Xvipes Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Fire είμαι και είναι μακράν πιο διασκεδαστικό,αν κ πλέον δεν παίζω γιατί σε 1 εβδομάδα μπαίνω φαντάρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 lol δεν παίζω καν με τον mage τώρα, μόνο τα dailies. Είμαι στον prot pala ίσως για το υπόλοιπο του ICC/expansion λόγο guild drama. WE WANT SLEEPY σε fps!!!! Φτάνει πια το wow . Εγώ εδώ και ένα μήνα απλά κάνω trasmute και cloths . Σε λίγες ημέρες τελειώνει το account μου (και πάλι ). Επιστροφή στο cataclysm. Βγαίνουν τόσα πολλά και καλά games αυτόν τον καιρό που πραγματικά, η διάθεση gaming χρόνου για wow είναι καθαρή σπατάλη. Fire είμαι και είναι μακράν πιο διασκεδαστικό,αν κ πλέον δεν παίζω γιατί σε 1 εβδομάδα μπαίνω φαντάρος. Επιτέλους θα μπορώ να κοιμάμαι ήσυχος !!!! Καλό κουράγιο.... P.s. αν διαθέτεις πλουτόνιο, μπορώ να σε πετάξω με την delorean μου 9 μήνες μπροστά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 με την hol πως να παίξω fps? Έχω team fortress 2 και left 4 dead αλλά παίζω μόνο το αργά το βράδυ. Έχω και ατμόσφαιρα για το l4d Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Το είχε στο mmochampion. Ο λόγος ότι έκαναν exploit saronite bombs ενώ είδαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά (έκανε respawn ένα platform και δεν χρειαζόταν να κάνουν dps valkyries ή κάτι τέτοιο). Οι ίδιοι λένε ότι θα τον είχαν σκοτώσει και χωρίς bug αλλά το ban το τσίμπησαν για 72 ώρες. Τώρα next week bullshit ban ήταν...ας το είχαν προβλέψει οι προγραμματιστές για να μην μπορεί να γίνει εξαρχής...έγιναν ρόμπα και για αυτό έπεσε το ban και αφαιρέθηκαν achievements & loot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 bullshit ban ήταν...ας το είχαν προβλέψει οι προγραμματιστές για να μην μπορεί να γίνει εξαρχής...έγιναν ρόμπα και για αυτό έπεσε το ban και αφαιρέθηκαν achievements & loot Δεν είπα ότι έφταιγαν οι Ensidia, απλά είπα τι έγινε περίπου. Πιστεύω ούτε η Βlizzard ήξερε τι έφταιγε για το bug και απλά είπαν saronite bombs για ξεκάρφωμα, μέχρι να το φτιάξουν. Fail anyway. World first θα κάνουν ΚΑΙ στο hard mode, δε νομίζω τα άλλα guilds να τον ρίξουν τον LK μέσα στην πρώτη εβδομάδα, θα είναι μεγαλύτερο fail αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 δεν έγραψα ότι είπες πως έφταιγαν, απλά σχολίασα το ban Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Καλημερα παιδοπουλα.Ειχα ρωτησει πριν καιρο για το αν μπαινει το cartographer κανονικα και σε mac και μου ειχατε πει ναι.Εβαλα οντως το add on,το ειδε το παιχνιδι.Το ενεργοποιησα και ας ειναι out of date αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως θα μου τα βγαζει στην οθονη του παιχνιδιου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Αφού δεν γίνεται update στο cartographer, τί να το κάνεις? Κατέβασε το mapster αν θες: http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/mapster.aspx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Αντε ρε παιδες δωστε καμια συμβουλη γιατι εχω καιρο να ασχοληθω.Ευχαριστω πολυ! Απλα το cartographer μου αρεσε γιατι ελεγε και που να πας συμφωνα με το lvl σου.Δεν ξερω αν και αυτο που μου προτεινεις κανει το ιδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Συμβουλη πανω σε τι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 *Στον απο πανω το ειπα που με συμβουλεψε τι να βαλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Τέρμα και τα περιορισμένα attempts στα normal 10ρια & 25αρια. Μετά απο μια βδομάδα δηλαδή ήρθε το 1ο nerf.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Τα περιορισμένα tries πρέπει να είναι η μεγαλύτερη από τις πολλές μαλακίες που εισήγαγε η blizz στο raiding του wrath.........Σωστή κίνηση η αφαίρεση imo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ απο την άλλη το γούσταρα. Και μάλιστα το γούσταρα πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ απο την άλλη το γούσταρα. Και μάλιστα το γούσταρα πολύ! +1 Σε αναγκαζει να μαθεις κατι ρε παιδι μου. Καπως να αναβαθμισεις το παιχνιδι σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις