Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
miglifese sarisnnn.oute sta oneira sou lol

Γιατί ρε συ??? Έχει πολλές πιθανότητες να πέσει... 2.5% !!! :razz: Αυτό σημαίνει 1 στις 40!!! ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΣΟΥ ΛΕΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ !!!! :grin:

Εντάξει το ότι δεν έχω πάει ούτε μια φορά ακόμα BWL δεν λέει κάτι... :-P :-P

Δημοσ.

Παντως PVP ο shaman δεν παλέυεται! :D

Αν είχε και τέτοιο wand, απλά θα τον έβλεπα και θα έτρεχα πανικόβλητος! :D

Χτες έπεσε για ΤΡΙΤΗ φορά το shadowcraft tunic... και ΝΑΙ, ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ φορά το έχασα!!!

Έχει αρχίσει να γίνεται τραγικό! :P

Πηγαμε με guild, αλλά εγώ μπηκα στη μέση του instance ενώ ο άλλος rogue απτην αρχή.. Οπότε ναι μεν ειχα περισσότερους πόντους (αυτός είχε κάνει join την προηγούμενη μέρα) αλλά ήταν δίκαιο να ρολλάρουμε. Ε ρόλλαρε 45 και εκεί που πάω επιτέλους να χαμογελάσω, ρολλάρω 25...

Πλέον είμαι σίγουρος ότι αν ξαναπέσει (για 4η φορά... δηλαδή έλεος... 6% πιθανότητα έχει το ριμάδι) ακόμα και 2 να φέρει ο άλλος, εγώ θα φέρω 1 και θα το ξαναχάσω!!!

Τελικά ίσως πιό γρήγορα να αποκτήσω αυτό το μωρό εδώ (Nightslayer Chestpiece), παρά το Shadowcraft! :P

http://www.thottbot.com/?i=39997

Δημοσ.

Akoma kai DKP sto UBRS na xrisimopoiousan, se new member den dineis DKP items ... Emeis toulaxiston arxizoume na dinoume dkp points + items meta to 4o run. Mexri tote trial, giati ipirksan polla fainomena me atoma pou mpikan piran ena epic k efygan..

Δημοσ.
polaki min mou peis oti eisai o ..... o .... o.... leontas?

LOL, ναι εγώ είμαι... :P

Εσύ ποιός είσαι?

Toufas υπάρχουν και guilds που δεν farmaρουν ακόμα Onyxia, MC & BWL στο καθημερινό :D... Προφανώς λοιπόν για να αρχίσουν να ντύνονται όλοι αυτοί με οργάνωση, θα πρέπει να ισχύει ΚΑΠΟΙΟΥ είδους κανόνας, εκτός αν εσένα σ'αρέσει να πέφτει set item και να ρολλάρεις με άλλους 3 έτσι για το χαβαλέ... :D

Εγώ έχω πάει καμιά 20ρια φορές UBRS και δεν έχω πάρει ούτε ένα σοβαρό item... Και χτές ήμουν με 57άρι rogue που πήγαινε ζήτημα δεύτερη φορά και αλλον 1 που μου είχε πει ότι θέλει αυτά που θέλω κ εγώ. Απτην αρχή ξηγιέμαι στον 57άρη ότι ξέρεις κάτι, ερχομαι για το tunic, πάρε ότι άλλο θες, αλλά please άστο αυτό (και οι 2 απ'τo guild οπότε υπήρχε κάποια αλληλεγγύη). Απλα επειδή δεν είμασταν όλοι το guild δεν μπορούσαν να ισχύσουν οι πόντοι, αλλιώς είχα τους περισσότερους από τους 2 αυτούς.

Συμφωνεί, κάνω pass στο Dal Rend's το sword το οποίο δεν με χαλάει καθόλου, παίρνει και ενα αρκετά καλό legs για το level του που πέφτει απτο Beast (blademaster's leggings? δεν θυμάμαι) και μου στέλνει wisper ευχαριστώ κλπ κλπ... Και 1min πρίν ορμήξουμε στον Drakki μου λέει ξέρεις αν πέσει το Tunic εγώ ρολλάρω... Εκεί τί κανεις? Έχω πάει τόσες φορές, το έχω χάσει 3 στο ρολλ!! Και χτες ΠΑΛΙ θα έπρεπε να ρολλάρω με 2 άτομα! Που ο ένας είναι 57 και δεν ξέρει κάν τί ρίχνει ο Drakki????? ψιλο lol!

Όπως ισχύουν τα dkp για endgame instances, έτσι και στα χαμηλοτερα έχουν την ίδια αξία όταν ανταγωνίζεσαι κάποιους όχι για μωβ, αλλά για μπλε set items....

Δημοσ.

