polaki Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Does the carpet match the drapes? μπλιαχ στο οποιουδήποτε χρώματος "carpet"! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 μπλιαχ στο οποιουδήποτε χρώματος "carpet"! Χαχαχαχαχ και αν ειναι περιποιημένο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Χαχαχαχαχ και αν ειναι περιποιημένο?? οχι απλά δεν υπάρχει λόγος για περιποίηση, ξήλωμα όλο, είμαστε πλέον στο 2010! :-D:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 οχι απλά δεν υπάρχει λόγος για περιποίηση, ξήλωμα όλο, είμαστε πλέον στο 2010! :-D:-D +1 άντε να γίνει κάποια εξαίρεση για natural redheads:p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 οχι απλά δεν υπάρχει λόγος για περιποίηση, ξήλωμα όλο, είμαστε πλέον στο 2010! :-D:-D Κάποιοι διαφωνούν [ame]http://www.youtube.com/watch?v=SCaOfWVVdAQ[/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Τελικα πρεπει να γινει Poll με, χωρις, δεν με ενδιαφερει Με βλέπω να ξανακυλάω Ηδη σκεφτομαι να παω παλι σε guild που κανει ICC 25.. Το gear άλλωστε αν και εχω 2μιση-3μηνες να κανω οργανωμενο raid ειναι πολυ καλο για να υποστηριξει τα πρωτα boss.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Σε βλέπω να φωνάζεις εν εξάλλω σαν τον τύπο στο video πριν "ΘΕΛΩ RAIDακι, θέλω να αγγίξω της icecrown το GEARάκι" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Σε βλέπω να φωνάζεις εν εξάλλω σαν τον τύπο στο video πριν "ΘΕΛΩ RAIDακι, θέλω να αγγίξω της icecrown το GEARάκι" hahahhah!!! TOP!!!!!!!!!!!!!!! Chrisxxx αν το guild κανει το 25αρι με σχετικη ανεση τοτε δεν θα εχεις κανενα προβλημα! Και με τα frost σιγα σιγα θα παιρνεις items και απο εκει οποτε dont worry για το gear, εξάλλου λογικά ειδικα στα πρωτα bosses θα τα εχουν παρει ολα οι υπολοιποι οποτε οτι πεφτει θα το κουμπωνεις εσυ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Ξερω οτι δεν θα εχω πρόβλημα.. Αλλωστε εχω full 245lvl items με μικρες εξαιρέσεις σε καποια 232 και 3 lvl 264. To θέμα ειναι να μην ξαναξεκινήσω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Ξερω οτι δεν θα εχω πρόβλημα.. Αλλωστε εχω full 245lvl items με μικρες εξαιρέσεις σε καποια 232 και 3 lvl 264. To θέμα ειναι να μην ξαναξεκινήσω.. Παίξε DAO που παίζω εγώ αυτό τον καιρό για να βγάλω τα στερητικά μου, γιατί έχει αρχίσει και με τρώει, μιας και μίλησα με 2 παιδιά από guild. Μεθαδόνη δεν παίζει κάπου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Παίζει starcraftόνη από χτες αλλά σε επιλεγμένους junkies Εγώ και μόνο στην σκέψη του raiding πραγματικά κουράζομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geothan Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Είδα σήμερα ένα machinima που μου άρεσε αρκετά και σκέφτηκα να το μοιραστώ μαζί σας. enjoy [ame]http://www.youtube.com/watch?v=oOZBU257ERE[/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Πολύ καλό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Ο Archimonde και το World Tree ηταν απλα....disturbing. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cyngus X-1 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Παιδια αμα πωλειται κανενα account pm me thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις