Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

?? Και γω εχω Windows 7 Ultimate x64, αλλα δεν ειχα κανα προβλημα....Και αυτο το run as admin δεν το εχω κανει use ποτε...(ειμαι admin ομως)

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μου το ειχε κανει μερικες φορες στην αρχη (χρειαζοταν να κανω το ιδιο πραγμα)... μετα σταματησε μονο του...

Δημοσ.

Heeeello!

Για όσους το WoW είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι (για όλους δηλαδή), ίσως να τους ενδιαφέρει ένα αφιερωματάκι στο παίγνιο της Blizzard: τότε και τώρα, πώς ήταν και πώς έγινε. Ξεκινήστε με το πρώτο μέρος.

Παρεμπιπτόντως, σχόλια για το Armory App κανείς; Δεν σας βλέπω να το πήρατε ζεστά! Μα καλά, κανείς δεν κάνει μπίζνες στο WoW; :P

Δημοσ.

ε καλά τώρα , να μην καθαγιάζουμε και το vanilla νύχτα - μέρα , γιατί αν αραδιάσουμε τα αρνητικά του δεν μας φτάνει ούτε μια μέρα . Ξεχάσαμε την παντοδυναμία των guilds , που αν δεν ήσουν σε κλίκες δεν έβλεπες raid ούτε για πλάκα , και τόσα χιλιάδες άλλα .

Μια χαρά πάει το παιχνίδι , χαλαρά και ωραία , γιαυτό και αντέχει (και καλά μάλιστα ) μετά από πέντε χρόνια .

Δημοσ.

παιδιά, ένας φίλος θέλει να τον βοηθήσω να πουλήσει ένα account.. Τι προτείνετε; Νομίζω απαγορεύεται; Αν του το βάλω στο ebay, λέτε θα μπλέξουμε; :/ Δεν έχω καμία επαφή με τον κόσμο του παιχνιδιού, sorry για τη noob-ο-ερώτηση :P

Δημοσ.

Είδα το kill του Arthas, pov ενός arcane mage........

Είμαστε σοβαροί? 2 πλήκτρα gameplay?

Μάλλον θα σταματήσω να κοροϊδεύω τους palas :lol:. Υπάρχουν και αθλιότερα class τελικά......

Δημοσ.
Είδα το kill του Arthas, pov ενός arcane mage........

Είμαστε σοβαροί? 2 πλήκτρα gameplay?

Μάλλον θα σταματήσω να κοροϊδεύω τους palas :lol:. Υπάρχουν και αθλιότερα class τελικά......

Ρε sorath είσαι σίγουρος ότι δεν παίζεις.......paladin :P? Να προσθέσω και τους arcane mages στην neverending n00b list δηλαδής?

Ω ναι...:o

Δημοσ.

Το είχε στο mmochampion. Ο λόγος ότι έκαναν exploit saronite bombs ενώ είδαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά (έκανε respawn ένα platform και δεν χρειαζόταν να κάνουν dps valkyries ή κάτι τέτοιο). Οι ίδιοι λένε ότι θα τον είχαν σκοτώσει και χωρίς bug αλλά το ban το τσίμπησαν για 72 ώρες. Τώρα next week :-)

Δημοσ.

Ένα xploit με κάτι saronites bombs που usαρε ένας rogue τους

http://www.mmo-champion.com/news-2/ensidia-suspended-for-72-hours/

Ω ναι...:o

Δεν το περίμενα ρε συ.... 2 πλήκτρα είναι απλά Τ-Ρ-Α-Γ-Ι-Κ-Ο

Προτείνω δε να αλλάξεις την υπογραφή σου σε - "Χαρωπά τα δυο κουμπάκια μου χτυπώ" κλικ κλακ - :lol:

Βλέπω και το armory του xvipes και αυτός arcane :s

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...