polaki Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μετά απο 2 χρόνια ξανάπιασα τον Σαμάνο μου! Τον είχα "ξεχάσει" στο level 68 και τον πήγα 69 χτες ίσα ίσα. Δεν ήξερα ότι μπορείς να πάρεις 2 Triumph emblems, gold +30,000ΧΡ με το πρώτο random instance που θα κάνεις ακόμα και σε NORMAL mode. Θεωρητικά δηλαδή μέχρι να πάει κάποιος 80 θα έχει ήδη μαζέψει μερικά emblems ώστε να ξεκινήσει το emblem farming.. Παντως σαν tailor που είμαι απ'το 3.3 έχουν σχεδόν αχρηστευθεί όλα τα 200άρια items που έφτιαχνα, κανείς δεν αγοράζει πλέον και δεν αξίζει να τα φτιάχνεις εκτός ίσως απτο Wispcloak που σχετικά δύσκολα βρισκεις cloak.
Chrisxxx Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Ναι δεν πουλαει τπτ.. Μόνο τα pvp ισως αν και δε νομιζω παλι να αγοράζει κανεις... Ο Tailor βγάζει καλα λεφτά από τα spellweave κλπ..
sleepy_head Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Ναι τώρα έχουν ανέβει αρκετά οι τιμές για spellweave κλπ. Αν είσαι healer ή tank όταν lvlάρεις τότε σίγουρα θα μπορείς να πάρεις κάποια πράγματα με triumph badges με το που dingάρεις 80..πάντως έχω δει πολλά noobia και με αυτό το σύστημα. Shaman να προσπαθεί να healάρει με 5k mana, λάθος gear και σίγουρα λάθος spec. Μην αρχίσω με τους dks που την έχουν δει κάπως και νομίζουν ότι μπορούν να τανκάρουν τα πάντα και με οποιοδήποτε spec.
ikaruga24 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Αυτο ειναι λαθος της Blizzard που δεν καθορισε απο την αρχη ποιο θα ειναι το tanking spec τους. Τη μια ηταν blood, μετα ηταν unholy, μετα frost και παει λεγοντας.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 τι έγινε ορε παιδιά και με έχουν τσακίσει στο spam/phising για το account μου? που να μην είχα σταματήσει εδώ και 2.5 χρόνια...
ikaruga24 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Που, πως, ποτε, γιατι? Και εγω το εχω σταματησει εδω και 1 χρονο αλλα δεν εχω απο πουθενα phishing.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 σκάνε κάτι emails 1-2 φορές την βδομάδα τον τελευταίο καιρό...
chill Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Γνωρίζει κανένας να μου πει πόσο είναι το hit cap για human destro lock?
chill Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Thanks troll, χωρίς suppression όμως με ενδιαφέρει (0/19/52 το spec μου)? Έχω 452 atm.......πριν 2 μέρες dingαρα 80 και κάνω pew pew σε heroics . Το gear μου είναι gtp και παρόλα αυτά aggrαρω γαμώ τα failtanks μου μέσα. Δηλαδή άμα γίνω ilvl>232 τι θα γίνει? Με βλέπω να κάνω αλλαγή ονόματος σε "Travawaggro" Έπαιζα affliction στο level up και δεν έβλεπα αστρονομικά νουμεράκια, τώρα ως desto έχω πάθει πλάκα. Μόνο στα bosses το απολαμβάνω πάντως στα περισσότερα trash Seed of Corruption spam=boring. Αυτή την κούκλα για training στο IF την έχω Ξ-Ε-Σ-Κ-Ι-Σ-Ε-Ι, κάθομαι εκεί και βαράω σαν τρελός......(πως κάνει μπάμ ο άνθρωπος που μια ζωή healάρει )
Sugizo Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Μόνο στα bosses το απολαμβάνω πάντως στα περισσότερα trash Seed of Corruption spam=boring νομίζω πως με το Rain of Fire buff στα 1-2 last patch (δεν ξέρω δεν είναι main μου ο lock ;p ) πλέον δεν αξίζει τόσο το SoC as far as i know. (ας μας διαφώτιση κανένας Warlock)
chill Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δεν γνωρίζω αν είναι καλύτερο το Rain Of Fire αλλά ξέρω πως μου την σπάνε τα channeling spells .
sleepy_head Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Αυτο ειναι λαθος της Blizzard που δεν καθορισε απο την αρχη ποιο θα ειναι το tanking spec τους. Τη μια ηταν blood, μετα ηταν unholy, μετα frost και παει λεγοντας. από την αρχή το tanking spec ήταν frost απ'ότι θυμάμαι. Απλά μπορούσες να τανκάρεις και σε blood/unholy. Έχει περάσει καιρός από τότε που μπορούσες να το κάνεις αυτό όμως..get on with the times dks:lol:
stefanos9 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Καλα για πειτε μου τωρα πια 2 τρινκετ απο τα 4 να βαλω τελικα??? ολο αλλαζω compinations.. Arcane Mage ειμαι.... Σπαζοκεφαλια !!! Darkmoon Card: Illusion http://www.wowhead.com/?item=42988 Abyssal Rune http://www.wowhead.com/?item=47213 Nevermelting Ice Crystal http://www.wowhead.com/?item=50259 Talisman of Resurgence http://www.wowhead.com/?item=48724 To Abyssal Rune αν και lvl200 θεωρειται BIS (BEST IN SLOT) μεχρι ICC... To Illusion χανει χαλαρα απο το Nevermelting Ice Crystal, αλλα απο την αλλη αυτα τα 2 stackaρουν passive SP. Aλλα μαλλον Abyssal Rune>> Illusion.
Chrisxxx Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Φαντάζομαι ως arcane θελεις haste. Απο εκει και περα εγω θα ημουν μεταξυ Intellect και crit γιατί για την illusion δεν τρελαίνομαι πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις