Radiatedsoul Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δε βλεπω τον rogue μεσα στο account Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δε βλεπω τον rogue μεσα στο account Εχεις δικιο Παρη τον ξεχασα.οποτε παιδια και 1 επιπλεον χαρακτηρα rogue 70lvl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harris mastro Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 ΠΑΙΔΙΑ τπαρχει κανεισ που να εχει account στο wow και να μιν το 8ελει???? plz απαντηστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Ενα druid θελω να ανεβασω αλλα βαριεμαι .... Night Elf Druid πουλα κανεις?? Θα προτιμουσα geared, αλλα και 80ρης απλος μου κανει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δύο alliance druids σου κάνουν; Ο ένας τούμπανο xD Ώρες ώρες σκέφτομαι να το δώσω το account αλλά με τόσο πράγμα που έχει μέσα, αποκλείεται να μου δώσει κάποιος τα λεφτά που αξίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
top-gear Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Καιρός για πολύ διάβασμα. Λέω λοιπόν να πουλήσω και εγώ το acc μου. 7 x lvl80 + πολύ πράμα Λεπτομέρειες εδώ: http://www.top-gear.org/mywowaccount.pdf ερωτήσεις σε pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoze Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 ρε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες όχι greeklish Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Καιρός για πολύ διάβασμα. Λέω λοιπόν να πουλήσω και εγώ το acc μου. 7 x lvl80 + πολύ πράμα Λεπτομέρειες εδώ: http://www.top-gear.org/mywowaccount.pdf ερωτήσεις σε pm lol@cow druid named vroxopoulou:lol: ελληνικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Υπάρχει περίπτωση να έχει πέσει τόσο η συνδρομή? http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=146001082 15,67€ για 60 μέρες? Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2010 από Erwdios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι. Κυριως προς druid players αλλα δεν σημαινει οτι δεν μπορουν να το διασκεδασουν και αλλες class. http://www.wowwiki.com/Alamo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 lol που τον θυμήθηκες Έχουν πέσει αρκετά οι τιμές σε gamecard. Εγώ τις τελευταίες τις πήρα 18 ευρώ, συμφέρει σε σχέση με πιστωτική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Μου φόρτωσαν λόγω κάρτας κ paypal να πουλήσω δυο accounts.. Το ένα έχει 4 ογδοντάρηδες το άλλο 7.. Να ριξω αγγελία στο insomnia ή απαγορεύεται; To ebay δε βοηθάει :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 ριξε εδω, ολοι εδω ριχνουν! Αλλα με αrmory links για να ξερει ο αλλος τί παίρνει. Παντως απτο site που εδωσε ο φιλος εγω πηρα 2 καρτουλες να τις εχω.. πολυ χαμηλη τιμη ηταν οποτε δεν με χαλαει να γλιτωσω εστω και λιγα λεφτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 lol Αρη ειναι πολλα τα account για σμπρωξιμο τωρα τελευταια ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Ειναι καλη ευκαιρία για πουλημα πριν βγει το expansion. Εγω είχα πουλήσει 150€ το πρώτο μου account το 2006 με 2 60άριδες με κάποια epics κυρίως molten core, zulgurub και BWL. Φευγανε και 200€ τοτε αλλά βιαζόμουν. Τώρα με 100€ εισαι υπερικανοποιημένος αν καταφέρεις και πουλήσεις, ψαχνοταν ενας φιλος μου καιρό να σπρωξει ενα με 3 80άριδες και μαξιμουμ που έπιανε ήταν 150€.. οποτε τελικα το κρατησε! Μολις βγει το expansion θα πεσουν οι τιμες παλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις