whiteman7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 anathema me ....opote exo repo prospatho na lioso...kai me lionei to maintenace
polaki Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 anathema me ....opote exo repo prospatho na lioso...kai me lionei to maintenace Best day για ρεπό ειναι Δευτέρα ή Παρασκευή... μα πας και συ και επιλέγεις Τετάρτη.....
sarisn Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Λοιπόν έχω σπάσει το κεφάλι μου εδώ και μερικές μέρες σχετικά με το αν αξίζει να κάνω respec τον priest μου (lvl 55 atm) για να πάρω το Divine Spirit και να ξεγράψω το Spirit of Redemption που έχω τώρα. Έχω κοιτάξει και σε άλλα forums ελληνικά και ξένα αλλά δεν έχω βρει κάτι σχετικό. Εσείς τί προτείνετε? +35 spirit για τους casters ή, σε περίπτωση που πεθάνω in-combat, +2000 hp σε όλους στο group μου που είναι ζωντανοί? EDIT: Να προσθέσω ότι στο πολύ κοντινό μέλλον που θα πηγαίνω MC, BWL κλπ. θα είναι σημαντικότερο πιστεύω το Divine Spirit έτσι δεν είναι? Γιατί πολύ απλά... healer dead in high-lvl instances = wipe :-P ούτε SoR σε σώζει ούτε τίποτα χεχε.
mindtrapper Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Pare to spec pou exoun oi priest mas. Merikoi exoun ligo diaforetiko giati den exoun to divine spirit all gia na pareis mia idea. Discipline Talents (34 points) # Unbreakable Will - 5/5 points Increases your chance to resist Stun, Fear, and Silence effects by 15%. # Martyrdom - 2/2 points Gives you a 100% chance to gain the Focused Casting effect that lasts for 6 seconds after being the victim of a critical strike. The Focused Casting effect prevents you from losing casting time when taking damage. # Improved Power Word: Shield - 3/3 points Reduces the duration of your Power Word: Shield's Weakened Soul effect by 15 seconds. # Improved Power Word: Fortitude - 2/2 points Increases the effect of your Power Word: Fortitude and Prayer of Fortitude spells by 30%. # Wand Specialization - 4/5 points Increases your damage with Wands by 20%. # Mental Agility - 5/5 points Reduces the mana cost of your instant cast spells by 10%. # Focused Casting - 1/1 point While active, you no longer lose casting time from taking damage. Lasts 8 seconds. # Mental Strength - 5/5 points Increases your maximum Mana by 10%. # Inner Focus - 1/1 point When activated, reduces the Mana cost of your next spell by 100% and increases its critical effect chance by 25% if it is capable of a critical effect. # Meditation - 5/5 points Allows 15% of your Mana regeneration to continue while casting. # Divine Spirit - 1/1 point Holy power infuses the target, increasing their Spirit by 23 for 30 minutes. Level 42: 29 Spirit Level 54: 35 Spirit Holy Talents (17 points) # Improved Renew - 5/5 points Increases the amount healed by your Renew spell by 15%. # Spiritual Healing - 5/5 points Increases the amount healed by your healing spells by 10%. # Subtlety - 5/5 points Reduces the threat generated by your healing spells by 20%. # Improved Flash Heal - 2/2 points Gives you a 70% chance to avoid interruption caused by damage while casting Flash Heal. Shadow Talents (0 points) # None
polaki Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 EDIT: Να προσθέσω ότι στο πολύ κοντινό μέλλον που θα πηγαίνω MC' date=' BWL κλπ. θα είναι σημαντικότερο πιστεύω το Divine Spirit έτσι δεν είναι? Γιατί πολύ απλά... healer dead in high-lvl instances = wipe :-P ούτε SoR σε σώζει ούτε τίποτα χεχε.[/quote'] Το πιο high instance που εχω παει ειναι Zul Gurub.... Πιστεύω αν πεθάνει ο priest ειναι δύσκολα, αλλα αν καταφέρουν και υπάρχει άλλος 1 priest και κανας 2 paladin τότε ακομα και να πεθάνεις σε κάνουν rez αμέσως. Τα +2000 είναι αρκετά καλά γιατί θα κερδίσουν κάποιο χρόνο μέχρι εσύ να αναστηθείς... Έτσι το βλέπω εγώ, απ'την άλλη εγώ εχω συνηθίσει να μου κάνουν συνεχως heal οπότε θα μου κακόπεφτε πολύ να πεθάνει ο priest.... Just stay alive plz ok? Thanks
sarisn Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Κοίταξε το θέμα είναι αν θα επιζήσουν οι υπόλοιποι με το +2000hp όχι το αν θα αναστηθώ εγώ :razz: .
Toufas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 emas o shadow priest einai kaliteros heal apo tous holy...den pezei rolo to spec pezei to na niotheis se afta...
sarisn Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 emas o shadow priest einai kaliteros heal apo tous holy...den pezei rolo to spec pezei to na niotheis se afta... Προφανώς οι holy specced healers τότε είναι gtp στον server που παίζεις :-P. No offense έτσι? Δεν το λέω για σένα. Αλλά δεν είναι μόνο "να το νιώθεις" αλλά και να είσαι σε θέση να ανταπεξέλθεις στις πολύ δύσκολες καταστάσεις, πχ. BWL, λίγο χλωμό να πας σαν shadow (αν σε πάρουν κιόλας) και να heal-άρεις το ίδιο με έναν disc/holy. Εντάξει δεν λέω ότι υπάρχει η τρομερή διαφορά αλλά καλύτερος δεν είναι σε καμία περίπτωση (εκτός αν δεν ξέρει να παίζει το class του).
sarisn Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 mindtrapper, το να βάλω 4 skill points στο Wand Specialization το θεωρώ ανούσιο εντελώς... λες και θα χρησιμοποιώ το wand στο MC... όλα τα υπόλοιπα είναι ΟΚ δεν διαφωνώ σε κανένα, οπότε μάλλον θα το γυρίσω σε Divine Spirit να τελειώνει το θέμα :wink:
mindtrapper Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 mindtrapper, το να βάλω 4 skill points στο Wand Specialization το θεωρώ ανούσιο εντελώς... λες και θα χρησιμοποιώ το wand στο MC... όλα τα υπόλοιπα είναι ΟΚ δεν διαφωνώ σε κανένα, οπότε μάλλον θα το γυρίσω σε Divine Spirit να τελειώνει το θέμα :wink: OK. Profanos pantos einai gia special katastaseis pou mporeite na kanete kai ligo dps apo makrua xoris problima i gia oom faseis.
jk Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Πειτε σε ποιους Server Ειστε ρε παιδια, εγω ειμαι Twilight's Hammer Alliance, Mage 51lvl σύντομα 52,κανα Guild Καλο ξερετε για αυτον τον Server?κατα προτιμηση ελληνικο,να περνουν ομως παικτες, αλλιως σκεφτομαι να φυγω απο εκει δεν ξερω αλλα δεν μου αρεσουν τα guild τοσο εκει περα
chill Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Μια απο τα ίδια παιδιά στο TH και γω και ψάχνω για guild όσο το δυνατόν περισσότερο ελληνικό. Εξάλλου αυτή ήταν και η αιτία που την κοπάνησα από το καλύτερο guild του server αλλά δυστυχώς ένα ελληνικό guild στο οποίο συμμετείχα για λίγο διαλύθηκε (γκαντέμης FTW) ενώ σε όσα άλλα πήρα μέρος ήταν για λίγο διότι δεν με ικανοποιούσαν. Αν ψάχνετε για αρχηγό, εδώ είμαι εγώ τον βρήκατε (αστειεύομαι φυσικά). Περιμένω /w ingame ή όποια άλλη μορφή επικοινωνίας γουστάρετε. Desperate HouseTauren LFGuild .
sarisn Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Εγώ είμαι στον Dragonblight, guild name "Ordo Liberato", κάνουμε τρελό χαβαλέ και όλων των ειδών τα instances καθημερινά. Δεν είναι ελληνικό αλλά δεν με νοιάζει καθόλου αυτό από τη στιγμή που περνάω καλά.
polaki Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Πειτε σε ποιους Server Ειστε ρε παιδια, εγω ειμαι Twilight's Hammer Alliance, Mage 51lvl σύντομα 52,κανα Guild Καλο ξερετε για αυτον τον Server?κατα προτιμηση ελληνικο,να περνουν ομως παικτες, αλλιως σκεφτομαι να φυγω απο εκει δεν ξερω αλλα δεν μου αρεσουν τα guild τοσο εκει περα Οταν λες να φύγεις από εκεί τί εννοείς? Αφού δεν γίνεται να αλλάξεις server, παρά μόνο σε φάση του migration.. Εχετε migration τώρα? Εγω ήμουν crushridge και πήγα Genjuros πριν 4 βδομάδες με το migration.
pseira Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Genjuros k go... Sto megalytero elliniko guild tou server Δεν έχουμε κάνει τίποτα φοβερό..Έχουμε φτάσει majordomo στο MC και κάναμε μερικές προσπάθειες χωρίς επιτυχία..Βέβαια πρέπει να μαζέψουμε κ κανένα equip γιατί φτάσαμε πολύ πιο γρήγορα από ότι υπολογίζαμε στον domo κ μερικοί μόνο έχουν 2 ή 3 σετ item.. Οί υπόλοιποι 1... Χθες ρίξαμε την Onyxia για πρώτη φορά, αφού επιτέλους κάνανε αρκετά άτομα το quest και ZG έχουμε φάει τα 4 πρώτα bosses και βαριόμαστε να πάμε στα υπόλοιπα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις