stefanos9 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 ?? Και γω εχω Windows 7 Ultimate x64, αλλα δεν ειχα κανα προβλημα....Και αυτο το run as admin δεν το εχω κανει use ποτε...(ειμαι admin ομως) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 μου το ειχε κανει μερικες φορες στην αρχη (χρειαζοταν να κανω το ιδιο πραγμα)... μετα σταματησε μονο του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Lich King 10 man normal Kill by Blood Legion... http://www.mmo-champion.com/ Pretty damn impressive fight FTW ! A long one 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 http://warcraftmovies.com/movieview.php?id=138613 ΤΡΈΛΑ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ ΣΤΟ ΤΈΛΟς ... Θέλω και εγώ :cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sir Pretender Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Heeeello! Για όσους το WoW είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι (για όλους δηλαδή), ίσως να τους ενδιαφέρει ένα αφιερωματάκι στο παίγνιο της Blizzard: τότε και τώρα, πώς ήταν και πώς έγινε. Ξεκινήστε με το πρώτο μέρος. Παρεμπιπτόντως, σχόλια για το Armory App κανείς; Δεν σας βλέπω να το πήρατε ζεστά! Μα καλά, κανείς δεν κάνει μπίζνες στο WoW; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evkar Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 ε καλά τώρα , να μην καθαγιάζουμε και το vanilla νύχτα - μέρα , γιατί αν αραδιάσουμε τα αρνητικά του δεν μας φτάνει ούτε μια μέρα . Ξεχάσαμε την παντοδυναμία των guilds , που αν δεν ήσουν σε κλίκες δεν έβλεπες raid ούτε για πλάκα , και τόσα χιλιάδες άλλα . Μια χαρά πάει το παιχνίδι , χαλαρά και ωραία , γιαυτό και αντέχει (και καλά μάλιστα ) μετά από πέντε χρόνια . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 παιδιά, ένας φίλος θέλει να τον βοηθήσω να πουλήσει ένα account.. Τι προτείνετε; Νομίζω απαγορεύεται; Αν του το βάλω στο ebay, λέτε θα μπλέξουμε; :/ Δεν έχω καμία επαφή με τον κόσμο του παιχνιδιού, sorry για τη noob-ο-ερώτηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Είδα το kill του Arthas, pov ενός arcane mage........ Είμαστε σοβαροί? 2 πλήκτρα gameplay? Μάλλον θα σταματήσω να κοροϊδεύω τους palas . Υπάρχουν και αθλιότερα class τελικά...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3112701&postcount=12707 Δεν έκανα πλάκα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Είδα το kill του Arthas, pov ενός arcane mage........ Είμαστε σοβαροί? 2 πλήκτρα gameplay? Μάλλον θα σταματήσω να κοροϊδεύω τους palas . Υπάρχουν και αθλιότερα class τελικά...... Ρε sorath είσαι σίγουρος ότι δεν παίζεις.......paladin ? Να προσθέσω και τους arcane mages στην neverending n00b list δηλαδής? Ω ναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Πραγματικά βαρέθηκα. Arcane Blast - Arcane Missiles loop στο άπειρο. Αν είναι δυνατόν. Το έφαγε η Ensidia το banάκι της όμως, έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 LOL για ρίξε λίνκ ... Λόγο ξέρουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Το είχε στο mmochampion. Ο λόγος ότι έκαναν exploit saronite bombs ενώ είδαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά (έκανε respawn ένα platform και δεν χρειαζόταν να κάνουν dps valkyries ή κάτι τέτοιο). Οι ίδιοι λένε ότι θα τον είχαν σκοτώσει και χωρίς bug αλλά το ban το τσίμπησαν για 72 ώρες. Τώρα next week Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Ένα xploit με κάτι saronites bombs που usαρε ένας rogue τους http://www.mmo-champion.com/news-2/ensidia-suspended-for-72-hours/ Ω ναι... Δεν το περίμενα ρε συ.... 2 πλήκτρα είναι απλά Τ-Ρ-Α-Γ-Ι-Κ-Ο Προτείνω δε να αλλάξεις την υπογραφή σου σε - "Χαρωπά τα δυο κουμπάκια μου χτυπώ" κλικ κλακ - Βλέπω και το armory του xvipes και αυτός arcane :s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 lol δεν παίζω καν με τον mage τώρα, μόνο τα dailies. Είμαι στον prot pala ίσως για το υπόλοιπο του ICC/expansion λόγο guild drama. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις