Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Me tipota einai to monadiko paixnidi pou pezo edo kai 6 mines kai den to bariemai me tipota.Pantos eixe mia periodo pou kai ego eixa 8/8 wildheart kai os druid me tin guild den kaname MC kai pragmatika den eixa ti na kano .Allaksa guild (eukolo an eisai healer) me autin tora kanoume MC kai ola kala.To paixnidi eixei apeires dinatotites kai sto telos an exeis barethei ena xaraktira ksekina enan allon se meri pou den exeis paei gia na exei endiaferon sta mikra lvl.

Keep on playing....

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Καλα αλλα ασε να μιλησει ομως και κανας αλλος στο topic γιατι απο τις 80+ σελιδες τις μισες μιλας εσυ και πεταγεσαι χωρις λογο' date='εγω δεν ρωτησα αν μπορω να αλλαξω server αλλα αν υπαρχει κανα καλο guild στον server που βρισκομαι τωρα,αν θα αλλαξω και το πως ειναι δικο μου προβλημα...

δεν φαινεται να εχεις παιξει guild wars γιατι τοτε θα ηξερες οτι ειναι εφικτο, να συνδεονται ολοι η server μεταξυ τους και ετσι αμα ninjaρει καποιος οπως λες και αλλαξει server να μπορεις να του κανεις whisper και να δεις που ειναι και ας εισαι εσυ σε αλλον server,βεβαια θα υπαρχει προβλημα με τα ονοματα στο warcraft αλλα με αυτο μπορουν να το λυσουν(βαζοντας 2 αναγνωριστικο τον server που βρισκεται ο καθενας),οσο για τα 40g λυπαμε που τα εχασες αλλα πρεπει να συμβιβαστεις με την ιδεα οτι σε ολα τα παιχνιδια υπαρχουν bug και προβληματα εσυ απλα ησουν ατυχος σε αυτη την περιπτωση,οπως καποιοι ειναι σε αλλες περιπτωσεις.[/quote']

Guild Wars έχω παίξει ελάχιστα,ξέρω αυτό που λες για τους servers και πάλι όμως δεν βλέπω πώς βοηθάει το να κάνεις wisper σε κάποιον που έχει ninjarei. Ωραία και θα του τα χώσεις, και? Στο wow αν κάποιος είναι ninja 2-3 φορές και τελείωσε απ'τα guilds, ειδικά τα σοβαρά που τα προσέχουν πολύ αυτά. Δύσκολα λοιπόν θα χαρεί το end-game content.

Τα 40g δεν ειναι θέμα, το θέμα είναι ότι δεν ασχολήθηκε η Blizzard για κάτι το οποίο και πληρώνω και ηταν BUG. Και στο είπα ως απάντηση στο ότι "γιατί να μην ασχοληθεί η bliz μαζί μου για το migration". Είδικά αν λάβεις υπόψη σου ότι ΡΗΤΑ έχει ξεκόψει κάθε πιθανότητα για individual migration.

Ρωτησες αν ξέρουμε καποιο guild ελληνικό, και μετά είπες ότι σκέφτεσαι να φύγεις, και σου εξηγώ με ήρεμο τρόπο ότι ΔΕΝ γίνεται, και μετά αρχίζεις να με ειρωνεύεσαι.. Και τώρα λες ότι πετάγομαι στις μισές σελίδες ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.

ΟΚ, ίσως δεν έπρεπε να ασχοληθώ καν με σένα, στο κάτω κάτω στο level σου και να μην ξέρεις αυτό το βασικό...Ξεκίνα λοιπον ενα μαραθώνιο emails στην blizzard να δούμε τι θα καταλάβεις.....

Δημοσ.

1)γιατι αμα αλλαξει server o ninja και ειναι σε ενα guild δεν μπορουν να τον διωξουν?(πανω στο συστημα του guild wars παντα γιατι στο WoW δεν αλλαζεις server ετσι,οποτε ασκοπα το συζηταμε)

2)Ειπα θα φυγω απο τον server δεν ειπα θα μεταφερω τον χαρακτηρα που εχω μαθε να διαβασεις,και κοιτα να δεις που απαντησες ειρωνικα εσυ πρωτος....

ασε τωρα να πει και κανα αλλος τιποτα... :)

EDIT: Στον απο κατω παει αυτο,εγω τα εχω διαβασει εσυ τα διαβασες?

Δημοσ.

jk o polaki exei boithei arketous edo mesa sto wow... kalo einai filarako na min poulas pneumataki...ontos diabase kai ta 82 proigoumena posts kai meta...

coolare file....

Δημοσ.
Είδικά αν λάβεις υπόψη σου ότι ΡΗΤΑ έχει ξεκόψει κάθε πιθανότητα για individual migration.

Δεν ισχύει αυτό, μάλιστα έχουν ανακοινώσει pay-per-transfer service και μεταξύ servers και μεταξύ accounts. Το θέμα είναι το πότε

Και αφού o pseiras δεν βλέπω να βάζει καμιά screenshot....

xs.php?h=xs55&d=05462&f=2005-11-14_004902_55.jpg

Τον majordomo τον περάσαμε και είμαστε στο 1o try ragnaros

Δημοσ.
Mipos epeidi i Onyxai einai gia gelia? Genika polloi upostirizoun oti i Onyxia san duskolia einai peripouy sti mesi tou MC.

Den sumfono i diafono me auto alla tin exoume rixei 25 atoma sto xalaro opote ena raid 40 atomwn akoma kai me blue me ligo practice tin exei aneta.

Prin to 1.7.0 itan gtp i onyxia.Isos sigrinotan me ton Luci. tora kamia sxesei,einai poli poio diskoli meta to buff tis.Tora to na tin riksate 25 atoma.. an mboreis pes mou to guildsite sou kai merika profiles gia na to ppistepso, giati meta to buff, full epic+teir2 raids den tin kanoun kai volta!

Stormscale-Horde

Δημοσ.

Den me apasxolei an tha to pistepseis i oxi. Den to bgalame kai eidisi sto frontpage apla i Onyxia einai i epilogi mas otan den mporoume na mazepsoume 40 atoma kammia fora gia BWL. Sunithos sto phase 3 exoun meinei poly liga atoma kai bgenei me to maintank, elaxista dps kai ligous healer.

Auta pou les gia full tier 2 epics pou den mporoun na bgaloun aneta Onyxia, sorry alla einai atopo :)

http://www.mortalis-guild.com

Profiles psaxe monos sou, ston Emerald Dream eimaste.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...