stefanos9 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 τι εγινε γιατι ειμαι και δουλεια ? Σηκωθηκαν οι servers ? Μπηκε το patch ?
Erwdios Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Κι εγώ δουλειά είμαι, οπότε σταμάτα να μου εξάπτεις το ενδιαφέρον με τέτοιες ερωτήσεις, γιατί σχολάω στις 4 και πρέπει να την παλέψω μέχρι τότε...
Sorath Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Κι εγώ δουλειά είμαι, οπότε σταμάτα να μου εξάπτεις το ενδιαφέρον με τέτοιες ερωτήσεις, γιατί σχολάω στις 4 και πρέπει να την παλέψω μέχρι τότε... Χαχαχα... κι εδώ τα ίδια! Άντε μια ώρα έμεινε!
Erwdios Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Ο φόβος μου είναι να μη γίνει της κακομοίρας πάλι, όπως με το Ulduar patch που έχασαν τ' αυγά και τα πασχάλια... Ελπίζω να μην έχουμε επανεκκινήσεις στους realms και ευελπιστώ σε μία υποφερτή σταθερότητα με ένα playable lag, αλλιώς θα ξενερώσω πολύ άσχημα...
polaki Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Θετικη σκεψη πανω απ'ολα!!! ΓΑΜΩ ΤΑ ΑDDONS ΜΟΥ ΓΑΜΩ!!! Ελπιζω να μην γινει παλι κολαση.. Εγω κατα 9.30 θα μπω!
stefanos9 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Μην ξεχασετε να κανετε update τα addons γιατι με τα παλια ....αντε γεια
chill Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Παίζω wow από την πρώτη μέρα, τόσα πολλά lua errors μετά από patch πρώτη φορά βλέπω . Μιλάμε 100 και έτσι........... Είπα να κάνω κανένα 5man το νέο αλλά ΔΕΝ......όταν βρω όρεξη να ανανεώσω addons. Τα έσβησα όλα, αύριο μεθαύριο φτου και από την αρχή......... Είδα πάντως 2 διαφορές. 1)Επιτέλους οι loading screens έχουν widescreen background (καιρός ήταν) 2)Το background των humans άλλαξε. Πολύ fogy έγινε
Erwdios Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Γαμεί το patch λέμε, γαμεί. Έφαγα κι εγώ τη φρίκη με τα addons αλλά ας είναι. Και random daily, σα να παίζω νεο παιχνίδι.
Xvipes Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Chill λέγετε curse client.ένα ένα update τα add ons και είσαι μια χαρά.σε 5 λεπτά είχα το παλιό ui μου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 πράγματι υπάρχει program που βλέπει τα addons που έχεις, ψάχνει τις latest versions μόνο του και τις κατεβάζει αντικαθιστόντας τις παλιές... πολύ ez-mode έχει γίνει το WoW γμτ
ikaruga24 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Παίζω wow από την πρώτη μέρα, τόσα πολλά lua errors μετά από patch πρώτη φορά βλέπω . Μιλάμε 100 και έτσι........... Είπα να κάνω κανένα 5man το νέο αλλά ΔΕΝ......όταν βρω όρεξη να ανανεώσω addons. Τα έσβησα όλα, αύριο μεθαύριο φτου και από την αρχή......... Είδα πάντως 2 διαφορές. 1)Επιτέλους οι loading screens έχουν widescreen background (καιρός ήταν) 2)Το background των humans άλλαξε. Πολύ fogy έγινε Αυτο που χρειαζεσαι ειναι WoW-Matrix. Κατεβασε το και με ευχαριστεις αργοτερα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Αυτο που χρειαζεσαι ειναι WoW-Matrix. Κατεβασε το και με ευχαριστεις αργοτερα. yeap, αυτό εννοούσα
Chrisxxx Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Ωραια τα νεα dungeons και τουλαχιστον για αρχη εχουν και καποιο challenge (οχι για ντυμενο 80ρη). Γενικότερα μ'αρεσε το expansion :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις