Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Όποιος έχει χρησιμοποιήσει mobile authenticator ας μου λύσει μια απορία. Πήρα ένα ipod touch το οποίο χρειάστηκε λόγω μαλακίας στο firmware update να το κάνω restore με αποτέλεσμα να χρειαστεί να περάσω τα πάντα - ευτυχώς όχι πολλά, δεν είχα προλάβει :P - από το itunes. Ας υποθέσουμε ότι χρησιμοποιώ mobile authenticator. Αν παιχτεί καμιά μαλακία πάλι με restore στο ipod θα χάσω και το account μου? Φαντάζομαι ότι το app θα έχει έναν μοναδικό κωδικό για να κλειδώσει με το account σου σωστά? Αν είναι έτσι, αυτό χάνεται σε περίπτωση restore του ipod ή όχι?

Ναι 3% περισσότερο damage για το raid είναι πολύ κακό ε? Ουστ :P

Κάποιες guilds είναι πολύ pro για να χρησιμοποιούσουν class που πατάει μόνο ένα κουμπί.

Το γεγονός ότι πήραν 5 failadins ωστόσο δείχνει ότι κάνω λάθος lawl :P

We want skill sleepy back!!!! Άσε mages, dks, loladins και γύρνα ASAP ΣΤΟΝ XOUZOYRH :-D (έτσι δεν έλεγαν το dworfοpriest σου? Έχει φύγει από το sig σου εδώ και κάτι αιώνες μπορεί να κάνω και λάθος)!!!!!!!

Καλά ο LB έγινε super duper server πάλι? Όπου έχει πατήσει ο chill γίνεται χρυσός λέει :P?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όποιος έχει χρησιμοποιήσει mobile authenticator ας μου λύσει μια απορία. Πήρα ένα ipod touch το οποίο χρειάστηκε λόγω μαλακίας στο firmware update να το κάνω restore με αποτέλεσμα να χρειαστεί να περάσω τα πάντα - ευτυχώς όχι πολλά, δεν είχα προλάβει :P - από το itunes. Ας υποθέσουμε ότι χρησιμοποιώ mobile authenticator. Αν παιχτεί καμιά μαλακία πάλι με restore στο ipod θα χάσω και το account μου? Φαντάζομαι ότι το app θα έχει έναν μοναδικό κωδικό για να κλειδώσει με το account σου σωστά? Αν είναι έτσι, αυτό χάνεται σε περίπτωση restore του ipod ή όχι?

Κάποιες guilds είναι πολύ pro για να χρησιμοποιούσουν class που πατάει μόνο ένα κουμπί.

Το γεγονός ότι πήραν 5 failadins ωστόσο δείχνει ότι κάνω λάθος lawl :P

We want skill sleepy back!!!! Άσε mages, dks, loladins και γύρνα ASAP ΣΤΟΝ XOUZOYRH :-D (έτσι δεν έλεγαν το dworfοpriest σου? Έχει φύγει από το sig σου εδώ και κάτι αιώνες μπορεί να κάνω και λάθος)!!!!!!!

Καλά ο LB έγινε super duper server πάλι? Όπου έχει πατήσει ο chill γίνεται χρυσός λέει :P?

Νομίζω κάτι λέει στο site της blizzard.

Δεν γίνεται να γυρίσω πάλι στον Xouzourh γιατί είναι τούμπανο ο mage. Δεν πρόκειται να με αφήσει το guild.

Όσο δεν είχε βγεί το ICC, ο mage ήταν τούμπανο, τώρα όμως έχει χάσει ένα rank :P

(πλάκα κάνω ;) )

Επίσης, δεν θα ήταν καλύτερα αντί για Haste να έβαζες Sp. Power? Το ξέρω οτι το gear σου, σου δίνει λίγο haste, αλλά επίσης και 2600 sp είναι χαμηλά για ΙCC. Θα μπορούσες ως μέση λύση να παίξεις και με +12sp & +10Haste

Δεν raidάρω με τον mage πλέον (δυστηχώς). Είμαι στον tankadin, ίσως για το υπόλοιπο του ICC. Σε κανένα raid reset πηγαίνω με τον mage γιατί τα πρώτα bosses τα έχουμε σε farming αλλά putricide, blood queen, dreamwalker χρειάζεται να πηγαίνω με τον paladin. Βέβαια στα raid reset κάνουν sign όλοι γιατί είναι easy loot...

Βαριέμαι να αντικαταστήσω όλα τα gems, οπότε σε κάθε καινούριο item που παίρνω βάζω διαφορετικά τώρα (23sp, 12sp+10haste). Με τα gems που έχω τώρα, έχω λίγο λιγότερο damage αλλά φεύγουν πιο γρήγορα τα arcane blast :P

Νομίζω κάτι λέει στο site της blizzard.

Λίγα πράγματα λέει. Anyway νομίζω την βρήκα την λύση ακόμα και αν μπρικάρει το ipod. Θα γράψω μερικούς κωδικούς σε χαρτάκι και θα το βάλω στο προσκεφάλι μου, σαν φυλαχτό :lol: οπότε ακόμα και αν δεν έχω πρόσβαση μέσω του ipod στους αριθμούς του authenticator να μπορώ να "ελευθερώσω" το account μου από την χρήση του.

Στα λοιπά, μπήκα στο παιχνίδι, χαιρέτησα και έφυγα. Καλά τα είχα προγραμματίσει για back στο cataclysm......Κρίμα και τον τσάμπα μήνα, ας τον έπαιρνε τουλάχιστον κάποιος που έπαιζε :-(

Λίγα πράγματα λέει. Anyway νομίζω την βρήκα την λύση ακόμα και αν μπρικάρει το ipod. Θα γράψω μερικούς κωδικούς σε χαρτάκι και θα το βάλω στο προσκεφάλι μου, σαν φυλαχτό :lol: οπότε ακόμα και αν δεν έχω πρόσβαση μέσω του ipod στους αριθμούς του authenticator να μπορώ να "ελευθερώσω" το account μου από την χρήση του.

Δε νομιζω οτι ισχύει αυτό, εγω είχα δοκιμάσει να γράψω μερικούς κωδικούς σε χαρτί ώστε να κάνω login από το laptop ενός φίλου μου, και τελικά δεν έπαιξε κανένας απ'τους 5 που δοκίμασα.

Επίσης για να το ξεμπλοκάρεις απλά στέλνεις ένα email και τους εξηγείς οτι το έχασες κλπ, και στο αφαιρούν αυτοί αφού τους πεις τη secret question.Φίλος μου το έπαθε έτσι και σε 3 ώρες του είχαν στείλει email!

• Super Moderators
Έχω αρκετό καιρό να ασχοληθώ με wow, κανένα νέο για το cataclysm υπάρχει; ή άκρα της blizzard σιωπή;

για ημερομηνία όχι...

---------- Post added at 14:52 ---------- Previous post was at 14:51 ----------

Στα καινούργια patch notes δε βρίσκω πουθενά αλλαγές στους Palas. Δεν έγινε καμία αλλαγή στο class?

αν θυμάμαι καλά όχι...

Δε νομιζω οτι ισχύει αυτό, εγω είχα δοκιμάσει να γράψω μερικούς κωδικούς σε χαρτί ώστε να κάνω login από το laptop ενός φίλου μου, και τελικά δεν έπαιξε κανένας απ'τους 5 που δοκίμασα.

Επίσης για να το ξεμπλοκάρεις απλά στέλνεις ένα email και τους εξηγείς οτι το έχασες κλπ, και στο αφαιρούν αυτοί αφού τους πεις τη secret question.Φίλος μου το έπαθε έτσι και σε 3 ώρες του είχαν στείλει email!

Thanks. Μου κάνει εντύπωση που δεν λειτούργησαν ωστόσο οι κωδικοί που είχες γράψει.

Thanks. Μου κάνει εντύπωση που δεν λειτούργησαν ωστόσο οι κωδικοί που είχες γράψει.

Είναι time synchronized ολα τα authenticator tokens, ειναι ίδια με αυτα που σου δινουν οι τραπεζες για ebanking! Oταν το βάζεις λοιπον, στελνει τον κωδικο στη blizzard που τσεκάρει να δει αν το δικό σου authenticator είναι δυνατον να βγαλει τον συγκεκριμένο κωδικό που εσύ πέρασες τη δεδομένη στιγμή! Αυτά αλλάζουν κάθε 10seconds αν δεν κανω λάθος, αλλά υπάρχει ένα μικρό time allowance ώστε να "συγχωρεί" τυχόν μικρό λάθος στο συγχρονισμό του χρόνου!

:-)

Edit: Δες και αυτο, ειναι το ίδιο σύστημα

http://en.wikipedia.org/wiki/SecurID

"While the RSA SecurID system adds a strong layer of security to a network, difficulty can occur if the authentication server's clock becomes out of sync with the clock built in to the authentication tokens. However, typically the RSA Authentication Manager automatically corrects for this without affecting the user."

Μάλιστα! Διάβασα αρκετά παράπονα για τον mobile authenticator λίγο που το έψαξα και μιας και ο λόγος που τον ήθελα ήταν για ένα ακόμα pet και όχι για ασφάλεια, λέω να μην ασχοληθώ καν (αν μπορέσω να αντισταθω φυσικά :P)

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...