sarisn Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Genjuros k go... Sto megalytero elliniko guild tou server Δεν έχουμε κάνει τίποτα φοβερό..Έχουμε φτάσει majordomo στο MC και κάναμε μερικές προσπάθειες χωρίς επιτυχία..Βέβαια πρέπει να μαζέψουμε κ κανένα equip γιατί φτάσαμε πολύ πιο γρήγορα από ότι υπολογίζαμε στον domo κ μερικοί μόνο έχουν 2 ή 3 σετ item.. Οί υπόλοιποι 1... Χθες ρίξαμε την Onyxia για πρώτη φορά' date=' αφού επιτέλους κάνανε αρκετά άτομα το quest και ZG έχουμε φάει τα 4 πρώτα bosses και βαριόμαστε να πάμε στα υπόλοιπα! [/quote'] Ρε pseira μας κοροϊδεύεις?? Λες ότι δεν μπορέσατε να ρίξετε τον majordomo γιατί δεν έχετε πολλά epics.... πώς ρίξατε την Onyxia????
jk Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Οταν λες να φύγεις από εκεί τί εννοείς?Αφού δεν γίνεται να αλλάξεις server' date=' παρά μόνο σε φάση του migration.. Εχετε migration τώρα? Εγω ήμουν crushridge και πήγα Genjuros πριν 4 βδομάδες με το migration.[/quote'] Αυτο που ειπες εννοω,ο ΤΗ ειναι ενας απο τους High οποτε ελπιζω με ενα E-mail στην Blizzard Η με Migration να φύγω, η φτιαχνω ενάν αλλο χαρακτηρα στην χειρότερη...
polaki Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Mε email αποκλείεται, με migration ίσως κάποια στιγμή, αλλά εσάς δεν σας κάνανε migrate?? H 5η φάση ειναι http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-general-en&t=635215 Και απ'οτι βλέπω είστε μεν HIGH, αλλά όχι full.. που σημαίνει ότι μάλλον δεν προβλέπεται migration.. Ψιλοσκούρα τα πράγματα..!
mindtrapper Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Ρε pseira μας κοροϊδεύεις?? Λες ότι δεν μπορέσατε να ρίξετε τον majordomo γιατί δεν έχετε πολλά epics.... πώς ρίξατε την Onyxia???? Mipos epeidi i Onyxai einai gia gelia? Genika polloi upostirizoun oti i Onyxia san duskolia einai peripouy sti mesi tou MC. Den sumfono i diafono me auto alla tin exoume rixei 25 atoma sto xalaro opote ena raid 40 atomwn akoma kai me blue me ligo practice tin exei aneta.
pseira Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Kai meis sto phase 3 imastan 13-14 atoma kai to telytaio 25% etsi bgike... Tin epomeni fora 8a ta pame kalytera Mexri kai golemagg mporoume na ftasoume xoris wipe. Ston domo (ego den exo parebre8ei se domo fight) alla prepei na syni8isoume to fight prwta...
jk Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Mε email αποκλείεται' date=' με migration ίσως κάποια στιγμή, αλλά εσάς δεν σας κάνανε migrate?? H 5η φάση ειναι http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-general-en&t=635215 Και απ'οτι βλέπω είστε μεν HIGH, αλλά όχι full.. που σημαίνει ότι μάλλον δεν προβλέπεται migration.. Ψιλοσκούρα τα πράγματα..! [/quote'] Εχεις στειλεις Email για να ζητησεις κατι τετοιο Και το Απεκλεισαν η απλα κανεις μια υποθεση? γιατι εφοσον πληρωνω και ζηταω να με βαλουν καπου με Low population απο τον high και ειναι εφικτο,γιατι να μην το κανουν? αλλα και παλι δεν Θα τα βαψω και μαυρα...
polaki Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Γενικα η blizzard δεν ασχολείται σχεδόν καθόλου ακόμα και με πιο σοβαρά πράγματα, πχ μια μέρα έστειλα 40 gold σε φίλο μου να πάρει mount και δεν του ήρθαν ποτέ.. Και είναι κολλητός μου οπότε δεν παίζει να μου είπε ψέματα. 3 emails και τίποτα. Και GM ticket και μου λένε "δεν βλέπουμε κάτι". Είσαι αρκετά ψιλό level και νόμιζα ότι θα ήξερες ότι το να σου αλλάξουν server εσένα μεμονομένα είναι απλα εκτός συζήτησης. Το οτι πληρώνεις δεν λέει απολύτως τίποτα, είσαι ένας στα κοντά 3,000,000 παίκτες παγκοσμίως, φαντάσου να κάνανε μεταφορές από εδώ και από κει για τον καθένα.. Εδώ ο crushridge είχε queues 142 λεπτά (έχω και screenshot καμιά 10αριά σελίδες πίσω νομίζω) και δεν ασχολούνταν.. Στείλε αν θες να δεις και μόνος σου, απλά σου λέω αυτά που ξέρω!
jk Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Φιλε μου polaki γι'αυτο πληρωνουμε συνδρομη για να αχολουνται μαζι μας γιατι αυτη ειναι η δουλεια τους,δεν νομιζω και τα 3,000,000 να ζητησουν κατι ταυτοχρονα και να τρεχουν και να μην προλαβαινουν αυτο ειναι λιγο αδυνατον που λες,το οτι λες οτι εστειλες 40g και δεν τα πηρε ο φιλος σου,τα mail μεσα στο παιχνιδι ειναι γνωστο οτι αργουν να πανε στον αλλον παικτη οταν τα στελνει καποιος αλλος σε αυτον,μηπως ο φιλος σου νομιζε οτι θα του ερθουν κατευθειαν?αλλα ισως και να μην πηγε ποτε γιατι τους φανηκε περιεργη συνναλαγη οπως καποια site που πουλανε gold και η πολιτικη της blizzard ειναι αντιθετη σε αυτο βεβαια μου φαινεται περιεργο γιατι δεν ειναι και τοσο μεγαλο ποσον... H αλλαγη server(που γινεται σχετικα ευκολα γι'αυτους,-και αν εχεις παιξει guld wars θα εχεις δει οτι διαλεγεις μεσα απο το παιχνιδι κατευθειαν σε ποιον server θελεις να πας οσες φορες θες και μεχρι και στους αμερικανικους server πας κατευθειαν χωρις να ρωτησεις καν, φυσικα το παιχνιδι δεν ειναι το ιδιο γιατι στο guild wars δεν ειναι ολος ο κοσμος online-)για εμενα εξαλλου μου ειναι πιο σημαντικη γιατι εχω φιλους σε αρκετους server,δεν Μπορεις να θετεις εσυ τι ειναι πιο σημαντικο και τι οχι,χωρις να λεω οτι θα το κανουν σιγουρα αλλα και χωρις να το αμφισβητω και να κανω υποθεσεις χωρις να δοκιμασω Πρωτα να δω αν ειναι εφικτο...
polaki Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Tα λεφτα πανε αμέσως, στη δική μου όμως περίπτωση χάθηκαν στο δρόμο. Οπότε αυτό που είδα είναι ότι η bliz δεν ασχολήθηκε και ιδιαίτερα, μου εγραψε ενα in game mail της μορφής "it can happen in extreme conditions like lag spike at the moment of sending mail, etc". Το πρόβλημα μου όμως δεν λύθηκε, και έτσι έχασα 40 gold. Από κει και πέρα απλά δεν θα σε αλλάξουν server. Αυτό ειναι το μόνο σίγουρο. Δεν έχει να κάνει με υποθέσεις και πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι γι'αυτούς. Απλά και εγώ το προτιμάω έτσι, για σκέψου κάποιος να μπορούσε να αλλαζε server όποτε ήθελε..Να ninjaρει ότι item θέλει και μετά να αλλάζει server και να μην τον ξέρει και κανείς. Επίσης η bliz είχε βγάλει κάποτε ανακοίνωση ότι αν κάποιος αργήσει να κάνει migration και δεν προλάβει, τότε αναγκαστικά θα μείνει στον σερβερ που είναι, και ότι μεμονομένη μεταφορά χαρακτηρων δεν θα γίνει, ακόμα και αν κάποιος δεν έκανε μεταφορά λόγω τεχνικων προβλημάτων. Νομίζω στην 3η φάση του migration την τελευταία μέρα ο world server είχε πρόβλημα τις 8 απτις 12 ώρες του migration. Ακόμα και σ'αυτην την περίπτωση, ανοίξανε ΑΛΛΗ μια μέρα ολόκληρη το migration και ξαναείπαν ότι αν κάποιος για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορέσει τη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ μέρα, τότε ΔΕΝ θα τον μετακινήσουν μετά.
jk Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Καλα αλλα ασε να μιλησει ομως και κανας αλλος στο topic γιατι απο τις 80+ σελιδες τις μισες μιλας εσυ και πεταγεσαι χωρις λογο,εγω δεν ρωτησα αν μπορω να αλλαξω server αλλα αν υπαρχει κανα καλο guild στον server που βρισκομαι τωρα,αν θα αλλαξω και το πως ειναι δικο μου προβλημα... δεν φαινεται να εχεις παιξει guild wars γιατι τοτε θα ηξερες οτι ειναι εφικτο, να συνδεονται ολοι η server μεταξυ τους και ετσι αμα ninjaρει καποιος οπως λες και αλλαξει server να μπορεις να του κανεις whisper και να δεις που ειναι και ας εισαι εσυ σε αλλον server,βεβαια θα υπαρχει προβλημα με τα ονοματα στο warcraft αλλα με αυτο μπορουν να το λυσουν(βαζοντας 2 αναγνωριστικο τον server που βρισκεται ο καθενας),οσο για τα 40g λυπαμε που τα εχασες αλλα πρεπει να συμβιβαστεις με την ιδεα οτι σε ολα τα παιχνιδια υπαρχουν bug και προβληματα εσυ απλα ησουν ατυχος σε αυτη την περιπτωση,οπως καποιοι ειναι σε αλλες περιπτωσεις.
chill Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Έχω την αίσθηση ότι βαρέθηκα το wow. Όλον αυτόν τον καιρό έχουν βγει γαμάτοι τίτλοι με τους οποίους δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, λόγω του ότι το wow απαιτεί να αφιερώσεις πολύ χρόνο. Χτες έλεγα να μπω για pvp AB αλλά αναρωτήθηκα "πάλι?". Κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια, δεν πάει άλλο. Σε λίγες μέρες λήγει η συνδρομή μου - αν και έχω κάρτες ένα σωρό - και δεν νομίζω να την ανανεώσω. Μάλλον θα κάνω μια αρκετή μεγάλη διακοπή για να αναζωπυρωθεί το ενδιαφέρον μου για το παιχνίδι. Τα ίδια έκανα και τον περασμένο Απρίλη βαρέθηκα το κάψα για 3,5 μήνες και το καλοκαίρι περίμενα πως και πως να τελειώσει η εξεταστική για να λιώσω στο wow.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 plhroforiaka to WoW paei stous 5m syndromhtes...sigoura pantws exei perasei ta 4.5m...
sarisn Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Έχω την αίσθηση ότι βαρέθηκα το wow. Όλον αυτόν τον καιρό έχουν βγει γαμάτοι τίτλοι με τους οποίους δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, λόγω του ότι το wow απαιτεί να αφιερώσεις πολύ χρόνο. Χτες έλεγα να μπω για pvp AB αλλά αναρωτήθηκα "πάλι?". Κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια, δεν πάει άλλο. Σε λίγες μέρες λήγει η συνδρομή μου - αν και έχω κάρτες ένα σωρό - και δεν νομίζω να την ανανεώσω. Μάλλον θα κάνω μια αρκετή μεγάλη διακοπή για να αναζωπυρωθεί το ενδιαφέρον μου για το παιχνίδι. Τα ίδια έκανα και τον περασμένο Απρίλη βαρέθηκα το κάψα για 3,5 μήνες και το καλοκαίρι περίμενα πως και πως να τελειώσει η εξεταστική για να λιώσω στο wow. Εγώ από την άλλη από τη μέρα που το ξεκίνησα (μέσα Απρίλη) μέχρι σήμερα δεν το έχω βαρεθεί στιγμή :grin: . Κοντεύω lvl 60 με τον δεύτερο χαρακτήρα μου (lvl 60 mage, lvl 57 priest) και έχω σκοπό να παίξω και με έναν melee char που δεν θα είναι άλλος από τον Rogue τον οποίο λατρεύω για τις sthealthίστικες ικανότητές του, τα backstabια του κλπ. κλπ. :-P
Προτεινόμενες αναρτήσεις