Chrisxxx Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Offhand καλό εχει στα καινούρια Hcs. Χωρίς σπιριτ αλλα πάλι αξίζει! Eγω νομίζω οτι δεν κανουν κικ γιατί δεν τους νοιάζει το dps ειναι υπερβολικά καλό και τα tank εχουν χαλαρα 35Κ HP οπότε το hc βγαίνει χαλαρα. btw πάρε τη Τ9 ρομπίτσα καθαρά για ομορφιά αφού αυτή απο το PoS είναι απαισια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Offhand καλό εχει στα καινούρια Hcs. Χωρίς σπιριτ αλλα πάλι αξίζει! Eγω νομίζω οτι δεν κανουν κικ γιατί δεν τους νοιάζει το dps ειναι υπερβολικά καλό και τα tank εχουν χαλαρα 35Κ HP οπότε το hc βγαίνει χαλαρα. btw πάρε τη Τ9 ρομπίτσα καθαρά για ομορφιά αφού αυτή απο το PoS είναι απαισια! Ναι εχεις δικιο, απλα αυτη η ρομπα μου επεσε την πρωτη φορα που πηγα PoS και ειχα αλλη προταιρεοτητα για τα triumph rewards, μετα ξεχαστηκα και μου ξεφυγε! Offhand εχω δει αλλα δεν εχω παρει στο HoR, στο chest. Να δω ποτε θα ξαναπεσει! Καθε μερα παω και δεν το βλεπω..... Eχασα και ενα roll για το 245 στις twins στο toc25... κριμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Ναι εχεις δικιο, απλα αυτη η ρομπα μου επεσε την πρωτη φορα που πηγα PoS και ειχα αλλη προταιρεοτητα για τα triumph rewards, μετα ξεχαστηκα και μου ξεφυγε! Offhand εχω δει αλλα δεν εχω παρει στο HoR, στο chest. Να δω ποτε θα ξαναπεσει! Καθε μερα παω και δεν το βλεπω..... Eχασα και ενα roll για το 245 στις twins στο toc25... κριμα! try toc10/25 για offhand. Aκομα και το lvl232 απο toc10 ειναι καλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Μιας και ημουν αρκετα κωλοφαρδος με τα drops kαι τα party που τυχαιναν σε εμενα (κατι μπουρια με το -λιγοτερο- 5κ DPS, ναι ακομα και τα τανκ) καταφερα μεσα σε 5 runs (που δεν καναμε ουτε 10 λεπτα ανα dungeon) να παρω 4 items (3 + 1 αγορασμενο με Triumph) χωρια που αυτη τη στιγμη καθομαι στα 800G (απο 150) ΚΑΙ ενω εχω φαει κανενα 400αρι για berserking στο οπλο. Εχουν αλλαξει πολλα βλεπω απο αποψη PvE. Εκει που παλιοτερα δεν εβρισκες ουτε σε 3 ωρες ενα σωστο γκρουπακι για ενα απλο dungeon τωρα τα περνας τσακ μπαμ. Αν ναι, και εχω ηδη μια συλογη απο καμια 60 emblems of triumph και το DPS μου ανεβηκε στα 2200+ (απο 1800). Και ολα αυτα με ουτε 5 ωρες gameplay στο συνολο. Τωρα τουλαχιστον εξηγειται το γεγονος γιατι -ολοι- μα -ολοι- ειναι ντυμενοι σαν μπουρια και γιατι το Ironforge μοιαζει σαν συναξη της ομαδας των Jedai και Sith. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Μα ναι γι'αυτο σου ελεγα φουλ LFG και ξερο ψωμι. Χρονο για φαρμαρισμα gold θα βρεις μετα. Επισης μην βαζεις gems και enchants σε οτιδηποτε κατω απο ilvl232. Δεν εχει νοημα γιατι είτε θα το αντικαταστήσεις με triumph emblem gear (245 ή 232 set) ή 232 gear απτα 3 καινουρια του ICC. Οτιδηποτε epic παιρνεις απο HC (που ειναι 200άρι) ειναι παρα πολυ προσορινο. ---------- Προσθήκη στις 16:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:23 ---------- ρε παιδια να ρωτησω κατι, εχω ενα crusader orb και ειπα να googlaro για ποια πραγματα χρειαζεται.. βρηκα λοιπον τη λιστα αυτη http://www.wowhead.com/?item=47556#reagent-for Αναρωτιεμαι, τα φτιαχνει ποτε κανεις αυτα τα πραγματα???? Τα mats τους κοστίζουν πάνω απο 2500-3000g από μόνα τους και πουλιούντε εύκολοτερα σαν mats παρά σαν item.. ποιος θα δωσει τόσα λεφτά για item 245? Εγω παντως tailoring ειμαι εδω και παρα πολυ καιρο κολλημένος στο 441 γιατί πολύ απλά το κόστος των πραγμάτων για να το πάω στο 450 ειναι αδιανόητο. Οταν πχ μου ζητάει 8moonshroud και εγω μπορω να φτιάξω 1 ανά 4μερες, αναγκαστικά πρέπει να αγοράσω τα υπόλοιπα. Αρα απλα πουλάω τα mats και τελειώνει η υπόθεση. Κανω κατι λάθος???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Πλέον είναι χαζο να κραφτάρει καποιος item lvl 245... Οντως πλεον ειναι πεταμενα g να φτιαξεις ebonweave robe κλπ μονο και μονο για να πας το tailoring 450. Eτσι και αλλιως σαν tailor θα βγάζεις g πουλώντας μονο τα cloths που κραφτάρεις καθε 4 μέρες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Αν κάνεις raids, έχεις πρόσβαση σε 450 crafting recipes. Και ok άντε να βγάλεις κανένα 50άριg/craft αλλά τουλάχιστον θα μπορείς να craftάρεις τα items για πάρτι σου. Έχω 91 emblems of frost. Σκέφτομαι τώρα να χτυπήσω την non set robe (ilvl264) ή να τα κάνω saronites και να βγάλω ένα 10άρικο gold? Δεν έχω πρόβλημα με gold αλλά ούτε και gear χρειάζομαι δεδομένου ότι δεν raidάρω............ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 αγοράστε με emblems of frost τα primordial whatever και πουλάτε όσο είναι καιρός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yperaspisths Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Ειπα και εγω να ανεβασω τον paladin μεσω av για να παιρνω xp με honor . Τι κριμα που οι χορνταδες νικανε 9/10 av Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 αγοράστε με emblems of frost τα primordial whatever και πουλάτε όσο είναι καιρός να δωσουνε τα frost για να παρουν 1.5κ μεγαλη λαλακια.τα κρατας μαζευεις 200 και απλα ντυνεσαι απο τον merchant στο ICC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 αργότερα όμως που θα μπουν παραπάνω bosses θα έχουν περισσότερα drops από emblems of frost και η τιμή των primordial θα πέσει επειδή θα είναι πιο εύκολα να τα πάρεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarisn Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 να δωσουνε τα frost για να παρουν 1.5κ μεγαλη λαλακια.τα κρατας μαζευεις 200 και απλα ντυνεσαι απο τον merchant στο ICC. Για κάποιον όμως που δεν τον ενδιαφέρουν τα raids είναι καλή περίπτωση να πουλάς Saronites . Έτσι κι' αλλιώς σε 2-3 μήνες θα πλημμυρίσει το AH με δαύτα σε εξευτελιστικές τιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Εγω πάντως farmarw frost με την DK για να αγοραζω primordial saronite τα οποια πουλήθηκαν 3.5 και 3Κ αντίστοιχα ενώ με τον priest αγοράζω κανονικά gear. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Εγω πάντως farmarw frost με την DK για να αγοραζω primordial saronite τα οποια πουλήθηκαν 3.5 και 3Κ αντίστοιχα ενώ με τον priest αγοράζω κανονικά gear. το πιάσε το νόημα ο κύριος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Εχθές πήγα ToC 25άρι και θυμήθηκα να βγάλω screenshot. http://i5.photobucket.com/albums/y182/OWtoreador/WoWScrnShot_010810_212218.jpg Το fps στα 4. Εδώ είναι τα video settings. http://i5.photobucket.com/albums/y182/OWtoreador/WoWScrnShot_010910_171056.jpg http://i5.photobucket.com/albums/y182/OWtoreador/WoWScrnShot_010910_171102.jpg Cpu: Q6600@stock. Παίρνει overclocking ειδικά με την ψύχτρα που έχει αλλά δεν έχω προσπαθήσει. GPU: asus 3870 Ram: 4GB Δεν ξέρω τι κάρτα γραφικών να πάρω για να τρέχει οκ σε 25άρι με αυτά τα settings, και αν αλλάξω κάρτα θα λυθεί αυτό το πρόβλημα? Στο desktop έχω ανάλυση 1920χ1080 και συνήθως παίζω παιχνίδια σε αυτή την ανάλυση (ακόμα και GTA4) ή 1680χ1050. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις