couprax Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 All achievements done!!! http://tw.wowarmory.com/character-achievements.xml?r=Wrathbringer&cn=%E5%B0%8F%E7%81%B0&gn=%E7%A5%9E%E6%A8%A3 απιστευτο!!! εσυ εισαι? ποσα χρονια παιζεις??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 απιστευτο!!! εσυ εισαι? ποσα χρονια παιζεις??? και θα έχει κινέζικο character name? seriously? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Έχουν αρχίσει και στέλνουν 7 μέρες game time σε inactive accounts. Ξέρει κανείς πότε θα μπορέσουμε να τεστάρουμε το cataclysm? Αν και δεν είμαι ποτέ τυχερή σε τέτοια έτσι ώστε να πάρω κάποιο beta key. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caveneo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Εγώ παιδιά κατέβασα το trial για 10 μέρες και δεν μπορώ να μπω. Μπήκα στο wow-europe και γράφτηκα. Κατέβασα το TryWOW.exe και μόλις έβαλα το username και password μου λέει ότι πρέπει να το κάνω merge με battle.net account. Πατάω και εγώ στο link που είχε, με πάει στο site της battle.net και βάζω αυτά που είχα βάλει στο wow-europe και μου βγάζει συνέχεια login invalid. Για να είμαι σίγουρος δοκίμασα τα πάντα, με μικρά, με κεφαλαία, το όνομά μου το επίθετό μου όπως τα δήλωσα, αλλά και πάλι τίποτα. Συνέχεια login invalid μου λέει και πάω να τρελαθώ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Κανεις log in με το e-mail που εδωσες για το battle-net και το pass για το WoW account. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caveneo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Κανεις log in με το e-mail που εδωσες για το battle-net και το pass για το WoW account. Πάλι το ίδιο. Login invalid. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:51 ---------- Πήγα πάλι στο wow-europe και έκανα και άλλο αccount με το δεύτερο email μου. Έτρεξα το παιχνίδι έβαλα αυτά που ήθελε, μου έβγαλε μετά ότι πρέπει να κάνω merge, πάτησα στο link, με πήγε στη σελίδα της Battle.net έβαλα αυτά που ζητάει, αλλά τίποτα!!!! Πάλι τα ίδια!! Υπάρχει κάποιο πρόβλημα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Radiatedsoul Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 θα πας battle.net και θα φτιαξεις account εκει. θα logareis στο account αυτο που εφτιαξες και απο εκει μεσα θα πατησεις το κουμπι merge για να το ενωσεις με το wow account σου. μετα απο αυτο θα logareis στο wow με το battle.net acount που εφτιαξες. με λιγα λογια το λαθος σου ειναι οτι δεν εχεις φτιαξει νεο battle. net account αλλα πας να μπεις εκει με τα στοιχεια απο το wow account σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 All achievements done!!! http://tw.wowarmory.com/character-ac...A5%9E%E6%A8%A3 Ti λες τωρα ?!!!! Τρελο καψιμο ο κινεζος ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caveneo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 θα πας battle.net και θα φτιαξεις account εκει. θα logareis στο account αυτο που εφτιαξες και απο εκει μεσα θα πατησεις το κουμπι merge για να το ενωσεις με το wow account σου. μετα απο αυτο θα logareis στο wow με το battle.net acount που εφτιαξες. με λιγα λογια το λαθος σου ειναι οτι δεν εχεις φτιαξει νεο battle. net account αλλα πας να μπεις εκει με τα στοιχεια απο το wow account σου Αυτό λέω ότι κάνω και μου βγάζει ότι δεν είναι σωστό το login. Έχω εγγραφεί στο battle.net κανονικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telarin Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 All achievements done!!! http://tw.wowarmory.com/character-achievements.xml?r=Wrathbringer&cn=%E5%B0%8F%E7%81%B0&gn=%E7%A5%9E%E6%A8%A3 χαχαχα μάλλον το "έστειλαν" το κινεζόνι, απ'οτι θυμάμαι είχε πάρει τα ach από classic raids την ίδια μέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Αυτό λέω ότι κάνω και μου βγάζει ότι δεν είναι σωστό το login. Έχω εγγραφεί στο battle.net κανονικά! Aν τα εχεις κανει ολα σωστα, ειναι θεμα "trial account". Ειναι σε 2ο priority και μπορει να κανει κανα 3ημερο τo conversion, δεν ξερω τι αλλο να σκεφτω.. To login σου ειναι σιγουρα το e-mail σου παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oneofthem Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 απορία από άσχετο, σε warrior στο avatar κάτω από το health και το rage έχει άλλη μία μικρότερη μπάρα που γράφει κάτι σαν 111/230 κάτι τέτοιο - τι είναι αυτό ντε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 χμμ δεν έχω κάτι τέτοιο στον warrior. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
couprax Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 και θα έχει κινέζικο character name? seriously? να βγει ο sorath και να πει αν ειναι ο κινεζος η οχι!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_75 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 απορία από άσχετο, σε warrior στο avatar κάτω από το health και το rage έχει άλλη μία μικρότερη μπάρα που γράφει κάτι σαν 111/230 κάτι τέτοιο - τι είναι αυτό ντε? Τι lvl εισαι και τι add ons εχεις? Αν για παραδειγμα εισαι 46 lvl, υπαρχει περιπτωση να ειναι καποιο skill για weapons. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις