Chrisxxx Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 E ενταξει 3 είναι καλα.. Μετα από λιγο δεν πας και στο 1ο μετα το reset που ειναι φαρμινγκ στα πρώτα boss oπότε ειναι καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Εμείς έχουμε κολλήσει στην Sindragosa αλλά που θα πάει θα ψοφήσει και αυτή Από 25/10/2008 που έφτιαξα το account (μετά από ban αγορασμένου account). Άκυρος ο priest γιατί τον έκανα transfer. Mage και Pala είναι οι main: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Εμείς έχουμε κολλήσει στην Sindragosa αλλά που θα πάει θα ψοφήσει και αυτή Από 25/10/2008 που έφτιαξα το account (μετά από ban αγορασμένου account). Άκυρος ο priest γιατί τον έκανα transfer. Mage και Pala είναι οι main: Το Shamantha κορυφαίο όνομα! Με ποιό addon βλεπεις το played oλων των chars? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Φαίνεται στην εικόνα: AllXP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Το Shamantha κορυφαίο όνομα! Μαζί με macro : "touch meh, touch meh" ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enakaiena Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 παιδια δινω το account μου για ενα account με hunter 60level+.εχω 80αρι παλαντιν.καλο gear Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Radiatedsoul Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 εβαλα το allxp για να δω ποσο played εχω με ολους. Πως στο καλο δουλευει? Δε βρισκω το κουμπι να το πατισω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Εγώ το έχω βάλει μαζί με το DockingStation (http://www.wowinterface.com/downloads/info11831-DockingStationDisplay.html). Το ενεργοποιείς από το interface->addons. Αν χρησιμοποιείς κάτι άλλο τότε δεν έχω ιδέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 εβαλα το allxp για να δω ποσο played εχω με ολους. Πως στο καλο δουλευει? Δε βρισκω το κουμπι να το πατισω To allxp είναι LDB based. Δηλαδή για να το δεις, πρέπει να έχεις ενα addon που να υποστηρίζει LDB. Για να μην σε μπερδεύω, μερικά παραδείγματα είναι το Titan Panel, Fubar, DockingStation κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Radiatedsoul Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Εβαλα titan panel και δουλεψε μια χαρα. 357 days played με ολους τους chars Sent from my iPhone using Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Εβαλα titan panel και δουλεψε μια χαρα. 357 days played με ολους τους chars Sent from my iPhone using Insomnia.app :shock: Και εγω το εχω τουμπανο οτι "τελειωσα" το παιχνιδι στις 97 days /played με ολους μου τους χαρακτηρες (τον μοναδικο βασικα, εναν Balance Druid). Χρονος που ηρθε απο Μαιο 2005 ως Δεκεμβριο 2008. Αξιοπρεπεστατο νομιζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Radiatedsoul Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Ενταξει account created 11/2/2005. Αν σκεφτεις οτι τουλαχιστον οι 150 μερες εγιναν τοτε παλια στο pvp για grand marshal. Αν προσθεσουμε και τις μερες που εχουν γραφτει με τα bots που εχω χρησημοποιησει δεν ειναι πολλες οι 357. Σε πολλα πραγματα στη ζωη αν προσθεσουμε το χρονο που εχουμε ξοδεψει συνολικα ισως εκπλαγουμε. π.χ το χρονο που ξοδευουμε μπροστα στον υπολογιστη Sent from my iPhone using Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Ενταξει account created 11/2/2005. Αν σκεφτεις οτι τουλαχιστον οι 150 μερες εγιναν τοτε παλια στο pvp για grand marshal. Αν προσθεσουμε και τις μερες που εχουν γραφτει με τα bots που εχω χρησημοποιησει δεν ειναι πολλες οι 357. Σε πολλα πραγματα στη ζωη αν προσθεσουμε το χρονο που εχουμε ξοδεψει συνολικα ισως εκπλαγουμε. π.χ το χρονο που ξοδευουμε μπροστα στον υπολογιστη Sent from my iPhone using Insomnia.app εγω παντος Παρη το εκλεισα σημερα το account μετα απο 5 χρονακια.αλλωστε μαζι ξεκινησαμε 12/2/2005.τερμα το καψιμο. καιρος για real life. παντος οποιος ενδιαφερεται το account μου το πουλαω.(3x80lvl (druid balance -dk dps-shammy enhancement)1x72lvl(mage frost) http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Spinebreaker&cn=Maxitaure http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Spinebreaker&cn=Scambag http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Spinebreaker&cn=Matsakouras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 ο dudu δεν είναι και άσχημος πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) ο dudu δεν είναι και άσχημος πάντως καλος ειναι.το gear score του ειναι 5698 εαν θυμαμε ακριβως καλα.απο dps σε icc25 κανει 7.3κ damage full buffed και με την προηποθεση να πεζεις το σωστο rotation Παντος εχω δει παιδια που ο χαρακτηρας τους μπορει να κανει παραπανω damage αλλα λογο λαθος rotation χανουν 1-1.5κ dps.απλος οι αλλοι 2 με το που τους πηγα 80lvl τους παρατησα και δεν εφτιαξα καθολου το gear τους. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2010 από dream21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις