sleepy_head Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 ZOMG Θα αρχίζω να παίζω με τον mage μέσα στο 2010 Κάνουμε gear up έναν frost dk, είναι η αρραβωνιαστικιά του guild master οπότε σύντομα θα αρχίσω το pew pew Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Εγώ ξανάρχισα δειλά, δειλά, όμως δεν με βολεύουν οι ώρες που raidάρουμε και δεν συμπεριλαμβάνομαι στους raider, οπότε full casual. 1-2 ώρες την ημέρα και κανένα ICC 10/25 το Σ/Κ μπας και δούμε κι εμείς οι casual ποτέ Lich King. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 όταν το buff του ICC πάει στο 30% θα δει και η κουτσή Μαρία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Έπαιζα Warcraft 3 στο Νetbook το Σ/Κ και οι ατάκες του WoW έχουν μεταφερθεί αυτούσιες από το Warcraft 3. Ούτε που τις θυμόμουν. Τέλειωσα το campaign των alliance και έπαιξα λίγο και το campaign των undead. Μου άνοιξε η όρεξη να ανεβάσω DK μόλις είδα τον Arthas DK. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Διαχρονικό το δίχως άλλο το Warcraft 3. Blizz ζούμε war 4 να δούμε!!! Sent from my iPod touch using Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Πλέον με το ΙCC έχει και έτοιμο υλικό για να μεταφέρει σε warcraft 4 και θα μπορούσε να βγάλει και 5 με το cataclysm. Άντε τι κάθονται, εγώ θα της ανοίξω τα μάτια της Blizz ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 όταν το buff του ICC πάει στο 30% θα δει και η κουτσή Μαρία Και finger of death να βάλουν αν δεν ξερεις τακτς δεν πας πουθενα.. Μεχρι rotface το πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evkar Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 καλά ο rotface θέλει και μια στοιχειώδη τακτική , πες ό,τι θέλει λίγο μυαλό . Ο Fester είναι τελείως πανηλήθια μάχη , αν έχεις καλό gear , βγαίνει άνετα .καλά είπαν Patchwerk No 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 καλά ο rotface θέλει και μια στοιχειώδη τακτική , πες ό,τι θέλει λίγο μυαλό . Ο Fester είναι τελείως πανηλήθια μάχη , αν έχεις καλό gear , βγαίνει άνετα .καλά είπαν Patchwerk No 2. Ο Rotface ειναι απλά σπαστικός αν κάποιοι κοιμηθούν και δεν ενώσουν τα slimes. Ο Fester απλά δεν υπάρχει, πρέπει να εισαι ΖΩΟ για να φας wipe εκεί αν έχεις το gear! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 ή να φας όλα τα goo στην κεφάλα σου μιας και 1/5 δεν βλέπεις και πολυ καλά που θα σου σκάσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 παντως αν και δεν εχω δει ολα τα boss του ICC στο 25ρι νομίζω ότι το Ulduar ηταν πιο απαιτητικό. Ulduar > ICC >> Naxx > ToC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 παντως αν και δεν εχω δει ολα τα boss του ICC στο 25ρι νομίζω ότι το Ulduar ηταν πιο απαιτητικό. Ulduar > ICC >> Naxx > ToC. Εγω αν και είχα μείνει στο Naxx επί εποχής 40αρι που δεν υπήρχαν normal και heroic modes και ήταν γενικά παλούκι, θεωρώ ότι το Naxx στην έκδοση του Wrath για το κοινό στο οποιο απευθυνόταν (75% blue gear, 25% 200άρια epics) ήταν αρκετά δύσκολο.. Ulduar δεν έπαιξα καθολου, οπότε δεν έχω άποψη. Το TOC μου φανηκε πολυ βαρετό, και γενικά δεν με τρέλανε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Το vanilla Naxx δεν είχε καμία σχέση με αυτό του wrath. Θυμάμαι τον αγώνα δρόμου στον Patch τότε και την γελοιότητα του wrath. Στην bank μου έχω ακόμα vanilla naxx gear αποθηκευμένο, naxx wrath gear δεν έχω ούτε στον alt μου . Νormal/Heroic mode δεν είχε κανένα Naxx. Αυτή η μόδα άρχισε από την Ulduar (ή αν προτιμάμε από τον Sartharion) Το ToC παίζει να ήταν και το χειρότερο instance στην ιστορία του WoW. 2 φορές πήγα - αφού ήταν σε farm γιατί δεν έπαιζα - ε στην 3η πρόσκληση είπα no thanks . Ο ορισμός της αθλιότητας χαχα Btw Απρίλη ξεκινάει η beta του cataclysm! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 το toc σε heroic κάτι λέει. Γενικά μου αρέσει αυτό το raid γιατί δεν έχει trash. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Κι εμένα μου αρέσει το ToC λόγω έλλειψης trash, αλλά το Naxx είχε άλλη γλύκα. Υπήρχε ένας ολόκληρος μύθος γύρω από το ονομά του και ακόμα και στο Wrath που το έπαιξα εγώ, κατάλαβα το λόγο. Το Ulduar ποτέ δεν το χώνεψα. Αχανές και περισσότερο χρονοβόρο απ' ότι πραγματικά θα έπρεπε να είναι. Στο ICC έχω φτάσει μέχρι Festergut, συνεπώς δεν μπορώ να έχω συνολική άποψη, αλλά μέχρι στιγμής, ούτε κρύο, ούτε ζέστη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις