rogues χρειάζονται για να σκοτώσουν έναν paladin??? 2, ένας να του ορμήξει και ένας να τον περιμένει στην ταβέρνα της orgimar/ του ironforge!!!!!!! Για όσους δεν το κατάλαβαν.........bubbladins power = bubble+heartstone
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 eleol...les kai yparxei pote periptwsh enas Paladin (alliance only ) na kanei HS sto Orgrimmar lololol pantws
chill Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα τώρα το είδα, μάλλον είχα τον rogue στο μυαλό μου όταν το έγραφα!!!!!!! Δεν πειράζει 2 ανέκδοτα σε 1!!!!!!!!!!!!!!! ΦΕΡΤΕ PALADINS ΣΤΗΝ ΟΡΔΗ!!!!!!!!! ΟΡΔΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ!!!!!!!!!!!!
polaki Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Για όσους δεν το κατάλαβαν.........bubbladins power = bubble+heartstone Toυλάχιστον ο Pala δεν σου ρίχνει και grounding totems όπως κάνει ο Shaman τα *INSTANT* heals του ώστε να μην μπορείς ούτε δίπλα του να βρεθείς..... NERF SHAMMIES NOW!
sarisn Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 1)Οι μηνύσεις δεν σταματούν ποτέ… Η αυτοκτονία ενός 13χρονου αγοριού στην Κίνα αποτέλεσε την αφορμή για μια ακόμα μήνυση εναντίον δημοφιλούς παιχνιδιού' date=' αυτή τη φορά του World of Warcraft της Vivendi/ Blizzard. Την υπόθεση έχει αναλάβει Κινέζος δικηγόρος ο οποίος είναι γνωστός για τη δράση του κατά των videogames… Μετά τον περιορισμό χρόνου που έθεσε η κυβέρνηση της Κίνας στους online gamers, ήρθε το επόμενο πλήγμα για την ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά του gaming. Η αφορμή ήταν η μοιραία πτώση στο κενό ενός 13χρονου αγοριού από την Τιαντζίν. Οι γονείς του κατέθεσαν μήνυση εναντίον της Vivendi επειδή, όπως υποστηρίζουν, ο γιος τους αναπαριστούσε κάποιο event του δημοφιλούς MMORPG World of Warcraft. Ο Ζανγκ Τσουλιάνγκ που έχει αναλάβει την υπόθεση, είναι γνωστός πολέμιος του εθισμού που προκαλεί το Internet και το online gaming στους νεαρούς Κινέζους και σκοπεύει μάλιστα να καταθέσει ομαδική αγωγή εκπροσωπώντας αρκετούς ανήσυχους γονείς. Ο θάνατος ενός ανθρώπου, πόσο μάλλον ενός παιδιού, είναι ένα τραγικό γεγονός και πρέπει να αντιμετωπίζεται αναλόγως. Ωστόσο πραγματικά δεν μπορούμε να διανοηθούμε ποιος φυσιολογικός 13χρονος δεν είναι σε θέση να διαφοροποιήσει την φαντασία από την πραγματικότητα. Πόσο μάλλον τι στιγμή που ακόμα και μέσα στο παιχνίδι οι πτώσεις από μεγάλο ύψος είναι συχνά μοιραίες για τον χαρακτήρα, ενώ οι δυνατότητες πτήσης είναι περιορισμένες. Πρόκειται για άλλη μια υπόθεση όπου τα πραγματικά αίτια μιας τραγωδίας συγκαλύπτονται, ενώ οι ευθύνες επιρρίπτονται πάλι στον εύκολο στόχο, τα παιχνίδια. Με το αζημίωτο πάντα. Ας δούμε λοιπόν για πόσο καιρό ακόμα θα συνεχιστεί αυτό το θέατρο του παραλόγου… Aπό το cgm.gr[/quote'] Το ότι το παιδάκι είχε βαρύτατα ψυχολογικά προβλήματα και εκτός WoW αποκλείεται να υφίσταται έτσι? :? Ακόμα και αν υποθέσουμε ότι τα απέκτησε από το WoW τότε οι γονείς του που του το αγόρασαν θα έπρεπε να κάνουν... έρευνα αγοράς πριν το πάρουν στο τέκνο τους... αφού τώρα που αυτοκτόνησε τους φταίει το game... αν δεν κάνω λάθος το κουτί του παιχνιδιού γράφει από 15 ετών και άνω ή κάνω λάθος? Αν είναι έτσι τότε φταίνε οι γονείς και όχι το παιδί... ήμαρτον
Aias Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Ρε παιδια πηρα προχθες το leaf και χθες το black dragon sinew.Για οποιον δεν ξερει ειναι ο,τι χρειαζεσαι για το epic Quest του Hunter. Αυτους τους 4 δεμονες του quest πως τους τρως????Πηγα στο 1o Winterspring και με εσκισε με συνοπτικες διαδικασιες. :-?
pseira Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 re AIas. O Panagiotis είσαι? @Chill Your Hammer of Wrath crits chiill for 1211. Chill dies. You receive loot: [Fresh Milk] You perform Pasteurizing on [Fresh Milk] You receive loot: [Pasteurized Milk]
Aias Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Νομιζω το καινουργιο signature τα λεει ολα
polaki Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Ρε παιδια πηρα προχθες το leaf και χθες το black dragon sinew.Για οποιον δεν ξερει ειναι ο,τι χρειαζεσαι για το epic Quest του Hunter. Αυτους τους 4 δεμονες του quest πως τους τρως????Πηγα στο 1o Winterspring και με εσκισε με συνοπτικες διαδικασιες. :-? Μήπως να πάς με παρέα?
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 http://www.nzone.com/object/nzone_blizzcon_videocontest.html Videakia apo Blizzcon, an den eidate, to Zinwrath einai to kalitero aksizei to downlaod.
sarisn Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Μήπως να πάς με παρέα? Ναι ρε chill, epic quest είναι αυτό και βέβαια πρέπει να πάρεις άλλους 4 μαζί. Αν ήταν να έκαναν όλοι τα epic q's τους μόνοι τους δεν θα λεγόντουσαν έτσι :-P Είναι σαν να πηγαίνω εγώ με τον παπά μου στο MC και να solάρω μόνος μου τον Majordomo για να πάρω το Eye of Divinity!! :-P :-P (αναφέρομαι στο Benediction http://www.thottbot.com/?i=37916 ;-) )
mindtrapper Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 No help for poor hunters Allios bye bye demon gia 3 ores. Prepei na to kaneis monos kai xoris pet Akoma kai priest na pernaei kai na se kanei buff despawn to demon kai meta apo 3 ores pali Siga mi se afinan na to kaneis se full group
Προτεινόμενες αναρτήσεις