Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Δε βλεπω τον rogue μεσα στο account :P

Εχεις δικιο Παρη τον ξεχασα.οποτε παιδια και 1 επιπλεον χαρακτηρα rogue 70lvl :D

Δημοσ.

Ενα druid θελω να ανεβασω αλλα βαριεμαι ....

Night Elf Druid πουλα κανεις??

Θα προτιμουσα geared, αλλα και 80ρης απλος μου κανει.

Δημοσ.

Δύο alliance druids σου κάνουν; Ο ένας τούμπανο xD

Ώρες ώρες σκέφτομαι να το δώσω το account αλλά με τόσο πράγμα που έχει μέσα, αποκλείεται να μου δώσει κάποιος τα λεφτά που αξίζει.

Δημοσ.

lol που τον θυμήθηκες:lol:

Έχουν πέσει αρκετά οι τιμές σε gamecard. Εγώ τις τελευταίες τις πήρα 18 ευρώ, συμφέρει σε σχέση με πιστωτική.

Δημοσ.

Μου φόρτωσαν λόγω κάρτας κ paypal να πουλήσω δυο accounts.. Το ένα έχει 4 ογδοντάρηδες το άλλο 7.. Να ριξω αγγελία στο insomnia ή απαγορεύεται; To ebay δε βοηθάει :/

Δημοσ.

ριξε εδω, ολοι εδω ριχνουν! Αλλα με αrmory links για να ξερει ο αλλος τί παίρνει.

Παντως απτο site που εδωσε ο φιλος εγω πηρα 2 καρτουλες να τις εχω.. πολυ χαμηλη τιμη ηταν οποτε δεν με χαλαει να γλιτωσω εστω και λιγα λεφτα!

Δημοσ.

Ειναι καλη ευκαιρία για πουλημα πριν βγει το expansion. Εγω είχα πουλήσει 150€ το πρώτο μου account το 2006 με 2 60άριδες με κάποια epics κυρίως molten core, zulgurub και BWL. Φευγανε και 200€ τοτε αλλά βιαζόμουν.

Τώρα με 100€ εισαι υπερικανοποιημένος αν καταφέρεις και πουλήσεις, ψαχνοταν ενας φιλος μου καιρό να σπρωξει ενα με 3 80άριδες και μαξιμουμ που έπιανε ήταν 150€.. οποτε τελικα το κρατησε!

Μολις βγει το expansion θα πεσουν οι τιμες παλι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...