Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πρεπει να αγορασεις και 1 καρτα με 30 ευρο αναγκαστικα γιατι δεν θα μπορει να παιξεις μετα.. και η καρτα ειναι για 2 μηνες και τοτε και ΜΟΝΟ τοε θα εχεις τον +1 μηνα συνδρομη ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν ξερω αν εχουν αλλαξει τα πραγματα γενικα στο WoW,αλλα τα Ελληνικα guilds οταν επαιζα εγω, τα απεφευγα οπως ο διαβολος το λιβανι. Mιλαμε οτι οργανωση δεν υπηρχε,ο guild master νομιζε οτι μαμαγε και εδερνε και γενικα επικρατουσε ενας χαμος.

Επισης ο χειροτερος σερβερ στο WoW ηταν ο Genjuros , γιατι υπηρχαν παρα πολλοι ΕΛληνες και αργοτερα παρεμεινε ο χειροτερος σερβερ ακομα και οταν εφυγαν οι Ελληνες. Ο λογος? Γεμισε απο Ιταλους......Una fatsa una ratsa.

Εννοεις τον Crushridge με τους Ελληνοιταλους, μετα ανοιξε ο Genjuros kai φυγανε ολοι οι ελληνες για εκει.. Ακομα Genjuros παιζω και ειναι ΚΛΑΦΤΑ.. Δυστυχως (?) εχω κανει φιλους εκει και παιζουν και RL friends μου εκει οποτε δεν μπορω να φυγω.... :)))

Εννοεις τον Crushridge με τους Ελληνοιταλους, μετα ανοιξε ο Genjuros kai φυγανε ολοι οι ελληνες για εκει.. Ακομα Genjuros παιζω και ειναι ΚΛΑΦΤΑ.. Δυστυχως (?) εχω κανει φιλους εκει και παιζουν και RL friends μου εκει οποτε δεν μπορω να φυγω.... :)))

Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει... :-)

Μια από τα ίδια και στον Venture Co, αλλά εκεί είναι καλά γενικά τα πράγματα.

Δεν θα βρεις ποτέ Έλληνα να μιλάει στο trade στα ελληνικά, ούτε θα ακούσεις ποτέ κάτι άσχημο για Έλληνα (ninja, slacker κλπ), ίσως επειδή τα παιδιά που έχει τύχει να τα γνωρίσω και RL είναι ηλικίας άνω των 25 και συμπεριφέρονται βάση του RL χαρακτήρα τους και όχι της ανωνυμίας τους.

Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει... :-)

Μια από τα ίδια και στον Venture Co, αλλά εκεί είναι καλά γενικά τα πράγματα.

Δεν θα βρεις ποτέ Έλληνα να μιλάει στο trade στα ελληνικά, ούτε θα ακούσεις ποτέ κάτι άσχημο για Έλληνα (ninja, slacker κλπ), ίσως επειδή τα παιδιά που έχει τύχει να τα γνωρίσω και RL είναι ηλικίας άνω των 25 και συμπεριφέρονται βάση του RL χαρακτήρα τους και όχι της ανωνυμίας τους.

Στον Genjuros η κατασταση ξεφευγει και δυστυχως δεν υπάρχει δυνατοτητα για report μιας και δεν ειναι υποστηριζόμενη γλώσσα τα ελληνικα. Αλλιώς πολλοι θα ειχαν φάει ban, απο στεγνο δωσιμο δικο μου.

Στον Eonar μια φορα ειχα φάει 72 ωρες ban επειδη ειχα πει σε καποιον "stop fucking crying" και με εκανε report. Στον Genjuros πέφτουν πολύ ευκολα παναγίες και χριστοί το οποίο εκτος απο το θεμα του βρισιματος ειναι τραγικο σε ενα ευρυτερο πλαίσιο. Αλλο να πεις ενα "αντε γαμησου" και αλλο να βριζεις την παναγια του αλλου. Δυστυχως δεν υπαρχει ban και οσο δεν υπάρχει τοσο κρυβονται ολοι στην ανωνυμια. Η λιστα μου παντως με τα ignore έχει φτασει τους 23 σε 2.5 μηνες που εχω αυτον τον χαρακτηρα που παίζω τωρα! :D

Εφυγα απο Genjuros γι'αυτο το λογο... Περα απο 3-4 καλα γκιλντ γενικότερα το επιπεδο ΟΛΩΝ των αλλων ειναι απαραδεκτο.. Πολλές φορές ένιωθα ντροπη για μερικους συμπατριώτες μας :-( Η συμπεριφορά τους γενικά αλλά κυριως ως προς τους ξενους ειναι απαράδεκτη...

Polaki η ignore list μου ηταν γεμάτη απο επιλεκτα μέλη του σερβερ και καθε φορα που πηγαινε σε μεγάλη πολη εκανα χαλαρα 10-15 report σε ατομα απο το trade. Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε που ο πληθυσμος του συγκεκριμενου σερβερ ειναι πλεον low.

Έχω ένα καλό tank (Palatank), ένα καλό dps (mage) και λέω να ανεβάσω κι ένα καλό healer. Σκέφτομαι για shaman περισσότερο και λιγότερο για dudu και για priest. Τί να ανεβάσω?

Οι priest ειμαστε γ@μ@τοι και cool τύποι.. Αν νιώθεις γ@μ@τος αβέβασει priest :-D

Εγώ εχω κολλήσει παντως να φτιάξω Shaman αλλά βαριέμαι το lvling..

Οι priest ειμαστε γ@μ@τοι και cool τύποι.. Αν νιώθεις γ@μ@τος αβέβασει priest :-D

+1 για τους priests:-)

Πάω για τον έκτο 80άρη μου:shock:

Εγω εχοντας ανεβάσει και shaman αλλά και priest θα έλεγα ότι ο shaman είναι πιο fun tο play στo leveling! Εχει πλακα να πειραματιζεσαι με totems και weapon buffs, αλλά σε σχεση με τον shadowpriest εισαι mana inefficient και ετσι θα πινεις αρκετα συχνα. Δεν ξερω τωρα αν εχουν αλλαξει κατι βεβαια, τον levelaρα μέχρι και εποχες ΤΒC.

Το καλο με τον priest ειναι οτι απο θεμα instances ΚΑΝΕΙΣ δεν θα βρεθει να στραβομουτσουνιασει που εισαι στο group. Απτην άλλη βεβαια, επειδη εχω παιξει και rogue παντα κρυφοχαμογελουσα όταν groupara με Druid και Shaman για τα rogue-happy buffs που δινουν (windfury totem FTW!!!!!). :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μωρέ κι εγώ για priest το έψηνα το θέμα, αλλά έχει βρωμίσει ο τόπος από δαύτους.

Στον realm που παίζω, ζήτημα να υπάρχουν καμιά 20αρια shamans και είναι πραγματικά περιζήτητοι στα raids, ενώ οι priests έχουν γίνει σαν τους Paladins. Όπου γάμος και χαρά...

Τεσπα, προς το παρόν βγαίνει το patch, οπότε θα λιώσουμε σε Icecrown Citadel, μετά βλέπουμε αν βαρεθούμε, για νέο χαρακτήρα.

Στον δικό μου realm οι περισσότεροι Priests είναι ζώα και μεγάλα κωλόπαιδα. Νομίζουν ότι έχουν πιάσει τον Πάπα από τα @@ και θέλουν να είναι πάντα raidleaders, ενώ θεωρούν πώς ότι πουν πρέπει να είναι νόμος και γενικά πιστεύουν ότι το raid, μην πω και ο realm ολόκληρος, κρέμονται από τα @@ τους.

Οι πιο cool τύποι για μένα είναι οι mages και ναι, νιώθουμε γαμάτοι :-D

Επεξ/σία από Erwdios

Yeap, άλλη μια ψήφο για priest.

Αν και τώρα που παίζω και dudu resto, δεν μπορώ να πω οτι είναι κι άσχημος. Κι αυτοί τα σπάνε εξίσου.

Healbot μονο ομως σε ολες τις πτυχες του "παιχνιδιου". Ο priest ομως κανει τα -παντα- και εχει και εκπληκτικο utility που δεν εχει -κανενα- αλλο class.

Priest δαγκωτο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...