stefanos9 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Ναι πλεον δεν παιζει raid εκτος guild, δυσκολα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Συγνώμη αλλά και επειδή και εγω ξανά έκανα activate το account και μπήκα αυτό το σαββατοκύριακο μπορείς να μου πεις πως σε μια μέρα μάζεψες 120 emblems of triumph ;;;Ευχαριστώ ! Το πρωτο πραμα που θα κανεις ειναι να επιλεγεις random litch king heroics οπου εκτος τα emblems of triumph που περνεις απο τα bosses σου δινει και 2 eblems reward απο το last boss σε καθε istances και +13g. Δευτερον με τον τροπο αυτο ολα τα heroics ειναι repeatable non stop.αμα κατσεις πλακα στην πλακα και αφιερωσεις 10 ωρες εχεις παρει σιγουρα 2 items συνολικου κοστους 100-120 eblems of triumph σημερα εγω εχω κανει ειδη 3 φορες VH και 2 POS.μετα συνεχισαμε με το ιδιο group να παμε HOR αλλα δεν με εβαλε με τα παιδια επειδη ειμουνα saved απο το πρωι.πιστευω οτι εαν ειχα επιλεξη random εκεινη την ωρα θα με εβαζε μεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_75 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 .παμε παλι..... Σαββατοκυριακο και ελιωσα στα hcs.... Με resto shaman μαζεψα περιπου 210 emblems...λιωσιμο μιλαμε...σιχαθηκα να βλεπω το uk και το ok. Ειδικα το UK το τρεχαμε τοσο πολυ, που μεσα σε ενα 15 λεπτα το τελιωναμε (λιγο πριν το debuff που σου δινει να μην μπορεις να μπεις η να ψαξεις το lfg tool). Εκανα για δευτερη φορα Occulus (ΝΑΙ!!) Hol και Hos πηγα σε μια μερα όσες εχω παει σε ενα χρονο...lol …..οταν συνεχιζεις να ξαχνεις μεσω του lfg, μετα τo daily με τα emblems of frost, σου δινει bonus αλλα 2 emblems of triumph., όπως επίσης δεν παίζει ρόλο αν είσαι saved.Επομενως μεσα 30-35 λεπτα κανοντας uk και vh 10 emblems ειναι super. Με τον Paladin ισα ισα το daily για τα emblems of frost, και με mage και τον lock πηρα 2 t9. Συνολικα πρεπει να ετρεξα γυρω στα 20 hcs την μερα, αφου σε 3 απο τους 4 chars εχω το patient title και shaman εχω το pug pet, απο την Παρασκευή. Όσο για τα waitιng times…..Αν βαλω να μπω με tank μεσα σε 30 δευτεροπτα ειναι ετοιμο το pug….με healer αντε να περιμενεις 1 λεπτο....αν εισαι dps όμως.....πάνω απο 5 λεπτα είναι σιγουρα (και κατω απο 10 σιγουρα βεβαια)...κατα τα αλλά γιατι να λενε patient τα tank δεν ξερω. Μονο για dps θα επρεπε να ειναι αυτος ο τιτλος. Χεχεχε....για τα tank θα επρεπε να ειναι be quick or you 'r dead….rofl…. Αντε να βγαλω και pvp set για καμια arena Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Όσο για τα waitiung times…..Αν βαλω να μπω με tank μεσα σε 30 δευτεροπτα ειναι ετοιμο το pug….με healer αντε να περιμενεις 1 λεπτο....αν εισαι dps όμως.....πάνω απο 5 λεπτα είναι σιγουρα (και κατω απο 10 σιγρουρα βεβαια)...κατα τα αλλά γιατι να λενε patient τα tank δεν ξερω. Μονο για dps θα επρεπε να ειναι αυτος ο τιτλος. Χεχεχε....για τα tank θα επρεπε να ειναι be quick or your dead….rofl…. Αντε να βγαλω και pvp set για καμια arena ναι εαν εισαι dps θελεις περιπου 5-6 λεπτα για join.hearer-tank με την μια οπως λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Ναι για αρχη μαζεψε triumph emblems και χτυπα γρηγορα γρηγορα 2 Τ9 items να παρεις το set bonus..... και κρατα ακομα Τ8 bonus set αν το εχεις (εκτος και αν βρεις 2-3 lvl245 οποτε το σπας). Μετα βλεπεις, αν γενικα στα αλλα εισαι μεχρι lvl226, συνεχισε με 4χ Τ9 and/or lvl245+ οπου μπορεις. Μεχρι τοτε θα εχεις και αρκετα frost emblems για το πρωτο σου lvl264 !!! επειδη εχω χασει και εγω τη μπαλα μιας και τωρα επεστρεψα μετα απο πολλους μηνες.....για τα Τ9 βλεπω οτι υπαρχουν αλλα σετ με διαφορετικα item lvls καθε φορα...