Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
τραβάς στην Forthnet με τα pings είναι πρόβλημα όλων των συνδρομητών...

εχει προβλημα με τη Γαλλια και το εξωτερικο η FοrthNet, πηρα στο τεχνικο και ρωτησα...(ΓΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ WOW SERVERS..!!)

Εχουν κανει καποιου ειδους αναδρομολογηση, και το ping θα εχει προβλημα..

Μου το ειπαν ξεκαθαρα, οτι για gaming υπαρχει προβλημα.

Δεν ξερουν αν θα εχει λυθει ακομα και σε 2 μηνες ! γιατι εξαρταται και απο τους εξωτερικους παροχους και την telia....

Επεξ/σία από stefanos9
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

όποιος ενδιαφέρεται για account με 5 80ριδες full epic ντυμένοι - warrior, priest, DK, rogue, druid, όλοι με πολαπλά gear set (ο druid έκανε tries στον anub'arak 25 hc), όλοι με epic flying mounts, professions mining, blacksmithing, alchemy, herbalist, jewelcrafting, enchanting, ας στείλει πμ για λεπτομέρειες. ευχαριστώ.

Επεξ/σία από geohet

Δεν ξερουν αν θα εχει λυθει ακομα και σε 2 μηνες ! γιατι εξαρταται και απο τους εξωτερικους παροχους και την telia....

Πολύ ωραία... πάρα πολύ ωραια... :mad:

Τσάμπα και η συνδρομή στο WoW....

εχει προβλημα με τη Γαλλια και το εξωτερικο η FοrthNet, πηρα στο τεχνικο και ρωτησα...(ΓΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ WOW SERVERS..!!)

Εχουν κανει καποιου ειδους αναδρομολογηση, και το ping θα εχει προβλημα..

Μου το ειπαν ξεκαθαρα, οτι για gaming υπαρχει προβλημα.

Κοινως οσοι ενδιαφερονται για online gaming ειναι πλεον σιγουροι οτι μπορουν να πανε αλλου. Εξτρα κοστος μεν, αξιοπιστια δε. Να ειμαστε καλα εμεις που δεν ασχολουμαστε πλεον.

Υ.Γ. Το οτι παιζω ανετα και ωραια PTR εχει να κανει με το γεγονος οτι ολοι οι PTR servers ειναι απο αμερικα μερια. Γι αυτο μαλλον και δεν εχω προβλημα.

Ομοίως κι εδώ, μια χαρά η otenet, στα 150ms και μάλιστα με wireless που τραβάει από άλλο wireless. Πρόβλημα όμως, λόγω των ινών που κόπηκαν σε Γαλλία και Ιταλία, υποτίθεται ότι είχαν πολλοί πάροχοι (μεταξύ αυτών και ο OTE). Τώρα πως γίνεται στη forthnet να εμφανίζονται τόσα προβλήματα, ποιος ξέρει...

Μηπως οι αλλοι εχουν αλλους παροχους για international, που δεν ειχαν προβλημα ?

Με Otenet πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα με ping.

Αυτο ελειπε να ειχες προβλημα ping και εσυ..

Εχεις το 8Μbps dplay conn-x?

Για raiding 25, καλυτερο θα ειναι απο τους αλλα 24Μbps...

H cyta που βάλαμε πριν λίγο καιρό και ποιο οικονομική μου φαίνεται και δεν έχει παρουσιάση κάποιο πρόβλημα μέχρι τώρα ...

H cyta που βάλαμε πριν λίγο καιρό και ποιο οικονομική μου φαίνεται και δεν έχει παρουσιάση κάποιο πρόβλημα μέχρι τώρα ...

Με conn-x πάντως εχω 150ms και με cyta συνηθως κοντά στα 400-450..

lol lol

παιδια ειμαι πολυ κολο@#δος. Παω για κανα τζοκερ..

Μου κατσε ο δρακος στο CoS timed run με τη πρωτη.....

το kill πρεπει να εγινε 3 sec πριν τελειωσει ο χρονος.

¨)

Εχθές πήγαμε πάλι totc10 hc και ρίξαμε faction champions και τα twins:lol: Σαν το μόνο clothie dps που ήμουν πήρα Enlightenment, Sandals of the Silver Magus, Talisman of Volatile Power και πήγα γύρω στα 700 haste. Πολύ καλό raid για μένα, δεν μπορώ να πώ το ίδιο για τους άλλους :P . Το καλό είναι ότι φτάσαμε στον anub και με λίγο διάβασμα, συνεργασία και προσπάθεια θα τα καταφέρουμε και εκεί.

Με conn-x πάντως εχω 150ms και με cyta συνηθως κοντά στα 400-450..

Never lagged , μπορεί να φταίει και η τοποθεσία ... που ξέρεις ...

forthnet τέλος, 3 χρόνια έπαιζε στα 250-500 ms, έλεγα κάποτε θα στρώσει, θα κάνει καμιά αναβάθμα, αντ'αυτού τον νοέμβριο πήρε "προαγωγή" και σκαρφάλωσε στα 1.000+ σταθερά κάθε μέρα, παω σε σπίτι φίλου στην ίδια περιοχή που μόλις έβαλε οτενετ, συνδέουμε τα πισιά μας, wow εγώ aion αυτός, 100 ms max ο καθένας μας, αντε και γ#$@ κ%^$forthnet, τελικά αξιζει να υπάρχεις μόνο για να μειώνει τις τιμές ο οτε..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...