Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Chill λέγετε curse client.ένα ένα update τα add ons και είσαι μια χαρά.σε 5 λεπτά είχα το παλιό ui μου.

Πρόσεχέ το ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ το curse client, για όσο διάστημα το είχα, έγιναν 2 απόπειρες για keylogger (όχι δεν έφταιγε κάποιο site που μπήκα or anything, ήταν επιβεβαιωμένα το curse client). Νά' ναι καλά το Kaspersky Internet Security που, δόξα τω Θεό, δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ τα τελευταία 4 χρόνια και τα εντόπισε.

Στη θέση σου θα το ξήλωνα ASAP, προτιμότερο δεν είναι να κάνεις 10 λεπτά παραπάνω για να βάλεις τα addons και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, από το να κάνεις 3 λεπτά και να να πεις κάποια στιγμή "bye bye account"?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

το post προερχόταν από US forum, δεν το είδα με τα ματια μου αλλα το συζητούσαν στον EU rogue forum 1-2 μέρες μετά το patch (ναι αφού έφαγαν ακόμα και τα ανάπηρα guild τα 4 boss :-( ) τώρα κατά ποσο ισχύει δεν γνωρίζω .. αλλα και 11-12k να είναι είναι πάλι παρα πολύ.

btw για πιο site μιλάς που σε δείχνει τρίτο στον κόσμο? παλιά χρησιμοποιούσαμε το wowwebstats αλλα έχει ψοφήσει απ'ότι κατάλαβα

edit: τα items τα εχεις, γιατι agility ομως? το spreadsheet διχνει AP/AP-haste για top gems στο muti specc.

Ind wws έχει ψιλο πεθάνει αν και μας έκανε παρέα σε πολλές μάχες. Πια εκτός απο το wws υπάρχει και το wowmeteronline που ανεβάζει πάρα πολύς κόσμος. Βέβαια μετά το "nerf" των -800 με 1000 dps τα έσβησαν και μας ζητήσανε να τα ανεβάσουμε ξανά εκ νέου τα αποτελέσματα μας. (Νέα αποτελέσματα στα meters).

ps1: agi value 2.2 - haste value 2.18 - hit value 2.18 etc. Εάν καταφέρεις να ανεβάσεις στον rogue το hit rating σου αρχικά πάνω απο 310 περίπου και μετά πάνω απο 400 κτλ κτλ ανεβάζεις το white crit cap. Έτσι ακόμα και με 2χ proqed trinckets (deaths + darkmoon) ακόμα και όταν φτάνεις 3500agi (72%crit raid bufed )δεν έχω πρόβλημα μιας και είμαι στο όριο του white crit cap. Εάν πας να το ξεπεράσεις (με τα Τ10 που θα γίνει αυτό) έχει μεγαλύτερη αξία να gemareis ap/haste vs agi/haste.

Αυτααααααααααααα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σημερα εχει ΤοGC 10αρι με guild η ToC25 αναλογα τα ατομα. lol

Ακουσατε τιποτα για nerf στο 1ο boss στο ΙCC ?

Χτες τρεξαμε ενα HoR hc ξανα, και το βγαλαμε για πλακα (μιλαμε για πολυ πολυ πλακα), ολοι παιζαμε με το ενα χερι και με το αλλο καφεδακι....ουτε πολλα tacts, ουτε cc, βαρα αερα πατερα...τα waves πεφταν σα μυγες.

Μηπως εγινε nerf και εδω ?...Αλλα απο την αλλη ειχαμε σουπερ group με total dps >15Κ και ειμασταν ολοι Τ9 και πανω.

Δεν μπορω να καταλαβω σιγουρα γιατι τη πρωτη φορα που το ειχα βγαλει, ειχα τρελαθει στα wipes αλλα με αλλα group απο pug και dps 10-12K....

επισης στον server μου χτες :

Battered Hilt on AH = 50K !!! insane

Επεξ/σία από stefanos9

Ακουσατε τιποτα για nerf στο 1ο boss στο ΙCC ?

Χτες τρεξαμε ενα HoR hc ξανα, και το βγαλαμε για πλακα (μιλαμε για πολυ πολυ πλακα), ολοι παιζαμε με το ενα χερι και με το αλλο καφεδακι....ουτε πολλα tacts, ουτε cc, βαρα αερα πατερα...τα waves πεφταν σα μυγες.

Μηπως εγινε nerf και εδω ?...Αλλα απο την αλλη ειχαμε σουπερ group με total dps >15Κ και ειμασταν ολοι Τ9 και πανω.

Δεν μπορω να καταλαβω σιγουρα γιατι τη πρωτη φορα που το ειχα βγαλει, ειχα τρελαθει στα wipes αλλα με αλλα group απο pug και dps 10-12K....

+5k dps είναι μεγαλο νουμερο. Ειναι σα να λες οτι εχετε 10k dps και αντι για HC πας νορμαλ. Η ιδια αντιστοιχεία ειναι, ισως και χειρότερη. Εγω πιστευω οτι πλεον ο κοσμος εχει μαθει και τα στοιχειωδη tactics και γι'αυτο σου φανηκε ετσι.

Ισως ηταν η ιδεα μου αλλα εχτες και πολυ περισσοτερη ωρα εκανα να βρω group (και ειμαι healer, μεχρι στιγμης ειχα κατω απο 1 λεπτο) αλλα και αρχισα να βλεπω αρκετους alts. Το λεγανε δηλαδη τα παιδια οτι εχουν μπει με alts για ντυσιμο.

Πιστευω το τρελο φαρμαρισμα triumph και τα super fast runs σιγα σιγα θα μειωθούν, ισως σε καμια βδομάδα με δυο. Ηδη οι τυπαδες που πριν raidάρανε σε αρχικά επιπεδα (ισως μεχρι και Ulduar δηλαδη) εχουν παρει ότι ηταν να παρουν απο emblems για συμπληρωμα του gear και πανε σε αλλα raids.

Επίσης νομιζω οτι πλεον το Naxx πέθανε για παντα.Δεν υπαρχει πλεον κανενας λογος να πας, εκτος απ'τα weekly raids για τα frost.

The drop rate for the Battered Hilt has been increased.

φξσδφσφ

E??? Μα τι γινετε τελος παντων?

Χτες δεν το ειδα καθολου.

Επισης τα T10 bonus set για μαγους μαπα κατα τη γνωμη μου. καλυτερα offset

Επίσης νομιζω οτι πλεον το Naxx πέθανε για παντα.Δεν υπαρχει πλεον κανενας λογος να πας, εκτος απ'τα weekly raids για τα frost.

Naxx, OS και Malygos έχουν πεθάνει προ πολλού. Ίσως θα ήταν καλύτερο να έχουμε 2 weekly raids τη βδομάδα, το ένα να είναι το εύκολο, όπως το καινούργιο στoν realm μου, όπου έπρεπε να σκοτώσουμε Anub Rekhan και το βγάλαμε με εμένα μόνο tank σε 59 secs, το οποίο να σου δίνει 5 frost και 5 triumph και ένα δεύτερο, όπου θα απαιτεί full clear ενός raid (π.χ. Naxx 25) και να σε επιβραβεύει με 10 frosts + 10 triumphs + 1000 reputation για το νέο faction. ;)

Δες, εαν εξερέσεις ότι εγώ έβγαλα 11.600 και ο άλλος ο rogue 11.200 και ήμασταν 3ος και 5ος στον κόσμο αντίστοιχως πιστεύω το 13Κ που έγραψες ίσως να είναι λίγο λανθασμένο.... (ο πρώτος με περνούσε για περίπου 100dps ) (ναι στον κόσμο). Άρα είτε κάνεις κάτι λάθος ή θα πρέπει η blizzard να πάρει τον χαρακτήρα για έλεγχο στα εργαστήριά της

resilience will fix it

Πρόσεχέ το ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ το curse client, για όσο διάστημα το είχα, έγιναν 2 απόπειρες για keylogger (όχι δεν έφταιγε κάποιο site που μπήκα or anything, ήταν επιβεβαιωμένα το curse client). Νά' ναι καλά το Kaspersky Internet Security που, δόξα τω Θεό, δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ τα τελευταία 4 χρόνια και τα εντόπισε.

Στη θέση σου θα το ξήλωνα ASAP, προτιμότερο δεν είναι να κάνεις 10 λεπτά παραπάνω για να βάλεις τα addons και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, από το να κάνεις 3 λεπτά και να να πεις κάποια στιγμή "bye bye account"?

Well, τον ξήλωσα αμέσως μόλις ανανέωσα τα addons μου. Και με αυτά που λες μάλλον δεν θα τον ξαναπροτιμήσω σε επόμενο patch........

Well, τον ξήλωσα αμέσως μόλις ανανέωσα τα addons μου. Και με αυτά που λες μάλλον δεν θα τον ξαναπροτιμήσω σε επόμενο patch........

WoWMatrix εχω εγω αλλα με τον Curse και εμενα με χακάρανε παλιοτερα, και στα 2 accounts...! Στο ένα ειχα authenticator και μου τον μπλοκάρανε (ποτε δεν το πηρα πισω γιατι δεν ειχα βαλει ουτε κανονικο ονομα οποτε δεν ακουγαν κουβεντα οι blizzardαίοι) και στο άλλο που δεν ειχα γιατι έμπαινα 1 φορα το μηνα μου τα ξυλώσανε ολα.. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

η καλυτερη λυση ειναι η χειροκινητη εγκατασταση

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...