Γι'αυτό σε high lvl instances πας μόνο με guild. Μην έχεις απαιτήσεις να ισχύει ο "λόγος" του κάθε παίχτη σε ένα game. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να κάνεις capture τους διαλόγους σου, να τους το πείς και να ξηγηθείς ότι αν πεχτεί καμιά παπαριά θα ενημερώσεις gm. Όχι ότι θα γίνει τίποτα, επίπληξη και αν αλλά δεν χάνεις τπτ να τους τρίξεις τα δόντια. Εγώ σε ανάλογη περίπτωση τους απειλώ ότι θα κάνω reroll paladin και θα τους campάρω μέχρις εσχάτων. Όλοι χέζονται και δεν κάνουν πουστιές. PALADIN POWER. Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa!!!!!!!!

Πάντως polaki έτσι όπως σε κόβω θα τυρανιέσαι κανένα 6μηνο μέχρι να πάρεις τα items σου καθώς όλοι οι ninjahas σε σένα πέφτουν. Μπορείς πάντως και στα official fora του server σου να κάνεις topic με θέμα π.χ."Polaki(το όνομα του οποιουδήποτε λαμόγιου)=Ninja" για να ενημερώσεις και τους υπόλοιπους παίχτες του server να μην τρέχουν instances με το τάδε άτομο.

Δημοσ.

Πάντως polaki έτσι όπως σε κόβω θα τυρανιέσαι κανένα 6μηνο μέχρι να πάρεις τα items σου καθώς όλοι οι ninjahas σε σένα πέφτουν. Μπορείς πάντως και στα official fora του server σου να κάνεις topic με θέμα π.χ."Polaki(το όνομα του οποιουδήποτε λαμόγιου)=Ninja" για να ενημερώσεις και τους υπόλοιπους παίχτες του server να μην τρέχουν instances με το τάδε άτομο.

Apagoreuetai. Naming and shaming policy.Tora nai, iparxoun polloi karagiozides pou den kseroun ti theloun kai rollaroun sta panta alla toulaxiston ston stormscale den ksanavriskoun party.

Kai kati allo.Gia na do to greek community ston genjuros eftiaksa ki ego 1 ally.Eida ena guild name PAOK Funs.O xristos omos! Giati den paizoun lineage ta paidia.Ksenerosa poli!

Tora gia dkp se ubrs einai ligo LOOOOOOL! emeis oute ZG den xrisimopoioume DKP apo tin stigmi pou pame MC bwl.

Δημοσ.
Den me apasxolei an tha to pistepseis i oxi. Den to bgalame kai eidisi sto frontpage apla i Onyxia einai i epilogi mas otan den mporoume na mazepsoume 40 atoma kammia fora gia BWL. Sunithos sto phase 3 exoun meinei poly liga atoma kai bgenei me to maintank' date=' elaxista dps kai ligous healer.

Auta pou les gia full tier 2 epics pou den mporoun na bgaloun aneta Onyxia, sorry alla einai atopo :)

http://www.mortalis-guild.com

Profiles psaxe monos sou, ston Emerald Dream eimaste.[/quote']

ok enwite an to theteis oti sto phase 3 den tha einai oloi zontanoi.Gia volta omos enoite oti tha zisoun oloi.

PS:sto 10man kill kanan 30+ mins.

Δημοσ.

Tora gia dkp se ubrs einai ligo LOOOOOOL! emeis oute ZG den xrisimopoioume DKP apo tin stigmi pou pame MC bwl.

Νομίζω η γλώσσα που χρησιμοποίησα ήταν η ελληνική..

Αν δεν καταλαβαίνει κάποιος ότι το guild που είμαι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ MC/Onyxia/BWL raiders, τότε λογικό είναι να μην καταλάβει και την λογική του dkp σε "χαμηλό" instance.

Δεν γίνεται να πάω εγώ 25 φορές UBRS για το tunic, και να σκάσει μύτη ο 57άρης με 1/10 τους πόντους μου και να πάρει item. Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να ρολλάρω σε random raid, αλλά στο guild είναι αλλιώς, αν έχω μία ευκαιρία να πάρω ένα item με την αξία μου είναι ΜΟΝΟ με τα guild raids. Γιατί εξαρτάται από σένα, αν θες πολύ το item θα λιώνεις σε όλα τα raids, θα είσαι active και η δική σου activity θα βοηθάει και τους υπόλοιπους. Όταν οι άλλοι είναι συνεχώς BG και διασκεδάζανε, εγώ πήγαινα πάντα στα guild raids ακόμα και αν δεν είχα και ιδιαίτερη όρεξη.. (μερικές φορές απλά θες να zergάρεις λίγο BG και να το κλείσεις)

Άρα αν δεν είχαμε dkps και σε αυτά τα instances θα έπρεπε να ρολλάρω ΚΑΘΕ φορά! Εσεις προφανώς είστε σε πολυ πιο δυνατά guilds και είστε όλοι ντυμένοι, και σας νοιάζουν μόνο τα epic και τα drops γενικά από τα συγκεκριμένα end content instances. Εγώ έχω πάει με το guild MC 2 φορές, και μια φορά Zul Gurub... μήπως αυτό σας λέει κάτι για το τί items (αναγκαστικά) έχω? :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...