ποια ειναι τα value for money να κηνυγησω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 επειδη εχω χασει και εγω τη μπαλα μιας και τωρα επεστρεψα μετα απο πολλους μηνες.....για τα Τ9 βλεπω οτι υπαρχουν αλλα σετ με διαφορετικα item lvls καθε φορα...ποια ειναι τα value for money να κηνυγησω? Τα μονα Τ9 που μπορείς να παρεις με emblems ειναι τα lvl 232 αλλά γνώμη μου είναι ότι δεν αξιζουν ιδιαίτερα. Καλύτερα πάρε ότι μπορείς με EoT από τον vendor (lvl245) και loot από τα 3 καινούρια HCs lvl 232 όπως τα T9.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pseira Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 μόνο τα 232 μπορείς να πάρεις με σκέτα emblems. Για τα 245 θέλεις και trophy of the crusade απο ToC25 αλλά καλή τύχη...δεν έχω κερδίσει ποτέ κανένα. Το /roll μου εμένα έχει internal variable : /roll 1-25 ... FFS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Γιατί αυτό http://armory.wow-europe.com/item-info.xml?i=50260 θεωρείται από το παιχνίδι καλύτερο του http://armory.wow-europe.com/item-info.xml?i=45703 ????? Έχω 5 τρινκετς στον priest και είμαι απόλυτα μπερδεμένος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δεν θα έπρεπε . Μπορείς πολύ εύκολα να διαπιστώσεις ποιο είναι καλύτερο για εσένα πειραματιζόμενος αν και ως holy δεν θα έπρεπε να το σκέφτεσαι και πολύ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Τελικα to 4x bonus set απο Τ9 lvl232, δεν μπορω να πω το με ενθουσιασε στη πραξη σε σχεση με 2χ 232 offset items που ειχα ακομα και με 226.... Θα μαζεψω 120 triumph ακομα, και αλλαζω helmet και shoulders με 245 offset items, να δουμε πως παει... Εκτος αν μου κατσει κανα Trophie ! Εχω ριξει roll=1, σας ριχνω χαλαρα ! http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ghostlands&n=Stefanaras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Το 4χ Bonus δεν είναι για να ενθουσιάσει, αλλά για να σου δώσει πρόσβαση με αξιοπρεπές dps σε ToTC 25 και ICC 10. Αντί να κυνηγάς trophies, ξεκίνα να κυνηγάς ICC 10 man. Ιδού το καμάρι μου http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=The+Venture+Co&n=Roi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Περίεργο. Αν κι έχεις καλό gear, δεν βγάζεις πολύ spell power. Δηλαδή με παρόμοιο gear είχα φίλο mage με 2700sp. Μήπως φταίει το οτι σε πέτυχα σε frost spec; Δεν ξέρω και πολλά απο mages. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Περίεργο. Αν κι έχεις καλό gear, δεν βγάζεις πολύ spell power. Δηλαδή με παρόμοιο gear είχα φίλο mage με 2700sp. Μήπως φταίει το οτι σε πέτυχα σε frost spec; Δεν ξέρω και πολλά απο mages. Ε, ναι, ήμουν BGs χθες βράδυ και βγαίνοντας άλλαξα το gear σε pve, αλλά ξέχασα ν' αλλάξω το spec. Μλκία να μην μπορείς να αλλάξεις το spec μέσα από armory. Από την άλλη βέβαια, για κάποιο λόγο, δεν εμφανίζει το off hand και τα feet οπότε ίσως φταίει και αυτό για το χαμηλό SP. Δεν θυμάμαι πόσο sp έχω σε arcane, αλλά το full T9 είναι πρόσφατα αποκτημένο, (προχθές συγκεκριμένα) και δεν έχω μπει ακόμα σε raid να δω τι dps bγάζω. Πάντως Pit of Saron που μπήκα χθες έβγαζα 3800 που είναι αρκετά καλά για HC instance. Θέλω να πιστεύω ότι σε 25άρι VoA θα είμαι πάνω από 6000 με έναν καλό mage παρτενέρ να αλλάξουμε FM και σε 25άρι ToTC πάνω από 5000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 rogues > all A! rogues are fine, l2 adapt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugizo Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 rogues > all A! rogues are fine, l2 adapt 13k dps στο last boss του ICC25 (με BiS) .. wtb! εντάξει το κακό είναι ότι αλλάξανε όλο το gameplay πάλι από κει που παίζαμε combat με ArP τώρα παίζουμε muti με AP/haste Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις