HaPagan Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Παιδιά μόλις αγόρασα το WoW. Για να κάνω sign up στην Blizzard και να ενεργοποιήσω τον ένα μήνα δωρεάν πρέπει να έχω οπωσδήποτε πιστωτική κάρτα; Δεν έχω αγοράσει ακόμα pre-paid κάρτα και θέλω πρώτα να εξαντλήσω τον μήνα δωρεάν που προσφέρει.
mindtrapper Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 I perneis prepaid kai exeis 3 mines (ek twn opoiwn o enas tsampa) i bazeis pseftiki pistotiki kai meta ton mina to gurnas se prepaid.
HaPagan Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 OK OK μάλλον το τρικ με την ψεύτικη κάρτα θα κάνω... Το έχετε δοκιμάσει δηλαδή και λειτουργεί ε ;
Art20 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Douleuei alla apo oti exw diabasei oxi me tuxaious arithmous. Prepei na breis apo net kamia eikona pistwtikhs kai na baleis ta stoixeia ths.
polaki Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Prepei na breis apo net kamia eikona pistwtikhs kai na baleis ta stoixeia ths. Τί λες ρε απατεώνα του παιδιού!! Φίλε αν το κάνεις, να σου δώσω μια λιστα με πραγματάκια που χρειάζομαι? :D:D:D:D
sarisn Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 LOL !!! Καλά ρε Art20 ένα παιχνίδι θέλει να παίξει ο άνθρωπος όχι να τον πάνε "μέσα" !!! :razz::razz:
chrislayer Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Mia erotisi re paidia.To pira apo ena ksadelfo mou pou den to ithele kai eno allaksa osa stoixeia tou account mporousa den mporesa na allakso onoma kai e-mail.Den ksero an exei simasia alla mipos kserei kapoios an ginete?Kai oso gia prepaid ti times paizoun kai an mporo eukola na bro giati eixa akousei apo filous oti einai anarpastes
chill Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Mε ποιο πρόγραμμα μπορώ να κάνω capture video ingame??? Και link αν γίνεται!!!!!!!!!!!!!
pseira Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 email μπορεις να αλλάξεις μονο παίρνοντας τηλέφωνο νομίζω...Και γώ άλλαξα mail κ από τότε δεν παίρνω οτι μου στέλνουν...
Art20 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 LOL !!! Καλά ρε Art20 ένα παιχνίδι θέλει να παίξει ο άνθρωπος όχι να τον πάνε "μέσα" !!! :razz::razz: Den ennow klemmenh re paidia. Apla kukloforoun kapoia stoixeia apo pistwtikes pou apla throun tis proupotheseis (oi arithmoi kai hmeromhnia lhxhs pernane ton elegxo...eidika ftiagmenes giauto to pragma diladi). Mh me rwthsete pou ta briskei kaneis kai egw to diabasa allou.
andrip Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Den ennow klemmenh re paidia. Apla kukloforoun kapoia stoixeia apo pistwtikes pou apla throun tis proupotheseis (oi arithmoi kai hmeromhnia lhxhs pernane ton elegxo...eidika ftiagmenes giauto to pragma diladi). Mh me rwthsete pou ta briskei kaneis kai egw to diabasa allou. δεν είναι κάτι παράνομο βρε παιδιά. Παντού κυκλοφορεί ο αλγόριθμος για έγκυρες πιστωτικές κάρτες. Είναι κάτι σαν τον αλγόριθμο του ΑΦΜ οποιοσδήποτε έχει πρόσβαση σε αυτό για να δημιουργεί αριθμούς.
sarisn Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Τελικά πρέπει να είμαι πολύ άρρωστος με το WoW... 1.5 lvl πριν φτάσει και ο Priest μου 60 ξεκίνησα με τον κολλητό μου (ο οποίος το αγόρασε τώρα το game...) έναν Rogue ο οποίος είναι ήδη lvl 18...! Μήπως πρέπει να ανησυχώ??? Μήπως είμαι TOO F%#@%ING ADDICTED!?!?!?!?
wiz@rd21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Εγώ παιδιά μετά από 5 μήνες συνεχούς ενασχόλησης, μόλις χτες πείρα την απόφαση να διακόψω την συνδρομή μου. Το παιχνίδι είναι απίστευτο αλλά μου άφηνε πολύ λίγη ώρα για οτιδήποτε άλλο, μιας και ποτέ δεν κατάφερα να μπω για μια ή δύο ώρες, συνήθως κατέληγα ένα οκταωράκι άνετα κιόλας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις