sarisn Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Ούτε κι' εγώ βολεύτηκα ποτέ το Healbot και οποιοδήποτε άλλο healing addon. Μόνο το X-Perl χρησιμοποιώ για να βλέπω όλα τα group στο raid. Πού είναι το fun του παιχνιδιού αν τα κάνεις όλα πατώντας 1 πλήκτρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Πού είναι το fun του παιχνιδιού αν τα κάνεις όλα πατώντας 1 πλήκτρο? δεν πατάς ένα πλήκτρο, απλά περνάς το mouse πάνω από το κάθε raid member και ύστερα usάρεις το spell που θες με τα keybindings σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarisn Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 δεν πατάς ένα πλήκτρο, απλά περνάς το mouse πάνω από το κάθε raid member και ύστερα usάρεις το spell που θες με τα keybindings σου Καλά που λέει ο λόγος το είπα αυτό ρε συ Thresh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Και εγώ με xperl έπαιζα. Είχα δοκιμάσει και το perfectraid για κάποια περίοδο, εξίσου καλό αλλά η δύναμη της συνήθειας με κράτησε στο xperl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enakaiena Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 κανένας που να έχει hunter80 και να θέλει pala80?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Moar boobs, less sausage Arthana vs Illidana Καλά η Licha Queen είναι πολύ hawt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 om nom nom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 αυτο το εχετε δει? Πλακα εχει! http://www.youtube.com/watch?v=ltM5jHIJFw4&feature=player_embedded#movie_player Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 ανακοινωθηκε και η blizzcon.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 om nom nom Αν ήταν έτσι δε θα τερμάτιζε κανένα guild το WotLK. 25 μουλάρια στην αίθουσα και μπανιστήρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Αν ήταν έτσι δε θα τερμάτιζε κανένα guild το WotLK. 25 μουλάρια στην αίθουσα και μπανιστήρι Μερικές guilds έχουν γυναίκες, άλλες έχουν πολλούς druids και paladins (GHEYYYYYYS ) ε δεν νομίζω να είχαν και ιδιαίτερο πρόβλημα Loling with your sig btw Και η Sylvanas καλό μωρούλι. Σταθερή αξία όλα αυτά τα χρόνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Μερικές guilds έχουν γυναίκες, άλλες έχουν πολλούς druids και paladins (GHEYYYYYYS ) ε δεν νομίζω να είχαν και ιδιαίτερο πρόβλημα Loling with your sig btw Και η Sylvanas καλό μωρούλι. Σταθερή αξία όλα αυτά τα χρόνια Λες ε; Με pala και drood βγαίνουν τα raid Sylvanas πάντα μωρό, με την κουκουλίτσα της και σχεδόν τίποτα άλλο. Όσο για το sig, τι να κάνουμε, ας βγει κανένα φράγκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Κατά τύχη ανακάλυψα πως το account μου είναι active. Σε κάποιον είχα στείλει scroll of Ress εδώ στο insomnia - δεν θυμάμαι name - και το ενεργοποίησε χωρίς να μου το πει μετά από καιρό . Θα πιω τα brew samples στην υγειά του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evkar Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 αντε οι paragon βγάλνε επιτέλους και το LK 25 hc. Προσωπικά περίμενα να τους πάρει περισσότερο χρόνο για να τον φάνε , κάτι παραπάνω από δύο μήνες χρειάστηκαν . Το πολύ θετικό ήταν ότι το raid δεν είχε κανένα mage μέσα , πάντα έλεγα ό,τι ήταν τελείως άχρηστοι , πέρα από το να φτιάχνουν προβατάκια , το πολύ αρνητικό ότι είχαν retri pala μέσα . Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας , δεν αντέχεται τόση απελπισία με αυτά τα classes. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Ναι 3% περισσότερο damage για το raid είναι πολύ κακό ε? Ουστ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις